مشاوره بلوغ (مشاوره بلوغ دختران و مشاوره بلوغ پسران)

مشاوره بلوغ
  • مشاوره بلوغ

    افزایش مشاوره بلوغ دختران و مشاوره بلوغ پسران با پیشرفت جوامع بشری ارتباط دارد.

    موج تحولات و رفتن جامعه به سمت مدرن شدن سبب خراب شدن پایه های اساسی فکر و عمل می شود. این خراب شدن زمانی اتفاق می افتد که بهبود در سلامت افراد نوجوان جامعه نباشد.

    مشاوره بلوغ چیست ؟

    مشاوره بلوغ دختران و مشاوره بلوغ پسران، مشاوره ای است که با تکیه بر مبانی و اصول درست راه درست برای رسیدن به رشد و تحول سالم در زندگی دختر و پسرهای نوجوان را فراهم می کند.

    مشکلاتی که در بلوغ برای نوجوانان اتفاق می افتد بیشتر مربوط به مشکلات درسی و آموزشی است. انگیزه درسی دختر یا پسر کم می شود. تمرکز حواس در مطالعه ندارد. دختر یا پسر وقت خود را در مطالعه هدر می دهد و به مسایل بلوغ خود فکر می کندمشاوره های بوغ پسران نشان می دهد ترک تحصیل در پسرهای دوره بلوغ زیاد است.

    این طبیعی است که اثرات بلوغ می تواند موفقیت تحصیلی و توانایی شناختی و عملکرد نوجوان را کم کند. در مرکز شیک اندیش مشاوران برنامه ای ارائه می دهند که توانایی های ذهنی و میزان یادگیری دختر یا پسر را افزایش می دهند و می توانند اثرات بلوغ را کم کنند.

    مشاوره تلفنی بلوغ در مشاوره بلوغ دختران و مشاوره بلوغ پسران نشان می دهد مشکلات عاطفی دوره ی بلوغ از همه مهتر است. دختر و پسر ها در دوران بلوغ توانایی بیشتری برای فعالیت دارند. رفتارهای هیجانی و عاطفی شدیدی دارند. حساسیت بیشتر و به خود گرفتن بیشتر و زود رنجی زیاد دیده می شود.

    مشاوره بلوغ دختران و مشاوره بلوغ پسران

    مشاوره بلوغ دختران نشان می دهد پریشانی و بی ثباتی در دختران دوره بلوغ زیاد دیده می شود. مشاوره بلوغ پسران نشان می دهد اکثر آنها منزوی هستند و احساسا خستگی و عصبانیت دارند. مسائل جنسی مربوط به بلوغ زیاد به آن توجه نمی شود. مخصوصا پدر و مادرها که به از آن به راحتی می گذرند. برخی از مشکلات نوجوانان که موجب نگرانی و اندوه آنان می شود، در حوزه غریزه و مسایل جنسی قرار دارد.

    مشکلات جسمی و فیزیکی مانند بلندی یا کوتاهی قد ، احساس خستگی و سستی بیش از اندازه ، اختلال در خواب ، نامنظم بودن ساعت خواب،نداشتن خواب کافی در دختر و پسرها اتفاق می افتد.
    تیپ شخصیتی نوجوان موضوعی است که در مشاوره بلوغ زیاد صحبت می شود. احساس حقارت ، خودکم بینی ،احساس کم رویی ، مسؤولیت گریزی مسایل مرتبط با شخصیت دختر یا پسر است. مشاوره بلوغ دختران و مشاوره بلوغ پسران نشان می دهد مشکلات اجتماعی نوجوانان شامل عدم کفایت وناتوانی در رابطه اجتماعی ، ترس از خطا کردن و ارتباط کلامی نادرست با دیگران.

    از یک طرف ممکن است پسران و دختران پنهان کاری کنند یا والدین بنابر دلایلی مانند رودربایستی یا به خاطر آگاه نبودن به بلوغ و موضوعات مهم آن توجه ندارند. اینجاست که والدین در مشاوره های بلوغ حتی نمی دانند از کجای داستان شروع کنند. در اکثر مشاوره های خانواده و مشاوره بلوغ دختران و مشاوره بلوغ پسران نشان داده شده است که مشکلاتی که مخصوصا در مشاوره بلوغ دختران و مشاوره بلوغ پسران مطرح می شوند ، بر رابطه زن و شوهر ها هم تاثیر منفی دارد.

    دختر و پسر کم کم احساس می کنند که در وضعیت جدیدی هستند و کوچکترین حرکت نادرست والدین لطمه می زند و نوجوان را به شدت ناراحت می کند. بسیاری از نوجوانان نمی توانند “خانواده” را آن طور که والدینشان در منزل پدری تجربه کرده اند، لمس کنند و باز بسیاری از آنها در دوره بلوغ شاهد شرایط پیچیده تر و پر تنش تری هستند.

    بسیاری از نوجوانان همراه با تغییر و تحولات روحی و جسمی، مجبور هستند با مسائلی از قبیل پدرخوانده، مادرخوانده، برادرخوانده یا حتی جانشینهای موقت پدر و مادر نیز کنار بیایند. علاوه بر طلاق و اشتغال، عوامل دیگری هم وجود دارند که مستقیماً بر روابط مادر و نوجوان در سالهای نوجوانی تأثیر می گذارند.

    مردان برای کشف و رشد هویت و فردیت خود ابتدا دست مادرشان را رها می کنند و از او جدا می شوند. اولین قدم در مرد شدن این است که دست از دامن مادر خود بردارند: یکبار در هفت سالگی ( هنگامی که به مدرسه می روند ) و بار دیگر هنگام بلوغ وقتی به مرد بودن نزدیک می شوند.

    تصورات فرهنگی مربوط به بلوغ دختران ارتباط نزدیکی با تصور از پسر و مردها دارداگر جدا شدن از مادر برای دستیابی به هویت و «خود» فرد برای مردان ضروری است، برای دختران نیز باید چنین باشد.
    دختران دانشمندانی ارتباط جو هستند و خود را نه با جدایی بلکه در خود روابط پیدا می کنند.

    بهتر است روابط پسر با پدر و دختر با مادر حفظ شود. ارتباط قوی والدین با کودک ، حق انتخاب برای نوجوان بسیار مهم است. در قبل از بلوغ باید با کودک در هر سنی و در هر شرایطی که باشد متناسب با سن او ارتباط برقرار کرد.

    والدین و بلوغ

    مشاوران گزارش داده اند که موضوع نداشتن اتاق شخصی ، احساس فاصله زیاد از والدین ، ناتوانی در طرح مشکلات بلوغ با والدین ، رنج بردن از عواطف منفی از جمله مشکلات خانوادگی نوجوانان در دوره بلوغ است.

    عصری که دختران و پسران ما در آن زندگی می کنند نسبت به دوره ای که ما در آن زندگی می کردیم تفاوت زیادی پیدا کرده است. اکثر والدین ما هنوز زیر یک سقف زندگی می کنند و یکدیگر را دوست دارند. اما امروزه ترکیب خانواده ها تغییر کرده است و اکثر کودکان زندگی تک والدی، زندگی با پدرخوانده یا مادر خوانده و حتی طلاق مجدد والدین خود را تجربه می کنند.

    نوجوانان در دوره بلوغ با شرایط اقتصادی کاملاً متفاوتی روبه رو خواهند شد اگر فرزند طلاق باشند والدینی که جهت مشاوره بلوغ دختران یا پسران مراجعه می کنند موضوعاتی مانند مشکلات درسی در دوره بلوغ و مشکلات یادگیری و هیجانی را بیان می کنند. والدین بسیاری از مسئله های مربوط به دوران بلوغ را نمی دانند. بهتر است از خطای دختر و پسر نوجوانتان گذشت کنید. مهر و عشق عمیق داشته باشید. راه و روش حل اختلاف با نوجوان خود را بیاموزید.

    در نظر گرفتن آینده ای که پدران به آن نرسیدند برای پسران کاملا اشتباه است.”

    مشاوره دوران بلوغ توصیه می کند پدر خوب ، کسی است که فقط راه‌های صحیح و غلط را به فرزند خود نشان می دهد. در مورد علاقه‌مندی‌هایش مشورت می کند. و انتخاب نهایی را به عهده فرزندتان می گذارید. با مشاوره دوران بلوغ فرزند خود را از نوجوانی درباره مسائل و مشکلات موجود در جامعه به طور غیرمستقیم آگاه کنید.

    بهتر است پدران به پسرها که وظیفه چرخاندن چرخ مالی دارند ، آن‌ها را با مسائل و مشکلات مالی و حساب و کتاب و نحوه صحیح پول خرج کردن آشنا کنند و از نوجوانی پس انداز کردن و صرفه‌جویی را به آن‌ها یاد دهند.

    پسران در سنین نوجوانی علاقه خاصی به استقلال، جدا شدن از خانواده و پیوستن به گروه هم‌سالان دارند و نگرانی بسیاری از والدین، از ناشناخته بودن دوستان فرزندشان نزد آن‌هاست. برای اینکه هم فرزندتان را خوشحال کنید و هم با دوستان جدیدش بیشتر آشنا شوید، می‌توانید هر چند وقت یک بار، یک مهمانی دوستانه ترتیب دهید و دوستان فرزندتان را هم با خانواده‌هایشان به صرف یک عصرانه ساده دعوت کنید. می‌توانید برای تسلط بیشتر بر روابط فرزندتان هم، ماهی یک بار، یک برنامه کوهنوردی با دوستان فرزندتان و خانواده آن‌ها بچینید.

    پرخاشگری و زورگویی آنها باعث می شود در آینده با توسل به زور وجود و قدرتشان را به دیگران اثبات کنند. پسران، پدران آینده‌اند و باید مسئولیت‌پذیر بار بیایند؛ بنابراین انجام برخی از کارهای خانه را حتی اگر خیلی کم و پیش پا افتاده باشند به عهده پسرتان بگذارید ( کارهایی مانند خرید نان یا گذاشتن کیسه زباله بیرون از منزل).

    آزاد گذاشتن زیاد ، خوب نیست . شما با آزاد گذاشتن فرزند پسرتان در هر زمینه‌ای و برآورده کردن همه نیازهای او، فردی متکبر و خودخواه از او می‌سازید و موجب می‌شوید که او فکر کند در همه مکان‌ها و زمان‌ها، هر کاری که دلش بخواهد می ‌تواند انجام دهد، اما وقتی طی زندگی با مسائلی غیر از آنچه باب میل اوست روبرو شود، یأس و ناامیدی سراسر وجودش را فرا می ‌گیرد و عاقبت این نوجوانان چیزی نمی‌ شود.

    از فرزند خود بخواهید که رشته علمی یا ورزش مورد علاقه‌اش را به صورت حرفه‌ای ادامه دهد و موفقیت‌ها و قهرمانی‌های پیاپی‌اش سبب غرور و افتخار خودش و شما باشدپسران در سنین نوجوانی علاقه زیادی به دیده و پذیرفته شدن از طرف جامعه دارند. نباید با پرخاشگری و توهین فرزندتان را از تغییر ظاهرش منع کنید، بلکه باید با زبانی خوش و دلیل و منطق مناسب، او را تشویق به پذیرفته شدن از راه‌های دیگری غیر از تغییر ظاهر غیر متعارف کنید.

    مراجعان مشاوره بلوغ دختران می گوید در دوران نو جوانی فرزند خود به خاطر ناآگاهی از مهارت فرزند پروری شرایط ناخوشایندی را تجربه کردند.”

    احساس غرور

    نوجوان تصور شخصی و کلی از خود دارد. این تصورات با توجه بزرگترها به دختر و پسرهای نوجوان شروع می شود. به دختر و پسرهای خود بیاموزید که عوامل بی ارزش مانند ثروت و تجملات ملاک ارزش داشتن قرار ندهند. والدین می توانند با استفاده از مشاوران مجرب به بچه های خود کمک کنند تا تصویر ذهنی مثبتی به عنوان یک انسhttps://shikandish.com/%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%d9%88-%da%86%d8%b1%d8%a7-%d8%a2%d8%b4%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d9%86-%d9%87%d9%88%d8%b4-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%86%d9%86%d8%af%da%af%d8%a7%d9%86%d9%87/ان با ارزش از خود به دست آورند.بچه هایی که احساس حقارت و بی ارزشی می کنند هر مسئولیتی نیز که در آینده به او سپرده می شود تصور می کند چون فرد بی مقداری است از عهده آن بر نخواهد آمد.

    نوجونان شما ممکن است در منزل اعتماد به نفس کافی داشته باشد ولی در بیرون از خانه و در اجتماع دست و پای خود را گم می کند. پسری ممکن است در مقابل مادر اعتماد به نفس کافی داشته باشد اما با دیدن پدر از ترس به لرزه بیفتدافزایش اعتماد به نفس یکی از موضوعات آموزش در مشاوره بلوغ دختران و مشاوره بلوغ پسران است.

    مشاوران ما در مرکز  شیک اندیش آماده ارائه خدمات مشاوره بلوغ پسران و مشاوره بلوغ دختران به صورت حضوری و تلفنی می باشند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا