روش صحیح مشاجره کردن بدون صدمه زدن به رابطه زناشویی

مشاجره
  • مشاجره روش صحیح مشاجره کردن بدون صدمه زدن به رابطه زناشویی

    چکیده مطلب

    مشاجره کردن خود یک مهارت و هنر است که زوج‌ها باید آن را بیاموزند. در ادامه روش درست مشاجره کردن را به طور کامل توضیح خواهیم داد تا بتوانید با ظرافت بیشتری مشاجره کنید و نتیجه مشاجره منجر به شکوفایی رابطه شما و همسرتان شود.

    همه زوج‌ها، حداقل آنهایی که روابط سالم دارند، با هم وارد مشاجره می‌شوند. این اتفاق به دلایل مختلفی می‌افتد از جمله: دیر آمدن او برای رویدادی که برای شما مهم بوده است یا فراموش کردن کاری که از او خواسته بودید. فهرست این علت‌ها بی‌پایان است.

    بهترین زوج‌ها نیز گرفتار بحث و مشاجره می‌شوند. مهم نیست که روی چه موضوعی مشاجره می‌کنید مهم این است که چطور با مهارت کافی این کار را انجام بدهید.

    وقتی مشاجره می‌کنید ترس به سراغ شما خواهد آمد

    مشاجره سبب ایجاد احساسات منفی خواهد شد. اگر شریک زندگی‌تان با شما موافق نباشد حس می‌کنید به شما خیانت شده و ممکن است به او حمله کنید چرا که آسیب دیده‌اید.

    این طبیعت بشر است که وقتی آسیب می‌بیند یا مورد تهدید واقع می‌شود، به دنبال اقدام متقابل باشد. بنابراین اغلب مردم با انجام کارهای غیر منطقی تلافی می‌کنند.


    بعضی افراد سکوت را پیش می‌گیرند. آنها در هیچ زمینه‌ای با شریک زندگی خود صحبت نمی‌کنند. این کار با قصد انتقام‌گیری صورت می‌گیرد.

    بعضی دیگر برای چند ساعت یا چند روز غیب‌شان می‌زند. آنها این کار را می‌کنند تا باعث نگرانی یا ترس شریک زندگی‌شان شوند. شاید آنها قصد جدایی نداشته باشند اما از این تاکتیک برای آسیب رساندن به شریک زندگی استفاده می‌شود.

    بعضی دیگر سعی می‌کنند شریک زندگی را تحقیر کنند

    آنها به جای تمرکز روی موضوع اصلی به او برچسب‌های مختلف می‌زنند. آنها روی آسیب رساندن به شخصیت طرف مقابل تمرکز می‌کنند. این نوع مشاجره واقعاً می‌تواند به طرف مقابل آسیب برساند.

    بعضی دیگر موضوع را سیاه و سفید جلوه می‌دهند. آنها وانمود می‌کنند که نقطه نظر آنها کاملاً درست است.

    این نوع برخورد زمانی اتفاق خواهد افتاد که یک طرف نمی‌خواهد ذهن خود را روی نقطه نظر طرف مقابل باز کند. به این ترتیب از خود مشاجره دوری می‌جویند.

    بعضی دیگر در حضور دوستان و آشنایان شروع به بد دهنی می‌کنند. حتی ممکن است توهین‌های خود را به فضای مجازی بکشانند.

    این نوع واکنش‌ها که در بالا به آنها اشاره شد به خاطر ترس ایجاد می‌شوند. ترسیدن کاملاً طبیعی است.

    مردم از اینکه کامل نیستند یا شریک زندگی آنها کامل نیست، می‌ترسند. آنها فکر می‌کنند که آنقدر با ارزش نیستند که کسی آنها را دوست داشته باشد و ممکن است او را از دست بدهند.

    دوست داشتن هم می‌تواند ترسناک باشد. اینکه سفره دل خود را برای کسی دیگر باز کنید و وارد یک رابطه نزدیک بشوید، ریسک‌های خود را به همراه دارد.

    اما هر چیز با ارزشی، ارزش ریسک کردن را هم دارد. وقتی واقعاً عاشق کس دیگری باشید، خودتان را در معرض دید او قرار می‌دهید و این موضوع شما را آسب‌پذیر می‌کند.

    چطور درست مشاجره کنیم؟

    کلید یک مشاجره سالم به طوری که به رابطه شما آسیب نرساند در این است که به صورت سازنده همراه با عشق و منطق پاسخ بدهید و از واکنش‌های آسیب زننده خودداری کنید.

    مشاجره غیر قابل پیشگیری است. به جای اینکه سعی کنید از انجام مشاجره طفره بروید سعی کنید با نیت قبلی و به صورت سازنده مشکل را حل کنید.

    شما نمی‌توانید دلیل شروع یک مشاجره را پیش‌بینی کنید اما می‌توانید تاکتیک‌های خود را از قبل مهیا سازید.

    ۱. واکنش های احساسی خود را کنترل کنید

    به جای اینکه احساسات خود را به سمت شریک زندگی‌تان پرتاب کنید یک لحظه مکث کنید و احساسات و افکارتان را کنترل کنید.

    وقتی خشم و سایر احساسات منفی خود را نشان می‌دهند لحظه‌ای تامل کنید و آرام باشید.

    شما اجازه دارید که این احساسات را داشته باشید. این احساسات واقعی و حقیقی هستند اما به این معنا نیست که باید در همان لحظه آنها را بروز دهید.

    احساسات به سرعت تغییر می‌کنند و مهم است که قبل از هر نوع بحثی بدانید چه احساسی دارید.

    ۲. مواظب کلماتی که بر زبان می‌آورید، باشید

    وقتی افکار و احساسات خود را به درستی بررسی کردید حالا آماده هستید که آنها را بیان کنید. وقتی در مورد یک مسئله شروع به مشاجره می‌کنید بهتر است که در مورد احساسات خود صادق باشید.

    از عبارت «من احساس می‌کنم» استفاده کنید تا از بار منفی کلمه «تو» دوری کرده باشید.

    توضیح بدهید که چرا این‌طور احساس می‌کنید و اجازه بدهید طرف مقابل از شما سوال بپرسد. کلید موفقیت در اینجا بیان احساسات است و نباید به احساسات اجازه کنترل رفتار داده شود. کار سختی است اما امکان‌پذیر است.

    ۳. از مشاجره فرار نکنید

    دوری کردن از یک مشاجره سبب از بین رفتن آن نمی‌شود. بحث نکردن روی مسائل کوچک باعث می‌شود تا آنها تبدیل به مشکلات بزرگ‌تر شوند و در نهایت یک دعوای حسابی خواهید داشت.


    هدف اصلی هر مشاجره‌ای حل آن است. حتی اگر نتوانید مشکل را حل کنید اما انجام این کار یک سری مزایای دیگر هم دارد. این کار باعث می‌شود شریک زندگی‌تان بداند که ارزشمند و خاص است و عشق برای شما مهم‌تر از این اختلافات موقتی است.

    بنابراین بمانید و عادلانه مشاجره کنید.

    ۴. تفاوت‌ها را قبول کنید

    اغلب اوقات در میان مشاجره حق با هیچ کدام از طرفین نیست. با اینکه نظرات شما ممکن است کاملاً با طرف مقابل متفاوت باشد اما هر کدام در جایگاه خود ارزشمند و درست هستند.

    گاهی اوقات بعد از پایان مشاجره و در یک فضای آرام می‌توانید به این نتیجه برسید که به همدیگر در عین اختلاف نظر احترام بگذارید.

    رسیدن به بن‌ بست در یک مشاجره می‌تواند در ابتدا وقت تلف کردن به نظر برسد اما اگر قصد شما حل مشکل باشد این کار سبب تقویت رابطه‌ خواهد شد.

    شاید موضوع بحث حل نشود اما احساسات هر دو طرف شنیده شده و به آنها اعتبار داده شده است. همه برنده هستند.

    ۵. محرم اسرار خود را به درستی انتخاب کنید

    مطرح کردن مشکل خود با یک نفر دیگر خیلی مفید است. به خصوص که می‌توانید نقطه نظر یک نفر دیگر را در مورد مشکل بشنوید. اما خطر اینجاست که این فرد می‌تواند مشاوره‌ای به شما بدهد که اوضاع را بدتر هم بکند.

    وقتی این فرد را انتخاب می‌کنید مطمئن شوید که او شما را خوب می‌شناسد، در قلبش برای شما بهترین‌ها را آرزو می‌کند، بی‌طرف است و به راستی حقیقت را به شما خواهد گفت نه اینکه آنچه شما می‌خواهید را بگوید.

    بعد از گرفتن این مشاوره و بررسی دوباره موقعیت خود، وقت آن رسیده تا دوباره برای ادامه مشاجره به سراغ شریک زندگی‌تان بروید.

    کارشناسان مجموعه شیک اندیش در اختیار شما هستند میتوانید سوالات خود را برای ما ارسال کنید.

    برای بهتر شدن رابطه مشاجره کنید نه برای آسیب رساندن به آن

    هر از گاهی مجادله کردن بین زن و مرد کاملاً طبیعی است. مشاجرات و بحث‌ کردن‌ها رابطه را به خطر نمی‌اندازند. نوع مجادله و کلام شماست که به رابطه آسیب می‌رساند.

    زوج‌های موفق این توانایی را دارند که مشکلات را حل کنند و دیگر به آنها فکر نکنند. آنها روی حل مشکل تمرکز می‌کنند و به طرف مقابل حمله نمی‌کنند. حتی زمانی که خشمگین هستند راهی پیدا می‌کنند تا روی حل مشکل کار کنند.

    مشاجره به شما و شریک‌ زندگی‌تان فرصت می‌دهد تا روی تشخیص مشکل، حل کردن آن و بهبود رابطه خودتان کار کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا