کوچینگ عاطفی کودکان و آموزش مهارت های زندگی

کوچینگ عاطفی کودکان
  • هر پدر و مادری دوست دارند موفقیت روزافزون فرزندان خود را مشاهده کنند. با توجه به رهنمودها و پشتیبانی هایی که از جانب والدین برای کودکان از سن خردسالی تا میانسالی و حتی پیری در دسترس است، می توان گفت کوچینگ کودکان از همان ابتدای کار، امری لازم و ضروریست.

    کودکان ما در هر سنی که هستند، با موانع و چالش هایی روبرو می وند که در حقیقت نمی توانند راه حل مناسبی برای غلبه بر آن ها بیایند. در واقع، رفتارهایی وجود دارند که والدین انتظار دارند کودک آنها این رفتارها را تغییر دهد یا آن ها را اصلاح کند. اما فاقد ساختار و انگیزه لازم برای آن هستند. در این مورد، کوچینگ، منبعی عالی برای غلبه بر این هاست.

    والدین هر کودکی، بهترین کوچ آن ها هستند! وقتی به والدین بودنمان فکر می کنیم، کمتر اتفاق می افتد که مفاهیمی همچون تنظیم اهداف برای کودکان را در نظر بگیریم. اما به راستی چرا اینچنین است؟ تنظیم اهداف، به معنای در فشار قرار دادن گودک برای تصمیم گیری های سخت در آینده نیست، بلکه او را تشویق می کند در مورد هر آنچه در زندگی برایش اتفاق می افتد، کنجکاوتر شود.

    کوچینگ موثر به کودکان کمک می کند برخی از مهارت های شخصی خود را توسعه دهند و این مهارت ها همزمان با بزرگ تر شدن کودک، ارتقا می یابد. برخی از این مهارتها عبارتند از :

    • غلبه بر شکست های زندگی
    • اطمینان از هر انچه قرار است رخ دهد
    • حل مساله به صورت خلاقانه
    • ارائه رویکردهای جالب برای به چالش کشیدن ایده ها
    • تعامل و اشتراک
    • کوچینگ عاطفی

    کوچینگ عاطفی، شاخه ای از روانشناسی است که به طور ویژه بر کوچینگ کودکان تاکید میکند و هدف از این نوع کوچینگ، ایجاد اعتماد عاطفی، اجتماعی و سلامت روانی است. کوچینگ عاطفی، سعی دارد به کودکان کمک کند تا واکنش های عاطفی خود را شناخته و آن ها را تنظیم کنند و این کاملا با فلسفه تغییر رفتار کودک از طریق سیستم های پاداش و مجازات در تضاد است.

    کوچینگ عاطفی از دو جزء تشکیل شده است:

    همدلی: این امر مستلزم آن است که والدین هر گونه واکنش به رفتار کودک را به حالت تعلیق درآورند و در عوض بر روی احساساتی که از خود نشان می‌دهند تمرکز کنند. در این روش، بایستی به کودک کمک کنیم تا واکنش های عاطفی خود را شناسایی نموده و احساسات خود را درک کند.

    راهنمایی: این روش به این می پردازد که چرا احساسات به وجود آمده اند. بسته به موقعیت ها، محدودیت هایی در مورد رفتارها وجود دارند اما در عین حال، تاکید ما بر راهنمایی کودک در مورد این است که چرا در برابر یک احساس، بایستی رفتار خاصی اعمال کرد.

    پنج مسئولیت اساسی یک کوچ عاطفی کودکان:

    آگاهی از احساسات مختلف کودک و اینکه چگونه کودک رفتارهای خودش را به صورت بیرونی بروز می دهد

    درک از اینکه حالت عاطفی کودک، فرصتی است برای ایجاد رابطه عمیق تر با او

    تایید احساسات عاطفی کودک و کمک به آن ها برای دانستن اینکه چرا در برخی مواقع باید رفتارهای خاصی نشان دهند.

    آشنا کردن کودک با لغات و اصطلاحاتی که به طور موثر تعامل اجتماعی ایجاد نماید.

    زمانی که کوچینگ به درستی بر روی کودکان انجام شود، مزایای بسیاری به همراه خواهد داشت. کوچ به کودک آموزش می دهد تا مهارت های زندگی را توسعه داده و قادر به غلبه کردن بر چالش ها باشد. گذشته از این، کودک آماده اتخاذ تصمیمات سخت تر در زندگی آتی خواهد شد.

    برخی از مزایای کوچینک عاطفی عبارتند از:

    کمک به کودکان برای درک از اینکه، دستاوردهای زندگی همیشه برابر با کسب شادی نیستند.

    کمک به کودک برای درک اینکه عواطف و تجارب، دو مقوله متفاوت هستند.

    کمک به کودک برای ایجاد تعادل و کنجکاوی

    کمک برای درک بهتر از اینکه هرکسی متفاوت بوده و این خیلی هم خوب است.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا