بهترین راهکار برای تغییر شخصیت{فرمول جادویی}

  • بهترین راهکار برای تغییر شخصیت{فرمول جادویی}

    بسیاری از افراد در مورد چگونگی تغییر شخصیت و تیپ شخصیتی و اخلاقی که دارند سؤال می‌کنند. آن‌ها می‌خواهند بدانند راحت‌ترین و بهترین راه برای ارتقا و تغییر شخصیت کدام است و چگونه و از چه راه‌هایی می‌توانند شخصیت خود یا دیگری را تغییر دهند.

    در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

    هرکدام از ما در مسیر زندگی خود و یا در زندگی خانوادگی بارها سعی کردیم شخصیت خود و یا طرف مقابلمان را عوض کنیم ولی در این راه توفیقی به دست نیاوردیم. دلیل این شکست آن‌ها آن است که با مفهومی به نام خود پنداره یا باور به خویشتن آگاه نبودیم.

    خود پنداره یا باور به خویشتن مجموعه‌ای تصورات و باورهای هر شخص درباره خود است که می‌تواند در مورد توانایی‌ها و تحصیلات، سطح درآمد و یا ویژگی‌های اخلاقی و جسمی ما باشد؛ که شخصیت ما وابسته به آن است.

    از دیدگاه کارل راجرز خود پنداره  که شخصیت ما بر اساس آن شکل می گیرد به سه بخش تقسیم می‌شود:

     

    ۱-خودانگاره: خودانگاره درواقع همان نگاهی است شما درباره خودتان و یا نگاهی است که دیگران به شما دارند و یا حتی می‌تواند نگاهی باشد که فکر می‌کنید دیگران درباره شما دارند که در مورد ویژگی‌های گوناگون شما است؛ و شخصیت شما و حتی تغییر شخصیتتان ارتباط زیادی به این موضوع دارد

    ۲-عزت‌نفس: عزت‌نفس درواقع میزان ارزشی است که برای خود قائل هستید چه در مورد مهارت‌ها و چه در مورد ویژگی‌های جسمی و اخلاقی‌تان؛ و درواقع شخصیت شما ارتباط زیادی با مفهوم خود ارزشمندی‌تان دارد و به همان نسبت که عزت‌نفس بالاتری داشته باشید شخصیت متعالی‌تری خواهید داشت.

    ۳-من ایده آل: من ایده آل درواقع چیزی است که الآن نیستید ولی آرزو دارید در آینده به آن تبدیل شوید که می‌تواند در مورد ویژگی‌های مختلف جسمی و شخصیتی و مهارت‌های شما باشد.

    ارتباط خود پنداره با تغییر شخصیت و روابط عاطفی چگونه است؟

    گفتیم خود پنداره یعنی مجموعه‌ی باورهای هر شخص به خود. درواقع انسان‌ها تبدیل به همان چیزی می‌شوند که به آن باور دارند.

    درواقع ما تبدیل به چیزی می‌شویم که مدام به آن فکر می‌کنیم و دوست داریم بشویم و یا تصور ما از دیدگاهی است که دیگران درباره ما دارند؛ و همین نکته ساده شخصیت ما را می‌سازد و تغییر شخصیت ما وابسته آن است.

    مثلاً اگر در زندگی مشترک مدام به همسرتان بگویید تنبل، بی‌عرضه، بی‌نظم و یا آزاردهنده یا موارد مشابه این باعث می‌شوید خود پنداره وی در مورد این موضوعات شکل بگیرد و تقویت شود و درواقع این ویژگی بخشی از شخصیت وی شود.

    مثلاً اگر شما سیگار یا دخانیات مصرف می‌کنید و از دیدگاه خودتان یک فرد سیگاری هستید و فکر می‌کنید دیگران هم شمارا یک فرد سیگاری می‌دانند خود پنداره سیگاری بودن را در خودساخته‌اید و آن را تقویت کرده‌اید.

    و اگر در آینده نیز در تصوراتتان خود را یک فرد سیگاری تصور می‌کنید من ایده آل شما نیز بر اساس یک فرد سیگاری شکل می‌گیرد.

    و درواقع تا وقتی خود پنداره و من ایده آل را تغییر ندهید هر تلاشی برای تغییر شخصیت با شکست مواجه خواهد شد. چون ذهن ما همیشه در حال اثبات باورهای ما نسبت به خودمان است.

    اگر طرف مقابل شما گاهی مواد مخدر مصرف می‌کند به‌جای این‌که دائم او را معتاد خطاب کنید باید به او یادآوری کنیم که او سیگاری یا معتاد نیست و فقط گاهی سیگار می‌کشد. تا به این شکل به او یادآور شویم که سیگاری بودن بخشی از شخصیت وی نیست و نباید تصور کند که یک فرد سیگاری یا معتاد است.

    و یا در مثالی دیگر اگر همسر ما در تصوراتش خود را یک فرد چاق ببیند به دلیل اینکه ذهن در حال اثبات باورهای ما پیش می‌رود باعث می‌شود او در رژیم گرفتن و لاغر شدن ناتوان عمل کند.

    پس اگر همسر ما چاق است و ما دوست داریم لاغر شود نباید به او برچسب چاق بودن بزنیم زیرا باعث می‌شویم خود پنداره چاقی وی تقویت شود و همسر ما طبق باورهای شکل‌گرفته در ذهنش زندگی کند.

    و یا اگر در روابط عاطفی که داشته‌اید خود را یک فرد قربانی و شکست‌خورده تصور کنید باعث می‌شوید خود پنداره یک فرد شکست‌خورده در شما تقویت شود و درواقع ذهن شما مسیری برای شکست بازخواهد کرد که نتیجه‌ای جز شکست در روابط آینده ندارد.

    و شخصیت شما شخصیت یک فرد ضعیف و شکست‌خورده می‌شود و جز با تغییر این خود پنداره تغییر شخصیت محال به نظر می‌رسد.

    شاید یکی از دلایلی که افرادی مدام وارد روابطی می‌شوند که شکست می‌خوردند و این سیکل به‌طور مداوم برای آن‌ها تکرار می‌شود همین باشد.

    درواقع اگر ذهن و ضمیر ناخودآگاه شما بر اساس یک فرد شکست خورد برنامه‌ریزی‌شده باشد باعث می‌شود شما در روابط بعدی‌تان هم درک درستی نداشته باشید، پذیرش نداشته باشید، ارزش‌های طرف مقابل را نشناسید و به آن احترام نگذارید و سعی در کنترل طرف مقابل داشته باشید که نتیجه‌ای جز شکست در رابطه پیش رو نیست.

    راهکار چیست؟

    پس برای تغییر شخصیت خودمان و تغییر شخصیت در دیگران، در مورد ویژگی‌های جسمی و اخلاقی و مهارت‌ها و هوش فرد، سعی کنید خود پنداره و تصور مثبتی چه در خود و چه در همسرتان بسازید.

    برای تغییر شخصیت طرف مقابل نیز باید همان خود پنداره و تصوری را در او ایجاد کنید که دوست دارید شخصیتی مطابق با آن داشته باشد.

    یک روش مناسب برای ایجاد خود پنداره مثبت و تغییر شخصیت:

    برای ایجاد خود پنداره مثبت و مناسب در دیگران سعی کنید در شرایط مختلف زندگی و رویدادهای گوناگون به شواهد و مدارکی اشاره‌کنید که نشان‌دهنده آن چیزی باشد که دوست دارید شخصیت همسرتان مطابق با آن شکل بگیرد.

    مثلاً اگر همسرتان مدام در برنامه‌های تلویزیونی فوتبال تماشا می‌کند ولی اهل ورزش کردن نیست می‌توانید به او بگویید از علاقه‌ای که به برنامه‌های ورزشی تلویزیون داری معلوم است که به ورزش خیلی علاقه داری ولی چون وقت نمی‌کنی ورزش نمی‌کنی.

    این نکته مهم راهم در نظر داشته باشید که ممکن در اوایل کار نتوانید باور و تصور موردنظرتان را به ذهن او انتقال دهید و همسرتان با شما مخالفت کرد. در اینجا توجه داشته باشید که عکس‌العمل منفی از خود نشان ندهید و حرفش را بپذیرید و در موقعیت‌های مناسب دیگر که احساس کردید شرایط مناسب است دیدگاه و باور مدنظرتان را به ذهن او القا کنید.

    حتی اگر در مقابل شما گارد بگیرد و گفته شمارا انکار کند به‌مرورزمان خود پنداره‌ای که می‌خواهید در او شکل می‌گیرد ولی باید صبر داشته باشید؛ و به این شکل می‌توانید به‌مرورزمان شخصیت وی را مطابق با چیزی که می‌خواهید تغییر دهید.

    برای تغییر شخصیت خود نیز می‌توانید به همین روش عمل کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا