جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

۶ گام برای اینکه از فکر کردن به یک رابطه ناموفق دست برداریم

۶ گام برای اینکه از فکر کردن به یک رابطه ناموفق دست برداریم

در زندگی، روابط موفق و ناموفقی وجود دارند. هرگاه با یک رابطه ناموفق روبرو شویم، برای دستیابی به رابطه‌ای بهتر، باید از فکر کردن به آن رابطه ناموفق دست برداریم. در این مقاله، شش گام کلیدی برای دستیابی به این هدف بررسی خواهند شد.

۱. قبول کنید که رابطه‌ای ناموفق داشتید
قبل از هرچیز، باید با واقعیت روبرو شوید و قبول کنید که رابطه‌ای ناموفق داشتید. این اولین گام برای رهایی از فکر کردن به آن رابطه است. اگر نتوانید با واقعیت روبرو شوید، هیچ‌گاه نمی‌توانید از این فکر برای همیشه دست بردارید.

۲. تحلیل کنید که چرا رابطه شکست خورده است
باید به دنبال دلایل شکست رابطه بگردید. این به شما کمک می‌کند تا بفهمید که چه اتفاقی افتاده است و چه اشتباهاتی در رابطه‌ی شما رخ داده است. این تحلیل به شما کمک می‌کند تا در آینده، به این اشتباهات پیش از این ازدواج کنید.

۳. تمرین کنید که خود را بیشتر بشناسید
قبل از ورود به یک رابطه جدید، باید خود را بشناسید. باید بفهمید که چه نوع افرادی را دوست دارید و چه نوع رابطه‌ای برای شما مناسب است. این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا بتوانید در آینده، بهترین رابطه را برای خود پیدا کنید.

۴. از دوستان و خانواده‌ی خود کمک بگیرید
از دوستان و خانواده‌ی خود کمک بگیرید. آنها می‌توانند به شما کمک کنند که از فکر کردن به رابطه ناموفق دست بردارید. آنها می‌توانند به شما گفتگو کمک کنند و به شما کمک کنند تا بهترین تصمیم را بگیرید.

۵. به جستجوی رابطه‌ی بهتر بپردازید
اگر می‌خواهید از فکر کردن به رابطه ناموفق دست بردارید، باید به جستجوی رابطه‌ی بهتر بپردازید. به دنبال شخصی بگردید که با شما متفاوت باشد و به دنبال همان اهداف و ارزش‌هایی باشد که شما دارید.

۶. درک کنید که شکست در روابط جزئی از زندگی است
در نهایت، باید درک کنید که شکست در روابط جزئی از زندگی است. همه‌ی ما در زندگی شکست‌هایی داشته‌ایم. باید این شکست‌ها را به عنوان یک فرصت برای یادگیری بپذیریم و به دنبال رابطه‌ی بهتر بگردیم.

در نهایت، دستیابی به یک رابطه‌ی موفق و کامل نیازمند صبر و تلاش است. با این حال، با انجام این شش گام کلیدی، می‌توانید از فکر کردن به رابطه ناموفق دست بردارید و به دنبال رابطه‌ی بهتری بگردید.

۰

 

گام ها :

۱ . تایمی رو برای خودتون اختصاص بدید.

فکر زیادی راجع به یک نفر میتونه باعث یک عادت ناهنجار بشه. دچار شدن به این عادت میتونه موجب وابستگی بیش از حد به او، حسادت و در نهایت افسردگی شود. همه این موارد هم باعث میشوند که شما قدرت و شخصیتتون رو گم کنید. پس وقتی که شما توجه زیادی به فرد مورد علاقه تون میکنید، بسیار مهمه که یه وقتی رو برای خودتون اختصاص بدید و برای کارهایی که شما رو خوشحال میکنه و از انجام دادن اونا لذت میبرید وقت بذارید.

  • اینکه ما برای خودمون وقت بذاریم نه تنها برای رشد شخصیتیمون مناسب هست، بلکه برای سلامت رابطه ای که با فرد داریم هم مفید است، چون باعث میشه که یک فضایی برای رشد این رابطه ایجاد کند، شما باید در این تایم به این فکر کنید که آیا اون فرد مناسب شما هست؟ و آیا ارزش این همه فکر و وقتی که براش میذارید رو داره؟

۲ . ببینید که این فکر ها چقدر از شما وقت و انرژی میگیرد.

تشخیص این کار میتونه سخت و زمان بر باشه ولی یادتون باشه همیشه قدم اول سخت ترین قدم است. وقتی شما برای اولین بار سعی کنید که جلوی خودتون رو بگیرید ، شاید اصلا خودتونم متوجه نشید چون این دیگه واستون عادی میشه. چند نشانه برای اینکه شما متوجه بشید که چه زمانی زیاده از حد دارید بهش فکر میکنید در پایین ذکر کرده ایم.

  • شما حس ناراحتی و بی حالی میکنید. به این فکر میکنید که ” ای رابطه چقدر دوام داره ؟ ” فکر کنم اون میخواد با من بهم بزنه “.
  • وقتی یه دفعه میفهمید که چندین دقیقه است که دارید به پروفایل و عکساش نگاه میکنید و یا منتظر هستید که جوابتون رو بده و دائما به این فکر میکنید که ” چرا انقد طولش داد ؟”
  • وقتی میفهمید که پروفایل و یا وبلاگتون پر شده از عکس ها و مطالب ناامید کننده و شکست خورده.

۳ . آگاهانه خودتون رو متوقف کنید.

وقتی که با این افکار اجباری روبرو میشید، اولین کاری که باید بکنید اینه که بس کنید! و اگه شما در موقعیت انجام این کار هستید، بشینید و چشماتون رو ببندید و چند نفس عمیق بکشید. این کار ساده باعث میشه که آرام بشید و ذهنتون رو تخلیه کنید. با بستن چشم هاتون باعث میشید که تمرکزتون ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش بیابه. کنترل نفس هاتون هم باعث میشه که استرس درونتون رو تخلیه کنید. یادتون باشه که شما با توعی اعتیاد سر و کار دارید.

۴ . از خودتون بپرسید که چرا انقدر به این رابطه فکر میکنید؟

آیا اون فرد هم انقدر به شما فکر میکنه؟ سعی کنید نظر یک نفر دیگر رو هم بپرسید، اگه اون فرد هم به شما گفت که شما دلیلی برای انقدر فکر و اضطراب رو ندارید پس شما مشکلی جدی دارید و باید تلاش کنید که این عادت رو تغییر بدید.

  • وقت برای ارزیابی خودتون بذارید. با پرسیدن سوال هایی از خودتون شروع کنید، مثل “من کی هستم؟”، ” چرا من اینجا هستم ؟ “، “نقاط قوت و ضعف من چی هست ؟ ” یا میتونید بپرسید “چیکار میتونم بکنم که حال و زندگیم بهتر بشه ؟” و در نهایت به این برسید که “چیکار میتونم بکنم که بتونم بیخیالش بشم ؟ ” شما احتمالا از جواب هایی که میگیرید سوپرایز میشید. ضمیر ناخودآگاه شما جای بی نظیری است و اگه شما روزانه بهش توجه کنید، از جواب هایی که میگیرید تعجب خواهید کرد. یادتون باشه که این زمان شخصی ست که برای خودتون میذارید.
  • در این تکنیک که بهش ” خود ارزیابی ” میگویند، شما باید تا جایی که میتونید تمرین کنید. حتی اگه روزی چند دقیقه هم براش وقت بذارید میتونید به تدریج یک شناخت و یک حس خوب از خودتون بدست بیارید.

۵ . یک حواس پرتی پیدا کنید.

وقتی که شما به یک چیزی زیادی فکر میکنید، بهترین راه حل این است که ذهن خودتون رو از این افکار منحرف کنید. سعی کنید که زیاد تنها نباشید و از مکان های ساکت ( حداقل برای چند وقت ) دوری کنید. با دوستاتون برید بیرون، برید به سینما یا به باشگاه ورزشی برید. با این کارها شما به تدریج این فکر ها رو فراموش میکنید.

۶ . با پدر یا مادرتون راجع به این موضوع صحبت کنید.

اگه پدر یا مادرتون راجع به این قضیه اطلاع داشته باشند میتونند کمکتون کنند. اون ها افراد با تجربه ای هستند و شما رو به خوبی میشناسند، پس شاید بهترین مشاور در این مورد باشند.

بازگشت عشق

Picture of شیک اندیش
شیک اندیش

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

اولین کسی باشید که برای “۶ گام برای اینکه از فکر کردن به یک رابطه ناموفق دست برداریم” دیدگاه می‌گذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قابل فهم بودن
ساده گویی
بار علمی
مفید بودن
کاربردی بودن

پیمایش به بالا