چگونه با همسرم رابطه دوستانه داشته باشم؟ چگونه با همسرم رابطه دوستانه داشته باشم؟

چکیده مطلب

وقتی دو نفر تصمیم می گیرند با هم ازدواج کنند، در واقع آن ها با بهترین دوست خود ازدواج می کنند. با این حال ممکن است برخی افراد، ازدواج و دوستی را جدا از هم تلقی کنند و در ازدواج جایگاهی برای رابطه دوستی با همسر در نظر نگیرند. این غیر ممکن است که دو نفر بخواهند با هم زیر یک سقف زندگی کنند، اما نتوانند همدیگر را مثل دو دوست صمیمی بدانند. داشتن یک رابطه دوستان یک مهارت است. با هم این مهارت را تمرین کنیم.

چند راهکار برای داشتن رابطه دوستانه با همسرتان

دوستی پایه هر رابطه ای است و البته در زندگی زناشویی داشتن رابطه دوستانه با همسر، از پایه های اصلی حفظ زندگی است. اگر زن و مرد نتوانند با هم رابطه صمیمی مثل دو دوست را داشته باشند مسلما نمی توانند زندگی رضایت بخش را در حد عالی آن تجربه کنند. در این مطلب به شما می گوییم که رابطه دوستی با همسر چگونه است و برای اینکه بهترین دوست همسرتان شوید، چه راهکارهای علمی را می توانید به کار بگیرید.

درخت دوستی بنشان

ممکن است واژه بهترین دوست برای همسر کمی تعجب برانگیز و نشدنی به نظر بیاید. اما حقیقت این است این اتفاق شدنی است و البته که می توانید از نظر همسرتان بهترین دوستش باشید. دوستی شبیه به باغی است که برای به ثمر نشستن درختانش می بایست همیشه به آن رسیدگی و توجه کرد.

وقتی دو نفر تصمیم می گیرند با هم ازدواج کنند، در واقع آن ها با بهترین دوست خود ازدواج می کنند. با این حال ممکن است برخی افراد، ازدواج و دوستی را جدا از هم تلقی کنند و در ازدواج جایگاهی برای رابطه دوستی با همسر در نظر نگیرند. این غیر ممکن است که دو نفر بخواهند با هم زیر یک سقف زندگی کنند، اما نتوانند همدیگر را مثل دو دوست صمیمی بدانند.

چند قدم تا بهترین دوست شدن برای همسر

 

این قدم ها کاملا علمی و حساب شده است و پیشنهاد ما به شما این است که همراه با همسر خود این قدم ها را بردارید و ببینید که چقدر رابطه تان جالب تر و لذت بخش تر می شود. اما این قدمها:

برقراری ارتباط

از نیازهای هر ازدواج موفقی، ارتباط است. اینکه زن و شوهر با هم صحبت کنند و با هم وقت بگذرانند. در مورد فعالیت های روزمره خود صحبت کنند، وقت خود را برای خندیدن، به اشتراک گذاشتن و حرف زدن دربازه خودشان اختصاص دهند. بنابراین از هر فرصتی برای با هم بودن و برقراری ارتباط استفاده کنید. بدون خجالت احساسات تان را به همدیگر ابراز کنید. در بیشتر اوقات همسر شما قادر نیست ذهن شما را بخواند و درک کند که چه احساسی دارید، به همین خاطر در مورد افکار و احساسات همسرتان حدس و پیشگویی نکنید، بلکه آنچه در ذهن و احساس تان است به او بگویید تا در جریان فکر و احساس شما قرار بگیرد.


ابراز احساسات

گاهی زن و شوهرها به دلیل خجالت یا هر چیز دیگری نمی توانند احساسات شان را به یکدیگر ابراز کند. اگر شما هم فکر می کنید جزو این دسته هستید می توانید ابتدا از روش هایی مثل نوشتن برای ابراز احساسات به همسرتان استفاده کنید و یا از یک مشاور متخصص در این زمینه کمک بگیرید. هرچه بیشتر با یکدیگر ارتباط برقرار کنید، صحبت کنید و در مورد احساسات همدیگر بیشتر بدانید، داشتن رابطه دوستی و به طبع آن ازدواج پایدار و موفق برای شما آسان خواهد بود.

گوش دادن

 

وقتی با یکدیگر صحبت می کنید، به همسرتان برای بیان احساساتش کمک کنید و به جای پرداختن به مسائل دیگر از خودتان حرف بزنید. شما می توانید از سوالاتی استفاده کنید که جواب های کوتاه نداشته باشند و بتوان مدت زمان زیادی راجع آن با همسرتان صحبت کنید. زمانی که همسرتان صحبت می کند به جای حدس و گمان و پریدن به میان صحبت های او، اجازه دهید او حرف خود را بگوید و خوب به حرف های او گوش بسپارید. درباره مشکلاتی که احیانا ممکن است باشد، رویاها، اهداف، چیزهایی که دوست دارید، چیزهایی که نفرت دارید، توقعات، انتظارات و احساسات خود با هم حرف بزنید. بدون اینکه مکالمه را یک طرفه انجام دهید، اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید.

صداقت، وفاداری و اعتماد

شما بایستی با همسر خود صادقانه، رو راست و راحت صحبت کنید. هیچگونه مسئله ای را از همسرتان پنهان نکنید که این کار موجب از بین رفتن اعتماد بین شما و همسرتان می شود. در واقع در یک ازدواج موفق هیچگونه اسراری بین زن و شوهر وجود ندارد. نسبت به همسرتان همواره وفادار بوده و به او اعتماد داشته باشید، همان طور که خودتان انتظار دارید همسرتان نسبت به شما این گونه باشد. مثل دو دوست که همه چیز را با هم در میان می گذارند و با همدیگر راحت و صادق هستند.

لحن و کلام دوستانه

 

برای اینکه با همسرتان رابطه دوستانه داشته باشید، با او به مهربانی و خوشرویی رفتار کنید و با لحن مودبانه و با احترام صحبت کنید. برای صحبت کردن به دنبال کلمات سخت و پیچیده نگردید بلکه کلمات و جملات خود را با ملایمت و واضح بیان کنید. در صحبت های خود همیشه اسم او را به زبان بیاورید و همیشه لحن دوستانه با او داشته باشید. خواسته ها، ایده ها و نیازهای تان را به اشتراک بگذارید تا ازدواج شما سالم و قوی باقی بماند.

مدارا، سازش و فداکاری

برای دستیابی به رابطه دوستانه میان خود و همسرتان و تبدیل شدن به بهترین دوستان برای هم، شما نیاز به این دارید که با هم مصالحه کنید و تفاوت ها و اختلافات سلیقه ای هم را بپذیرید، خود را با شرایط یکدیگر تطبیق دهید و نسبت به هم فداکار باشید. حتی در جزئی ترین بخش های زندگی تان سعی کنید خود را با دیگری هماهنگ کنید. یاد بگیرید کارهایی که برای هم انجام می دهید، در مقابل از هم توقع متقابل نداشته باشید.

رفتار متوازن و برابر

ازدواج در واقع یک نوع مشارکت و شریک شدن است. جایی که همسر شما، شریک و برابر با شما است، بنابراین هرگز مانند فرزند و از دید یک رئیس با او رفتار نکنید یا سخن نگویید. از دستور دادن به همسرتان و متوقع بودن از او اجتناب کنید. همسرتان از شما یک آغوش ساده و یک لحن ملایم می خواهد. به گفته های همسرتان توجه کنید و عقاید خودخواهانه و آنچه که می پندارید را کنار بگذارید و در عوض به شناخت و درک دیدگاهها و احساسات همسرتان بپردازید.

داشتن یک احساس ویژه

 

برای ایجاد رابطه دوستانه با همسرتان، به او احساس ویژه و متفاوتی داشته باشید. شما می توانید برخی کارهایی که توجه، عشق و حس قدردانی شما را نسبت به همسرتان نشان می دهد انجام دهید. مثلا سعی کنید زمانی که همسرتان روز پرکار و خسته کننده ای را داشته او را ماساژ دهید یا در کارهای خانه به او کمک کنید و هزاران کار کوچک و بزرگی که می توانید آن ها را لیست کنید و برای انجام آن ها به خودتان یادآوری کنید. این کارها هماهنگی بین شما و همسرتان را بیشتر و بیشتر می کند و همسرتان ضمن اینکه شما را یک همسر خوب برای خود تلقی می کند، شما را بهترین دوست خود نیز می داند.

عشق ورزی

در یک ازدواج پایدار زوج ها با هم هماهنگ هستند و لذت در کنار هم بودن موجب می شود تا گذشت زمان را حس نکنند. به همسرتان توجه کنید و برای داشتن رابطه صمیمی با او تلاش کنید. به نیازهای او اهمیت دهید. وقت خود را برای عشق ورزیدن به او اختصاص دهید. از او تعریف و تمجید کنید، او را در آغوش بگیرید، دستان او را مدام لمس کنید و همدیگر را ببوسید تا احساسات عاشقانه شما همواره در بالاترین سطح قرار داشته باشد. از اینکه در کنار فرزندان و خانواده خود همسرتان را در آغوش بگیرید خجالت نکشید چرا که نشان می دهید چقدر نسبت به هم توجه و مراقبت دارید.


اختصاص زمان

استرس های روزمره و فشارهای زندگی می تواند بر ازدواج و زندگی زناشویی فشار تحمیل کند. اگر می خواهید این استرس ها و فشارها به رابطه دوستانه شما لطمه وارد نکند باید برای هم دیگر زمان در نظر بگیرید و ساعاتی از روز را فقط با هم بگذرانید. شما به جای پرداختن به کارها و سرگرمی های حاشیه ای و غیرمهم مثل پرسه زدن در شبکه های اجتماعی، این وقت را برای باهم بودن در نظر بگیرید و در طول روز و یا هفته برای گذراندن وقت خود با همسرتان برنامه ریزی کنید. این کار دوستی شما را تقویت می کند.

پذیرش و احترام

 

پذیرش و احترام دو وظیفه اساسی و مهم در زندگی زناشویی است و ما در چندین مقاله ای که در رابطه با زندگی مشترک و ازدواج نوشته ایم به آن اشاره کرده ایم. پذیرش و احترام یعنی اینکه هیچ کس بی نقص و کامل نیست و هیچ کس شبیه دیگری نیست. تفاوت ها و نقاط ضعف همدیگر را قبول کنید و با آن ها کنار بیایید. اگر با برخی تفاوت ها و مواردی که از نظر شما ضعف همسرتان است مشکل دارید و کنار آمدن با آن برای شما سخت است از مشاور مجموعه تکامل من کمک بگیرید. همسرتان را همان طوری که هست قبول داشته باشید و به شخصیت او احترام بگذارید.

در خانه و در مقابل دیگران به هم احترام بگذارید و سعی نکنید همسرتان را تغییر دهید. خودتان را جای همسرتان بگذارید، اگر همسرتان می خواست شما را تغییر دهد چه حسی داشتید؟ پذیرش چیزی است که به شما کمک می کند تا با همسرتان بهترین دوستی را داشته باشید.

قوانین طلایی رابطه دوستانه

اگر بخواهیم در یک جمع بندی به شما بگوییم که در زندگی برای داشتن رابطه دوستانه با همسر چه کنید؟ می گوییم اختصاص زمان، تلاش و کار کردن برای زندگی، تعهد و وفاداری، صبر، پذیرش و سازش، احترام به یکدیگر، گفتگو، آگاهی و کسب دانش نسبت به زندگی مشترک، استقامت در برابر فشارهای زندگی، درک همدیگر و داشتن قلبی پراحساس و بخشنده برای رابطه دوستانه با همسر ضروری است.

شما میتوانید از کارشناسان شیک اندیش من مشاوره رایگان دریافت کنید. لطفا سوالات و نظرات خود را در زیر همین مقاله ثبت کنید تا پاسخ داده شود.