چگونه شادی کردن و خوشحالی در زندگی روزانه را بوجود بیاوریم؟

شادی کردن
  • چگونه شادی کردن و خوشحالی در زندگی روزانه را بوجود بیاوریم؟

    شادی کردن چگونه شادی کردن و خوشحالی در زندگی روزانه را بوجود بیاوریم؟

    چکیده مطلب

    شادی کردن در زندگی به حال درونی شما بستگی دارد. اگر حالت روانی مناسبی داشته باشید تفاوتی ندارد که با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنید و یا سختی‌های مداومی دارید. در این نوشته راه‌های چگونه شادی کردن در زندگی را می‌آموزید.

    شادی کردن هدفی ساده نیست و نیاز به زمان و فرایند خودش دارد. شادی کردن بیشتر به معنی پیدا کردن حس رضایت و سرخوشی و قناعت با همه مشکلات و سختی‌هایی که در زندگی ممکن است هر ساعت رخ بدهد است.

    هیچ کسی در همه زمان‌ها خوشحال و شاد نیست اما احساس رضایت در زندگی را می‌توان به همه لحظه‌ها تعمیم داد. احساس شادی به افزایش سلامتی کمک زیادی می‌کند. خب برای شادی کردن نیاز به چه چیزهایی است؟در این نوشته شما با راه‌های شادی کردن در زندگی آشنا می‌شوید.

    ۱. ظاهری خوشحال و شاد داشته باشید

     

    خب بیایید تصمیم بگیریم افکارمان را تغییر دهیم. انسان‌ها به طور عادی تمایل دارند که بروی چیزهای منفی تمرکز کنند. البته با توجه به این موضوع که ذهن انسان قدرت تطابق پذیری بالایی با شرایط دارد می‌توان به ذهن خود بیاموزید که چطور شادتر باشد.

    بی خیال بودن را تمرین کنید. ذهن خود را با افکار مثبت پر کنید و به سمت اهداف خود حرکت کنید. تمرکز بروی تجربیات در لحظه می‌تواند به افزایش شادی کردن در زندگی بیناجامد.


     

    کمی لبخند بزنید. مدیتیشن کنید. لحظات بیشتری را با دوستان خود سپری کنید و خاطرات شیرینی را شکل دهید. حتی از دوستان خود در فضای مجازی نیز تشکر کنید و حس‌های بهتری در هر روز خود ایجاد کنید.

    ۲. در تجربیات گذشته خود به دنبال چیزهای مثبت بگردید

     

    ضرب المثل قدیمی معروفی در دنیا وجود دارد که شاعر بزرگ ایرانی مولانا هم به زبان شعر آن را بیان کرده است: «هرچه در جستن آنی، آنی». این کاملا درست است. شما چیزی را می‌بینید که می‌خواهید و آن گونه هم فکر خواهید کرد. بهتر است دائما به دنبال حس‌های خوب و مثبت بگردید. شادی کردن خود به خود بوجود نمی آید مگر اینکه آن را دنبال کنید، به فکر سلامتی بدن خود باشید و بیشتر به چیزهای مثبت زندگی فکر کنید.

    تجربیات تلخ گذشته را بپذیرید و از آن‌ها به عنوان منبع یادگیری یاد کنید. درست است که در گذشته با چالش‌هایی مواجه بوده اید و مانع شادی کردن شما در زندگی نیز شده اند اما دیگر وجود ندارند.اما اگر بخواهید می‌توانید دیدگاه خود را درباره تجربیات تلخ گذشته خود تغییر دهید و از زاویه فرد دیگری به موضوع نگاه کنید تا چیزهای مثبتی ببینید. این کار را انجام دهید.

    با یکی از دوستان خود درباره یکی از تجربیات تلخ گذشته خود صحبت کنید و از او بخواهید که از جنبه مثبت به قضیه نگاه کند و برای شما بگویید که اتفاق آنچنان هم که فکر می‌کنید سخت و تلخ نیست.

    ۳. مثبت اندیشی را نهادینه کنید

     

    در سال‌های ۱۹۷۰ میلادی محققان پژوهش جالبی را بروی افرادی که قرعه کشی‌های بزرگ پول را برنده می‌شدند انجام دادند. زندگی افرادی که میلیون‌ها دلار برنده می‌شدند را پس از یکسال بررسی کردند و متوجه شدند که تغییر وضعیت ذهنی زندگی آن‌ها ارتباطی با میزان پولی که در اختیار داشتند ارتباطی ندارد و همان افراد قبلی هستند و شادی کردن موقت آن‌ها به روزهای گذشته بازگشته و اثری از آن‌ها نیست و به این نتیجه رسیدند که افراد پس از عبور از احساس شادی موقت دوباره به همان سطح قبلی باز می‌گردند.

    پس برای شادی کردن چه کاری انجام دهیم؟: باید سطح خود را بالاتر بیاوریم

    برای مثال همیشه از خود انتظار نتایج مثبتی را داشته باشید. مثبت اندیشی به افزایش حس اعتماد به نفس و رضایت در زندگی می‌انجامد و در بازدهی عملکرد شما تاثیر زیادی خواهد گذاشت.

    یک ذهنیت مثبت تمام چیزی هست که برای تغییر نگاه خود به زندگی داشته باشید. البته این موضوع را با افراد زیادی درمیان نگذارید زیرا عموم جامعه تمایل به منفی نگری دارند و به این موضوع هم دقت داشته باشید.

    ۴. شکرگزاری عملی داشته باشید

     

    تحقیقات متنوعی در روانشناسی بروی حس قدردانی انجام شده و نتایج آن‌ها نشان می‌دهد که قدردانی کردن و شکرگزاری باعث کاهش اضطراب و استرس و افسردگی می‌شود و کمک کردن به دیگران باعث افزایش مثبت اندیشی و قوت شما می‌شود.

    برای شادی کردن راه‌های متنوعی در زندگی روزمره وجود دارد. شکرگزاری عملی، کارهایی مانند کمک به دیگران به این موضوع کمک می‌کند. دیگران را با حس‌های خوب خود شریک کنید و زندگی خود را از این احساسات خالی نکنید.

    ۵. ارزش‌های درونی خود را مشخص کنید

     

    اینکه چگونه درباره خودتان می‌اندیشید، ارزش‌های درونی شما را نشان می‌دهند. اعتقادات درونی راهنمای تصمیم گیری‌های روزانه شما هستند. پژوهشگران توصیه می‌کنند که همیشه ارزش‌های درونی خود را بشناسید تا بتوانید بروی زندگی خود تاثیر مثبتی بگذارید.


     

    شادی کردن نوعی بازتاب از درون شما خواهد بود. هرچه حس رضایت بیشتری در درون خود احساس کنید، ارزش‌های بهتری در وجود خودتان بیابید شادی بیشتری خواهید داشت.

    ۶. بهترین خود را تصور کنید

     

    اگر می‌خواهید رفاه بیشتری در زندگی تجربه کنید، بهتر است ابتدا در ذهن خود بتوانید آن را تصور کنید. به آینده خود نگاه کنید و ببینید که در کجا حضور خواهید داشت و چگونه زندگی می‌کنید. اهدافتان چیست، عواملی که برای رسیدن به زندگی ایده آل خود دارید چیست.

    برای شادی کردن در زندگی نیاز دارید که دید مثبتی به آینده داشته باشید. اهداف خود را برای سال آینده بنویسید و چند مورد را اولویت بالا انتخاب کنید و برای رسیدن به آن‌ها برنامه ریزی کنید و در این راه عواملی که شما را به آن‌ها نزدیک و یا دور می‌کنند را نیز یادداشت کنید. هرچه دقیق تر آینده خود را تصور کنید که چگونه آن‌ها را کسب می‌کنید احتمال بیشتری برای به حقیقت پیوست رویاهایتان وجود دارند.

    ۷. برای شادی کردن با خودتان مهربان باشید

     

    خودتان را شکست خورده می‌بینید؟ افکار منفی شما را احاطه کرده اند؟ احساس ضعف و ناتوانی دارید؟ خب راه حل شما بسیار عجیب نیست اگر بدانید که باید چیزهای بیشتری بیاموزید. باید با خودتان مهربان تر و با سخاوت بیشتری نگاه کنید، همچنان که نسبت به یک دوست مهربان هستید با خودتان نیز همانگونه باشید.

    استرس خود را با اولویت دادن به کارهای که باید انجام دهید پایین بیاورید. تمرینات مدیتیشن مانند نفس عمیق کشیدن، استراحت به میزان کافی و حتی فکر نکردن برای چند دقیقه و تکرار تاییدات مثبت با خود مانند «من فردی ارزشمند و لایق احترام و عشق هستم.» شما را قوی تر خواهد کرد.

    ۸. مشکلات گذشته خود را از سر بگذرانید

     

    اگر به طور مداوم احساس ناراحتی و بدبختی دارید باید بگوییم که احتمالا شما از گذشته خود ضربه روحی سختی خورده اید و هنوز نتوانسته اید آن را فراموش کنید. ضربه‌های روحی مانند اخراج از کار، فوت بستگان نزدیک و شکست عاطفی و … شما را وارد فاز افسردگی روحی می‌کند و برای گذر از آن‌ها باید هرکاری که می‌توانید انجام دهید تا شادتر باشید.

    در بیشتر موارد زمان بهترین درمان برای خستگی روحی هست، اما صحبت با دوستان مورد اعتماد و مشاوره‌های حرفه ای و با تجربه هم به روند بهبود شما و دوباره یافتن خودتان کمک خواهد کرد. شادی کردن به سادگی اتفاق می‌افتد به شرطی که ابتدا ذهن خود را از مشکلات روحی و افکار منفی خالی کنید و سپس کارهای خوب و مثبتی که اشاره کرده ایم را بکار بگیرید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا