چگونه با دوست پسر دروغگو برخورد کنیم؟

پسر دروغگو
  •  

    چکیده مطلب
    داشتن دوست پسر دروغگو می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد. کسی دوست ندارد با فردی دروغگو وارد رابطه شود. اصولاً افراد به قصد ازدواج وارد رابطه با کسی می‌شوند. بنابراین، بهتر است پیش از هر گونه وصلت قانونی متوجه صداقت فرد شوید. مهم‌ترین اساس یک رابطه سالم صداقت است. اگر صداقت نباشد، بهتر است زندگی مشترکی هم […]

    داشتن دوست پسر دروغگو می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد. کسی دوست ندارد با فردی دروغگو وارد رابطه شود. اصولاً افراد به قصد ازدواج وارد رابطه با کسی می‌شوند. بنابراین، بهتر است پیش از هر گونه وصلت قانونی متوجه صداقت فرد شوید. مهم‌ترین اساس یک رابطه سالم صداقت است. اگر صداقت نباشد، بهتر است زندگی مشترکی هم وجود نداشته باشد. شاید برای شما هم این سؤال پیش آمده باشد که چگونه باید با یک پسر دروغگو برخورد کرد. در این مطلب به این پرسش پاسخ می‌دهیم.

    آیا او واقعاً دروغگو است؟

    پیش از اقدام به هر گونه واکنشی، بهتر است از دروغگو بودن پسر اطمینان پیدا کنید. ممکن است شما اشتباهاً مسئله‌ای را دروغ برداشت کرده باشید. برای این که بتوانید متوجه شوید دوست‌پسرتان واقعاً دروغ می‌گوید یا خیر، به نکاتی که در ادامه بررسی می‌کنیم، توجه کنید. نشانه‌هایی در رفتار و حرکات پسر دروغگو می‌تواند به شما ثابت کند که اشتباه نمی‌کنید.

    توجه به زبان بدن پسر دروغگو

    متخصصان معتقد هستند پسر دروغگو در هنگام بروز ندادن حقیقت، حرکات خاصی را در زبان بدن خود نشان می‌دهد. اصولاً افراد هنگام دروغ گفتن حرکاتی را به صورت ناخودآگاه انجام می‌دهند. برخی افراد وقتی دروغ می‌گویند بینی خود را خارش می‌دهند. حتی ممکن است در حین دروغ‌گویی بینی کمی قرمز شود. به این حالت، نشانه پینوکیو گفته می‌شود. دروغ گفتن موجب می‌شود تا سلول‌های بدن فرد هیستامین آزاد کنند و این امر موجب خارش بینی و تورم می‌شود.

    یکی دیگر از نشانه‌هایی که افراد در هنگام دروغ گفتن بروز می‌دهند، پوشاندن دهان با دست است. مالش چشم، بینی یا گوش می‌تواند از دیگر نشانه‌ها باشد. در کل بازی کردن با این بخش‌های بدن نشانه‌ای از دروغ‌گویی فرد است. علاوه بر این، افراد در حین دروغ گفتن از برقراری تماس چشمی خودداری می‌کنند. گاهی فاصله بدن و سر شخص در این زمان از فرد مقابل بیشتر می‌شود.

    توجه به لحن و تن صدا

    یکی دیگر از موارد تشخیص پسر دروغگو، لحن و تن صدای او است. قطعاً شما نوع بیان و لحن دوست پسر خود را می‌دانید و می‌توانید متوجه تغییر آن در زمان‌های مختلف شوید. برخی از افراد در هنگام دروغ گفتن به لکنت می‌افتند. مکث طولانی به هنگام حرف زدن یکی دیگر از نشانه‌های دروغ‌گویی است. اگر متوجه شدید که دوست‌پسرتان تن صدایی دارد که به گوشتان آشنا نیست، کمی باید به حرف‌های او شک کنید.

    رابطه انتخاب کلمات و صداقت

    به انتخاب کلمات او توجه کنید. پسر دروغگو علاوه بر این که نشانه‌هایی فیزیکی در زمان دروغ گفتن دارد، نشانه‌های گفتاری نیز بروز می‌دهد. اثر پینوکیو، در زبان و الگوهای گفتاری هم رخ می‌دهد. افرادی که دروغ می‌گویند، در صحبت کردن کلمات زیادی را به کار می‌برند. گاهی بسیاری از کلمات آن‌ها صرفاً برای پوشاندن حقیقت بیان می‌شود. با توجه به نتایج تحقیقاتی که در دانشگاه هاروارد انجام شد، افرادی که دروغ می‌گویند بیشتر تمایل دارند از کلمات نامناسب استفاده کنند.

    دلیل این امر آن است که مغز آن‌ها بسیار روی پوشاندن حقیقت تمرکز دارد و نمی‌تواند اصطلاحات مناسب و کلمات درست را بیان کند. یکی دیگر از نشانه‌های پسر دروغگو، استفاده از افعال سوم شخص است. این کار موجب می‌شود تا فرد از لحاظ روانی از دروغ خود فاصله بگیرد زیرا نمی‌خواهد چیزی را که گفته است، به خود نسبت دهد. علاوه بر این، ممکن است فوراً موضوع صحبت را تغییر دهد تا از جلب‌توجه نسبت به آن جلوگیری کند.

    دلایل دروغ گفتن

    افراد به سه دلیل دروغ می‌گویند. یک پسر دروغگو ممکن است به خاطر پنهان‌کاری حقیقت را نگوید. دلیل دیگر آسیب رساندن به فرد مقابل است. دلیل آخر، بهتر و بزرگ‌تر نشان دادن خود است. پیش از هر واکنشی بهتر است دلیل دروغ‌گویی دوست پسر خود را کشف کنید.

    ممکن است او دروغ بگوید تا خودش را نزد شما بزرگ جلوه دهد و بتواند این گونه بهتر در دل شما جای بگیرد. از طرفی هم ممکن است اشتباهی کرده باشد و بخواهد آن را از شما پنهان کند. دلیل دیگر هم می‌تواند صرفاً آزار دادن شما باشد که در این صورت رابطه داشتن با چنین فردی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

    شما مقصر نیستید

    حواستان باشد دوست پسر دروغگوی شما به هر دلیلی حقیقت را نگفته باشد، مقصرش شما نیستید. ممکن است در بحثی که پیشتر با هم داشتید، از برخی از رفتارهای او شاکی شده باشید. حال که او دروغ گفته است، فکر کنید شاید به خاطر آن بحث می‌ترسد به شما حقیقت را بگوید. شما مسئول رفتار دیگران نیستید. یک فرد بزرگسال و بالغ باید مسئولیت اعمال خود را بپذیرد. شما مسئول انتخاب‌های او نیستید. در نتیجه، به هیچ عنوان اجازه ندهید شما را مقصر بداند.

    توجه به بستر دروغ‌های او

    هر رفتاری را باید در بستر و زمینه‌ای که انجام شده است، بررسی کرد. همیشه یادتان باشد وقتی احساس کردید دوست‌پسرتان دروغ می‌گوید، در رابطه با چه چیزی صحبت می‌کردید. زیرا قطعاً دلیل دروغ‌گویی موضوعی بود که در مورد آن با هم حرف می‌زدید یا سؤالی که از او پرسیده بودید. این گونه می‌توانید تشخیص دهید درباره چه چیزی دروغ می‌گوید و چرا حقیقت را در این باره پنهان می‌کند؟ این گونه می‌توانید بهتر احساس خود و متوجه شدن این رفتار را توضیح دهید.

    به عنوان مثال، ممکن است درباره سیگار کشیدن او بحث کرده باشید. حال متوجه شده‌اید که او بوی سیگار می‌دهد یا سیگاری را در زیر صندلی ماشین او پیدا کرده‌اید. وقتی از او بپرسید که آیا همچنان سیگار می‌کشد، ممکن است به شما دروغ بگوید تا شما را از خود ناامید نکند. ممکن است اصلاً نخواهد این عادت را ترک کند و برای همین دروغ می‌گوید.

    با آرامش و صراحت با او حرف بزنید

    وقتی متوجه شدید که دوست پسر دروغگو دارید، بهتر است احساس خود را در دلتان نگه ندارید. زیرا ممکن است به مرور به کینه تبدیل شود. با آرامش و صراحت از او بخواهید که در این باره با هم حرف بزنید. خودتان را هم در حین حرف زدن کنترل کنید. به او بگویید که متوجه پنهان کردن حقیقت شده‌اید. بهتر است مستقیماً به او نگویید که دروغ می‌گوید. جملاتی به کار ببرید که خودش به کار اشتباهی که کرده است، اعتراف کند.

    به عنوان مثال، به او نگویید که دروغگو است. با آرامش جمله خود را این گونه بیان کنید: من فکر می‌کنم مسئله‌ای پیش آمده که تو را نگران کرده است و نمی‌خواهی درباره آن با من حرف بزنی. حال وقت آن رسیده است که با هم در موردش حرف بزنیم. این گونه او خود اعتراف خواهد کرد و متوجه می‌شود که شما با وجود اطلاع از دروغ‌گویی او همچنان آرامش خود را حفظ کرده‌اید و می‌خواهید مانند دو انسان بالغ با هم حرف بزنید.

    علت را از او بپرسید

    اگر خودتان علت دروغ‌گویی را متوجه شدید، باز هم از آن فرد دلیل کارش را بپرسید. نوع پرسش شما از دوست پسر دروغگو نباید به حالت بازجویی باشد. کاملاً صریح به او بگویید که دوست ندارید چیزی جز حقیقت را بشنوید. به او فرصت دهید تا بتواند به درستی پاسخ دهد. زمانی که دلیلش را گفت و حقیقت را رو کرد، به طور کامل و در آرامش توضیح دهید که صداقت در رابطه برای شما مهم‌ترین چیز است.

    تأثیرات دروغ را به او توضیح دهید

    وقتی دوست پسر دروغگوی شما حقیقت را توضیح داد و علت را گفت، احساس خود را نسبت به اشتباه او بیان کنید. بگویید که ناراحت هستید و دروغ‌گویی چه بر سر رابطه شما خواهد آورد. با خودتان هم در رابطه با علتی که او آورده است، فکر کنید. به نظرتان چرا حقیقت را از شما پنهان کرده بود؟ شما چگونه می‌توانید در این راستا و برای ساخت رابطه بهتر کمک کنید؟ پاسخ تمامی سؤالات را به دست بیاورید و به خوبی درباره آن‌ها فکر کنید.

    آیا او همیشه به شما دروغ می‌گوید؟ بیشتر بر سر چه مسائلی حقیقت را پنهان می‌کند؟ آیا دیگر نمی‌توانید به او اعتماد کنید؟ آیا قبلاً هم درباره دروغ‌گویی با او صحبت کرده‌اید و نتیجه‌ای نگرفته‌اید؟ ممکن است دوست پسر شما الگوی مخربی را برای رابطه انتخاب کرده باشد. آیا ادامه دادن به رابطه ارزشش را دارد؟ ممکن است او دارای اختلال شخصیتی باشد زیرا دروغ‌گویی یکی از نشانه‌های این مشکل است. این گونه افراد نیاز به مشاوره تخصصی دارند.

    جمع‌بندی

    اگر گرفتار یک دوست پسر دروغگو شده‌اید، باید هر چه سریع‌تر دست به کار شوید و خودتان را نجات دهید. شاید با صحبت کردن و کمک گرفتن از مشاور بتوانید این مشکل را حل کنید. در صورتی که تلاش‌های شما برای نجات رابطه نتیجه نداد، بهتر است وقت خود را تلف نکنید. با این حال، اصولاً این مشکلات با صحبت کردن عاقلانه حل خواهند شد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا