تأثیر درونگرایی در ارتباط با دیگران، دوستیابی در درونگراها
درونگرایی به عنوان یکی از ویژگیهای شخصیتی، تأثیر قابل توجهی در ارتباط با دیگران دارد. افرادی که درونگرا هستند، عموماً انرژی خود را از درون بدست میآورند و در برابر افراد خارجی، شاید کمی بسته و تحت تأثیر قرار بگیرند. با این حال، درونگرایی همچنان میتواند با دیگران رابطه داشته باشد و از طریق دوستیابی با افراد جدید ارتباط برقرار کند.
درونگراها عموماً به دوستیابی علاقهمند هستند، اما برای برقراری این نوع ارتباط با دیگران، به چالشهایی مواجه میشوند. احتمالاً بیشتر درونگرایان، دوستیابی را برای موضوعاتی که به آنها علاقه دارند، میخواهند. به علاوه، این افراد ممکن است با افرادی که از خصوصیات شخصیتی متفاوتی برخوردار هستند، ارتباط برقرار کنند که ممکن است به نظر بیربط یا غیرقابل پیش بینی برسد.
بنابراین، برای برقراری دوستی با درونگراها، ایجاد یک فضای صمیمی و شخصی میتواند مفید باشد. این افراد به طور کلی از افرادی که برای گفتگو و اشتراک تجربیات به آنها نیاز دارند، خجالت میکشند، بنابراین برای ایجاد رابطه با آنها، باید به آنها اجازه داده شود که در مورد خودشان صحبت کنند و احساسات و تجربیاتشان را به اشتراک بگذارند.
همچنین، برای برقراری رابطه با درونگراها، باید به درک خودشان کمک کرد. این افراد معمولاً به خودشان اعتماد دارند و خودشان را به خوبی میشناسند، بنابراین بهتر است برای برقراری ارتباط با آنها، به آنها فرصت داده شود تا به خودشان بیشتر بپردازند و به فضایی برای تأمل و تفکر دست یابند.
نهایتاً، برای برقراری دوستی با درونگراها، باید به آنها احترام گذاشته شود. به یاد داشته باشید که این افراد به دنبال فضایی صمیمی و شخصی هستند و نمیپذیرند که شخصیتشان یا افکارشان توسط دیگران تحت تأثیر قرار گیرد. بنابراین، برای برقراری رابطه با آنها، به آنها فضایی برای بیان خودشان بدهید و از آنها برای تجربه شخصی خودشان حمایت کنید.
در نهایت، برقراری دوستی با درونگراها میتواند چالشهایی داشته باشد، اما با ایجاد فضایی صمیمی و شخصی، به آنها اجازه داده میشود تا رابطه با دیگران را تجربه کنند و از این تجربیات برای رشد شخصی و روابط اجتماعی خودشان بهرهمند شوند.
از افرادی که در هفته برای من ایمیل ارسال میکنند، تعدادی درونگرا نیز وجود دارد. درونگراها در ارتباط مستقیم با افراد، مخصوصاً خانم بسیار مشکل دارند. درونگرا بودن به معنی بر گوشهگیر بودن نیست. اتفاقاً شناخت درونگراها و انرژیای که در خود دارند میتواند بسیار جالب و لذتبخش باشد.
دوستیابی در درونگراها
افرادی به من ایمیل میزنند که ما چطور میتوانیم درونگرایی را درمان کنیم، بعضیها از من میخواهند آنها را به برونگرا تبدیل کنم. افراد درونگرا از کافهها و رستورانهای شلوغ متنفرند، موسیقی با صدای بلند گوش نمیدهند و سعی میکنند در جمع نباشند. پس دوستیابی در درونگراها چگونه است؟
حقیقت جالبی درمورد من وجود دارد. من نیز درونگرا هستم. از جاهای شلوغ متنفرم و سعی میکنم بیشتر اوقات در تنهای خود مطالعه کنم. آیا شما تعریف صحیح درونگرا را میدانید درونگراها دوست دارند فقط در جاهای کم سروصدا و ساکت باشند مخصوصاً در خانه.
این بدان معناست که درونگراها در خانه و جاهای ساکت بیشتر انرژی میگیرند؛ درصورتیکه برای برونگراها بحث کمی متفاوت است. آنها دوست دارند با مردم بیشتر صحبت کنند و جاهای که شلوغی داشته باشد را ترجیح میدهند. در خانه ماندن برای آنها جهنم است.
چطور باید تغییر کنیم
همیشه تغییر کردن دلیل محکمی میخواهد، شما باید ببینید در وهله اول چه چیزی میخواهید. من در این پادکست میخواهم به دوستیابی در درونگراها را آموزش بدم. در این پادکست نکتههای سادهای را برای شما بیان خواهم کرد ولی همیشه به یاد داشته باشید سادگی به معنای آسان بودن نیست.
درونگراها خجالتی نیستی فقط به دوست ندارند در شلوغی باشند. به همین علت روابط اجتماعی ضعیفی دارند. من دوست درونگرایی داشتم که روابط اجتماعی بالایی دارد. برای فرقی نمیکند در جمع صد نفره صحبت کند یا در جمع دهنفره، با آقا صحبت کند یا با خانم. او توانسته درونگرایی خود را کنترل کند شما نیز میتوانید.
یک مثال بارز درونگرایی کیانو ریوز بازیگر مطرح امریکایی است که توانست به بهترین شکل خود را بروز دهد.