چگونه قلب همسرم را تسخیر کنم؟
یکی از مهمترین ارکان زندگی مشترک، عشق و احساسات است. هر دوی شما شاید به دنبال یک رابطه عاشقانه و پایدار هستید، اما برای رسیدن به این هدف، باید تلاش کنید قلب همسر خود را تسخیر کنید. در ادامه با راههایی برای تسخیر کردن قلب همسر خود آشنا خواهیم شد.
۱. نشان دادن عشق و احترام: برای تسخیر کردن قلب همسر خود، باید به او نشان دهید که چقدر او را دوست دارید و از او احترام میگذارید. به او نشان دهید که او برای شما بسیار مهم است و این احساس را در او بیدار کنید.
۲. توجه به نیازهای همسر: برای تسخیر کردن قلب همسر خود، باید به نیازهای او توجه کنید. به او کمک کنید تا به راحتی به اهدافش برسد و مشکلاتش را حل کند. به او نشان دهید که شما همیشه در کنار او هستید.
۳. داشتن تفاوتهای مثبت: این مهم است که در رابطه با همسر خود، تفاوتهای مثبتی داشته باشید. به او نشان دهید که شما یک شخصیت منحصر به فرد هستید و این تفاوتها میتوانند رابطه شما را قویتر کنند.
۴. به او اعتماد کنید: به همسر خود اعتماد کنید و نشان دهید که او میتواند به شما اعتماد کند. برای این کار، باید تلاش کنید همیشه صادق باشید و وعدههای خود را برآورده کنید.
۵. داشتن تعامل مثبت: برای تسخیر کردن قلب همسر خود، باید در تعامل با او مثبت بوده و در همه موارد به او نشان دهید که شما به او احترام میگذارید و او را دوست دارید.
۶. برقراری ارتباط خوب: برای تسخیر کردن قلب همسر خود، باید در رابطه با او ارتباط خوبی برقرار کنید. مکالمات شما باید متناسب با احساسات همسرتان باشد و همیشه باید به او توجه کنید.
به طور کلی، برای تسخیر کردن قلب همسر خود، باید به او نشان دهید که چقدر او برای شما مهم است و این احساس را در او بیدار کنید. باید توجه کنید که رابطه عاشقانه یک پروسه طولانی است و باید به طور مداوم تلاش کنید تا روابط شما بهتر شود.
یکی از سوالات بسیار مهمی که ممکن است در طول زندگی مشترک، بسیاری از خانمها از خود سوال کنند این است که چه کاری میتوان انجام داد تا همواره مرکز توجه همسرشان باشند و محبت قلب او را معطوف به خود نمایند. در طی این مسیر نیز بارها اتفاق میافتد که بسیاری از خانمها دچار […]
یکی از سوالات بسیار مهمی که ممکن است در طول زندگی مشترک، بسیاری از خانمها از خود سوال کنند این است که چه کاری میتوان انجام داد تا همواره مرکز توجه همسرشان باشند و محبت قلب او را معطوف به خود نمایند. در طی این مسیر نیز بارها اتفاق میافتد که بسیاری از خانمها دچار تردید میشوند و احساس میکنند چند سال که از زندگی مشترکشان میگذرد به تدریج محبت همسرشان نسبت به آنها کم میشود و همه چیز روال عادی خود را پیش میگیرد و اولین نکتهای که در ذهنشان پررنگ میشود این است که چرا محبت بین آنها کمرنگ شده است و به دنبال دلایل و راه حلهای این موضوع میگردند. روزها و شبهای خود را در جستجوی این میباشند تا بتوانند کانون خانوادهی خود را گرمتر کنند تا در فضای مهرانگیز خانواده خوشبختی بیشتری را در کنار همسرشان تجربه نمایند.
صحنه ی اول زندگیهایی که به مرور سرد میشود؛
پیمان به دلیل مأموریتهای متعددی که تازگیها اداره به عهدهی او گذاشته است مجبور بوده است چند روزی را در ماه، بدور از خانوادهی خود باشد. همسرش آتنا که بسیار دوست دارد پیمان بیشتر اوقات خانه و در کنار او باشد از این موضوع بسیار رنج میبرد و این رنج بردن را گاهی به صورتهای مختلف به پیمان ابراز میدارد. این آخر سال که پیمان دوباره به مأموریت اعزام شده بود آتنا دست تنها به خریدهای قبل سال میرفت و مجبور شده بود مسئولیت کارهای منزل را به عهده بگیرد. زمانی که پیمان از مأموریت به خانه بازگشت آتنا بسیار رنجیده خاطر بود و با بیمحلی کردن و به قولی سر و سنگین رفتار کردن دوست داشت ناراحتیاش را ابراز کند. هنوز چند ساعتی از ورود پیمان نگذشته است که آتنا شروع میکند: « این چه زندگی است که برای من ساختهای؟! همش مأموریت! ای بابا مگر من آدم نیستم! اصلاً بگو ببینم من را دوست داری؟! یادت هست که یک زنی هم گرفتهای؟! این چه شغلی است که تو داری؟! و….»
پیمان سکوت میکند و بعد از اینکه طاقتش طاق میشود میگوید:« تو به من بگو چه کار کنم! خوب اداره است و کلی مسئولیت که من باید جوابگو باشم. چرا درک نمیکنی که من هم مجبورم این شرایط را تحمل کنم، اصلاً میفهمی که این دویدنهای من و این دور بودنها را فقط به خاطر تو تحمل میکنم….»
این گفتگو و این کش و مکش روانی ادامه دارد تا بالاخره هر دو خسته و شکستخوردهای عاطفی میشوند و عدم نارضایتی زن کمکم مرد را نسبت به خود سرد میکند.
یک نکتهی بسیار مهم: شغل همسرتان را بپذیرید؛
یادتان باشد اولین مهارت یک زن به عنوان همسر این است که شغل همسرش را بپذیرد. این پذیرش باید به همراه این باشد که هیچ وقت به خود اجازه ندهید نسبت به شغل او ایرادی بگیرید و یا سرزنشش کنید. چرا که فعالیت و حرفهی مردان بسیار برایشان مهم است. اگر شما بخواهید او را به خاطر اینکه شغلش ایجاب میکند زمان بیشتری را در آن سپری کند سرزنش کنید به او این نکته را القا میکند که تو فرد خودخواهی هستی، آزادیم را از من میگیری، شرایطم را درک نمیکنی و… .
تداوم این رفتار موجب بدخلقی و ترشرویی شما میشود. چرا که ناراضی بودن به چهرهی شما منتقل میشود و شما نمیتوانید شادابی و نشاطی که مورد رضایت همسرتان است را داشته باشید. همسرتان هر شغلی که دارد او را بپذیرید. اگر مجبور است ساعتها و شاید روزهای تعطیل را نیز مشغول خدمت باشد به این فکر کنید که او چقدر از خود گذشته است و چقدر به خانواده و آسایش روانی شما اهمیت میدهد که حاضر است ساعتها بیشتری را به خاطر این آسایش به خود سختی بدهد. شما میتوانید زندگی خود را با شغل او هماهنگ کنید. به نحوی که هم او بتواند آزادانه به شغل خود ادامه دهد. خستگیهایش را درک کن و با او مدارا کن.
اگر خسته به خانه میآید به او هیچوقت نگو که تو فقط خستگیات را به خانه میآوری و وقتی برای صحبت با من اختصاص نمیدهی. این غُرزدنها و سرزنشها بیشتر موجب دور شدن او از شما میشود و به تدریج بعد از مدتها میبینید که چقدر از سرمایهی محبتتان نسبت به یکدیگر کم شده است. باید بدانید شما مسئول مهروزی و آرامش روانی همسرتان هستید. پس سعی کنید سال جدید را بر مبنای درک شرایط و پذیرش او آغاز و ادامه دهید.
شاید خودتان به این موضوع اذعان نداشته باشید اما یکی از نکاتی که باعث جلب محبت همسرتان میشود این است که نسبت به حرفهی او بهانهگیر نباشید و هر سختی را که به خاطر حرفهی همسرتان متحمل میشوید بهره و پاداش بیشتری از زندگی مشترکتان خواهید بُرد و محبت شما روز به روز در قلب او بیشتر خواهد شد زمانی که ببیند شما نه تنها ناراضی نیستید بلکه همواره او را حمایت و تشویق میکنید.
پلهای برای پیشرفت همسرتان باشید؛
همهی مردان عاشق پیشرفت در شغل و حرفهشان هستند و در این مسیر دوست دارند همسرشان همواره نقش مشوق را برای آنها بازی کند. در این مسیر این وظیفهی شماست که به عنوان یک خانم زمینههای پیشرفت او را فراهم سازید و این کار جز با حمایتهای عاطفی شما اعم از تشویق، تحسین، پرهیز از شکوه و شکایت و برطرف کردن موانعی که آرامش روانی او را به هم میریزد میسر نمیگردد. همانطور که یک زن میتواند مانع پیشرفت همسرش باشد میتواند عامل مهمی برای ترقی او محسوب شود. بیتردید یکی از شاخصهای مهم یک خانوادهی خوشبخت به از خودگذشتگی هرچه بیشتر زنان در زندگی بستگی دارد.
حساسیتهایش را بشناس؛
مژگان زنی است که ارتباطات بسیاری با دوستان خود دارد. گاهی به خانهی آنها میرود و آنها نیز به خانهی او میآیند. برعکس او همسرش داوود، مردی است که ارتباطات محدودی در دوستی با دیگران دارد. شاید بارها اتفاق افتاده است که داوود در طول روز با مژگان تماس تلفنی داشته است اما آنقدر پشت خط مانده است که همین موجب ناراحتی او را فراهم کرده است و یا زمانی که داوود عصرها در خانه بوده مژگان ساعتها با دوستانش به صحبت و گفتگوی تلفنی میپرداخته است. اما مژگان به هیچ عنوان متوجه ناراحتی و عصبانیت داوود از این موضوع نمیشود و هیچ دلیل و توجیهی برای درک ناراحتی همسرش را نمیپذیرد. به عقیدهی او آدم باید اهل مراوده و معاشرت باشد و به قولی مردمداریاش (روابط عمومی) خوب باشد. سر همین مسأله داوود و مژگان بارها بحث کردهاند اما در آخر هم به نتیجهی مثبتی نرسیدهاند و مژگان همچنان به رفتارش ادامه داده است.
هر مردی به موضوعاتی ممکن است حساسیت داشته باشد و این حساسیتها گاهی مخالف عقیده و نظر شما است. ممکن است تعاریف شما از مردهای دیگر او را عصبی میکند، ممکن است به بیرون رفتنهای شما از خانه حساسیت داشته باشد، ممکن است سرکار رفتن شما او را ناراحت میکند، ممکن است رازدار نبودن شما نسبت به عیبها و نقصهای او، رنجیدهخاطرش میکند و… از این رو شما به عنوان یک خانم باید از حساسیتهای مردتان آگاه شوید و دست روی آنها نگذارید. چرا که این رنجشها به تدریج موجب دور شدن و کمرنگ شدن محبت مرد نسبت به زن خواهد شد. در بخشهای بعدی این مقاله به موارد بیشتری اشاره میشود که رعایت کردن این موارد میتواند روز به روز بر محبت شما در دل همسرتان بیافزاید.
شرط اول محبوبیت: محبت بی توقع و بی منت؛
طهورا تازه زندگی مشترکش را شروع کرده است. او انتظار دارد هر کاری که برای همسرش نوید انجام میدهد به چشم دیده شود و از طرف او مورد قدردانی قرار بگیرد. به عنوان مثال او باخبر شده بود که مادرشوهرش بیمار است و برای مراقبت نیاز به رسیدگی و توجه دارد. از آن طرف مادرشوهر طهورا چون دختری ندارد، طهورا هر روز بعد از رفتن نوید به سرکار برای مراقبت به خانهی آنها میرود. طهورا تمام نیازهای مادرشوهرش را برآورده میسازد و اصلاً نمیگذارد آب در دلش تکان بخورد. کمکم بهبودی او حاصل میشود. طهورا توقع دارد نوید متوجه کار ارزشمند همسرش باشد و البته که شاید در این بین این کار را وظیفهی طهورا نیز میدانسته است. اما این برای طهورا قابل قبول نیست و از نظر او نوید باید از کار همسرش تشکر و قدردانی کند. زمانی که توقع طهورا برآورده نمیشود و شاید هم اگر سخنی به میان بیاید و یا از طرف نوید و یا خانوادهی همسرش کوتاهی ببیند از عمل پسندیدهی خود پشیمان شود و یا به زبان محبت خود را اسبابی جهت سرزنش آنها قرار دهد.
همهی ما دوست داریم نزد همسر و خانوادهاش و یا در محیطهای ارتباطی دیگر فردی محبوب و مورد توجه دیگران باشیم و شاید یکی از نیازهای هر انسانی، مورد توجه قرار گرفتن و محبوبیت است. اما باید به خاطر داشته باشیم که اگر محبت خود را شرطی و مشروط بدانیم به هیچ عنوان به محبوبیت دست نخواهیم یافت. چرا که یکی از قوانین رسیدن به محبوبیت و دست یافتن به عزت، بیتوقع انجام دادن و بیمنت بودن محبتهای ماست. اگر شما بابت همهی محبتها و احسانی که به دیگران میکنید انتظار پاسخ و جبران داشته باشید فرد عزیزی نخواهید بود. اگر به درون خود نگاهی بیاندازید میبینید که خود ما نیز از کسانی که محبتی در حقمان میکنند و بعد از آن توقع جبران و تشکر دارند احساس خوبی نداریم و دوست داریم از این افراد فاصله بگیریم. پس به این نتیجهی واحد میرسیم که محبت خود را مشروط نکنیم و به جای اینکه به این فکر کنیم که چرا مورد قدردانی و سپاس دیگران قرار نگرفتهایم، تمرکزمان را به این معطوف سازیم که آنچه که انجام میدهیم اگر با نیتی خالص و جهت رضایتمندی خداوند انجام گیرد مطمئن باشید این محبت شما در دلها جاودانه خواهد شد و نزد دیگران عزیز و دوستداشتنی میشوید. مردى نزد پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله آمد و از حضرت سؤالاتى کرد از جمله پرسید: چه کنم تا مردم مرا دوست بدارند، حضرت فرمود: به مردم نیکى کن و چشم به داشته آنها نداشت باش و به آن طمع مکن تا تو را دوست بدارند. پس خانمهای عزیزی که دارید این سطور را میخوانید از امروز تصمیمتان این باشد که هر خوبی به همسر و یا خانوادهی همسرتان میکنید مراقب باشید بدون توقع و بیمنت باشد تا محبوب شوید.
فردی با تحمل و خویشتندار باشیم؛
خانم دوروتی دیکس یکی از متخصصان امور زناشویی که در بررسی مسایل خانواده مهارت و تجربهی کافی دارد، در یکی از مقالات تحقیقی خود مینویسد: سعادت و خوشبختی مرد در ازدواج، بستگی کامل به خلق و خو و طبیعت زن دارد. چون زن حتی با برخورداری از تمام خصایص نیکو و خوبیهای شناخته شدهی روی زمین در صورتی که ترشرو،بداخلاق،ستیزهجو و نقنقو باشد آن همه صفات پسندیده کمترین اثری در خوشبختی و راحتی شوهر نخواهد داشت.
به تحقیق میتوان گفت که یکی از اثرات ویرانگر محبت در خانواده، غُرزدن و نقنق کردن است. چرا که اگر زنی حتی به مقدار کم غُر بزند، همسرش حتی اگر زن ویژگیهای مثبت فراوانی داشته باشد، این صفت منفی را در رأس عیوب اخلاقی قلمداد میکنند و به تدریج محبتشان نسبت به همسر کمرنگ میشود. ریشه ی اصلی نقزدن و غُرغُر کردن، عیب جویی است. اگر شما فردی عیبجو باشید خواهید دید که به محض دیدن اولین نقص شروع به نق زدن و البته مقایسه هم میکنید و این هم موجب ناسپاسی و عدم سازش میشود و هم روز به روز دیدگاه منفی شما را نسبت به مسایل و زندگیتان بیشتر میکند. اگر فکر میکنید که با نقزدن و با عیبجویی از همسرتان میتوانید او را متوجه عیوبش سازید سخت اشتباه میکنید. در مقاله های قبل در مورد اهمیت حفظ اقتدار مرد سخن گفته شد.گفتیم که اقتدار برای مرد از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است. بعضی از دوستان خانومانه سوال کرده بودند چطور اقتدار همسرم را حفظ کنم؟ در پاسخ گفته میشود که پرهیز از عیبجویی و غُر زدنها و ملامت نکردن او، میتواند اقتدار مردتان را حفظ کند. تلاش کنید این عادت مذموم را در خود از بین ببرید تا بتوانید محبت خود را در دل همسرتان بیشتر کنید. اگر دوست دارید همواره لبخند رضایت همسرتان بر لبانش باشد و روحیهی شاداب او حفظ شود باید روحیهی تحمل و مدارای خود را زیاد کنید. مطمئن باشید هر موفقیتی که او در زندگی کسب کند ثمرهاش به زندگی مشترک هر دویتان برمیگردد.
برنامه ی اخلاقی برای بهبود رفتارهای خود تنظیم کنیم؛
باید به این موضوع واقف باشیم که هدف از زندگی رسیدن به تعالی فردی و اجتماعی است. این تعالی مستلزم داشتن برنامه است و برنامه آن چیزی است که شما میتوانید برای رسیدن به هدف خود داشته باشید. حال شما خانم عزیز که وارد زندگی مشترک شدهاید و دوست دارید روز به روز به موفقیتهای بیشتری در زندگی خود برسید باید توجه داشته باشید که هرچه اخلاق و رفتار شما با همسرتان بهتر باشد، بیشتر میتوانید به قلب او نفوذ کنید. هم من و هم شما میتوانیم دفترچهای داشته باشیم تا تمام عیوبی که موجب رنجش اطرافیانمان میشود یادداشت کنیم و برای برطرف کردن آنها قرار و تعهدی تنظیم کنیم. مثلاً اگر من فردی غُرغُرو هستم باید همین امروز برنامهای برای اصلاح این عیب در نظر بگیرم. به این صورت که امروز را به شدت مراقب این هستم که رفتاری که حکایت از ناسپاسی و یا عدم رضایت است را انجام ندهم. تمرکزتان را روی دستاوردهای این رفتار معطوف کنید. هر غُر من و شما میتواند دیگران را از ما دور سازد. پس مصمم میشویم که این رفتار ناشایست را ترک کنیم. اگر زمین خوردید و یا خطا کردید اصلاً ناامید نشوید و به خودتان این فکر را القا کنید که هر زمینخوردنی به همراه یک موفقیت است و شما می توانید هرچه جدیتر به این روند ادامه دهید. وقتی یک عیب خود را درمان کردید به سراغ بعدی بروید. بعد از چند ماه خواهید دید که چقدر همه چیز تغییر میکند. میتوانید برای خود همراه مناسبی در نظر بگیرید. مثلاً یک دوست خوب که به کمک هم میتوانید راهبردهای مثبت رفتاری بیشتری داشته باشید. دوستان خود را از میان کسانی انتخاب کنید که زندگی مشترک موفقی دارند. سعی کنید الگوهای رفتاری آنها را الگوبرداری کنید و به شیوه آنها رفتار کنید.
دوستان و همراهان شیک اندیش؛
داشتن مهارت زندگی مشترک، در گرو آموختن و عمل کردن است. باید به این توجه کنیم که مطالعه و رفتن به کلاسهای مفید و در نهایت عمل روز به روز میتواند زندگی بهتر و شیرینتری را برایتان به ارمغان بیاورد. شما به عنوان یک مادر که قرار است یک فرزند صالح با شخصیتی سالم را تربیت کنید باید روز به روز بر میزان آگاهی و مهارت خود بیافزایید تا پایه و بنیان خانواده را تحکیم سازید. امیدوارم سال جدید یکی از برنامههای زندگی مشترکتان کسب مهارت زندگی و اضافه کردن آگاهی و دانشتان باشد.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.