جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شیک اندیش » محصل برتر » چرا گاهی داشتن معلم خصوصی باعث پیشرفت نمی شود؟

چرا گاهی داشتن معلم خصوصی باعث پیشرفت نمی شود؟

گاهی اوقات، داشتن یک معلم خصوصی برای یادگیری مهارت‌های جدید به نظر می‌رسد گزینه‌ی مناسبی باشد، اما در بعضی موارد، این معلم خصوصی ممکن است نتواند به شیوه‌ای مناسب و کارآمد برای دانش‌آموز خود آموزش دهد. یکی از دلایل این امر، ممکن است به دلیل عدم تطابق این معلم با سبک یادگیری دانش‌آموز باشد. هر فردی دارای سبک یادگیری متفاوتی است و اگر معلم خصوصی نتواند به شیوه‌ای که بهترین نتایج را برای دانش‌آموز به‌دست می‌آورد، درس بدهد، پیشرفت دانش‌آموز ممکن است کند شود.

یک عامل دیگری که ممکن است باعث گردد داشتن معلم خصوصی به پیشرفت نمی‌انجامد، عدم تعهد و انگیزه‌ی دانش‌آموز به یادگیری است. برای داشتن پیشرفت در یادگیری، دانش‌آموز باید انگیزه‌ای قوی برای یادگیری داشته‌باشد و تلاش کند تا به بهترین نتیجه درس ببرد. اگر دانش‌آموز از خود برای یادگیری پیگیری نکند، حتی با داشتن بهترین معلم خصوصی نیز نمی‌تواند به بهترین نتیجه درس ببرد.

عوامل دیگری همچون عدم توجه به نکات مهم درسی، عدم تمرکز، عدم تمایل به انجام تمرینات و مطالعه، همچنین می‌تواند باعث شود داشتن معلم خصوصی به پیشرفت نمی‌انجامد. بنابراین، در کنار داشتن معلم خصوصی، دانش‌آموز باید تلاش کند تا به بهترین نتیجه درس ببرد و از موانعی که ممکن است باعث کندی پیشرفت شود، پرهیز کند.

زمانی که ما در یادگیری یک مبحث مشکل داریم از اطرافیان مون کمک می گیریم. عده ای از دوستان شون و هم کلاسی هاشون کمک می خوان و تعدادی هم از پدر و مادرشون. تعدادی هم هستن که از معلم خصوصی استفاده می کنند. متاسفانه تعدادی از بچه ها برای یادگیری هر چه بهتر تلاش نمی کنند و در اسرع وقت دست به دامن معلم خصوصی میشن. برای پلسخ به سوال چرا گاهی داشتن معلم خصوصی باعث پیشرفت نمی شود؟ مطلب را تا به انتها مطالعه کنید.

حتما بخوانید
به سادگی درک مطلب عربی را ۱۰۰% بزنید

داشتن معلم خصوصی می تونه خیلی خوب باشه و هم خیلی بد. خوبی از این جهت که کمک گرفتن از یک فرد باعث یادگیری و رفع اشکالات شما میشه. بدی اون هم وابسته شدن به معلم خصوصی هست.

اجاز بدین یک مورد خیلی مهم رو به شما در ابتدای بحث ارائه کنم تا در چه شرایطی باید از معلم خصوصی استفاده کرد. فرض کنید شما در یادگیری یک بحثی مثل مثلثات دچار اشکال هستید. گزینه هایی که شما دارید تا این موضوع را حل کنید به شرح زیر است:

◀️ می تونین از هم کلاسی هایی که این بحث رو یاد گرفتن کمک بخواین،

✏️ می تونین از معلم سر کلاس بخواهین که واضح تر تدریس کنن،

◀️ می تونین از خواهر تون یا پدر و مادر تون در منزل بپرسید،

✏️ می تونین کتاب آموزشی مثلثات رو تهیه کنین،

◀️ می تونین از معلم خصوصی استفاده کنین.

من ۵ مورد رو عنوان کردم و در انتها پیشنهاد دادم از معلم خصوصی استفاده کنید. اگر هر زمان برای رفع اشکال به سراغ معلم خصوصی باشید هزینه زیادی را صرف یادگیری یک موضوع می کنید که ضروری نیست.

چرا گاهی داشتن معلم خصوصی باعث پیشرفت نمی شود؟

حتما در همون کلاسی که با دوستان تان نشسته اید تعدادی از بچه ها هستن که مطلب را به خوبی یاد گرفته اند. ازشون کمک بخواهین تا به شما در یادگیری مطالب کمک کنن و اگر نشد به سراغ معلم خصوصی برید.

به نظر شما چرا گاهی داشتن معلم خصوصی باعث پیشرفت نمی شود؟ یک مقدار به این موضوع دقت کنید متوجه میشین دانش آموز نقش مهمی در آموزش دارد. سطح یادگیری همه بچه ها در یک جایگاه نیست و باید این موضوع را درک کرد. اگر دقت کنین متوجه می شین که دانش آموز فقط باید به خود متکی باشد نه فرد دیگری. پس برای حل مسئله باید جواب را در خودش بیابد نه معلم خصوصی.

حتما بخوانید
روش های رفع خواب آلودگی هنگام مطالعه (10 تکنیک مهم)

زمانی که از معلم خصوصی استفاده می کنین، به اشتباه بر این باورید که معلم باید معجزه کنه. در صورتی که همان کاری که معلم در کلاس انجام میده را در منزل برای شما انجام میده. نباید تلاش و زحماتی که خودتان باید آن را بکشید به دوش معلم بیندازید.

معلم خصوصی صرفا جنبه راهنما داره و اگر قرار باشه پیشرفت کنین، باید خودتون دست به کار بشین. خودتون تلاش کنین و از کتاب های مختلف استفاده کنین تا مفاهیم را به راحتی درک کنین. یک پیشنهاد دارم براتون درباره اینکه چرا گاهی داشتن معلم خصوصی باعث پیشرفت نمی شود؟ من پیشنهادی برای شما از این جهت که اگر شما اعتقاد دارین که داشتن معلم خصوصی برای تان کارگشا ست، خودتان به خودتان درس بدهید.

شاید خنده دار باشد اما انجام این کار باعث یادگیری هر چه بهتر شده. سعی کنین در ضمن مطالعه با خودتان صحبت کنین و همان نوشته ها را با صدای رسا تکرار کنید. اگر جواب نشد بعد سراغ معلم خصوصی بروید.

آسیب ها و مشکلات روانشناختی دانش آموزان:

بر هیچ کسی پوشیده نیست که مدارس مکان هایی هستند که به بچه ها در چارچوب زندگی کردن را می آموزند. اما آیا همیشه اینگونه زندگی کردن درست است؟ آیا در مدارس ریسک پذیری و تقویت عزت نفس آموزش داده می شود؟ آیا در مدارس بستری برای شکوفایی تجسمات ذهنی یک دانش آموز سالم وجود دارد؟ اگر شما به عنوان یک معلم به دنبال پر کردن این خلأ ها هستید، بهترین راه زندگی کردن بچه وار است. بچه ها دوست دارند به هر آنچه در ذهن شان فکر می کنند برسند. پس شما به عنوان یک معلم خوش فکر و دلسوز به فکر فراهم کردن این بستر باشید.

حتما بخوانید
مفعول چیست‌؟چگونه مفعول را تشخیص دهیم؟

اگر کسی از شما پرسید که چرا گاهی داشتن معلم خصوصی باعث پیشرفت نمی شود؟ شما در پاسخ بگویید که عدم میدان دادن به دانش آموز و محدود کردن او باعث می شود که توانایی های خود را فراموش کند. این خود نوعی ضعف در اعتماد به نفس است. حتی اگر شما هم معلم خصوصی هستید اجازه بدین بچه ها تخلیه روحی داشته باشن و فرصت بدین زندگی کنن نه اینکه زنده باشن.

تصویر شیک اندیش
شیک اندیش

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

اولین کسی باشید که برای “چرا گاهی داشتن معلم خصوصی باعث پیشرفت نمی شود؟” دیدگاه می‌گذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قابل فهم بودن
ساده گویی
بار علمی
مفید بودن
کاربردی بودن

Contact Us

پیمایش به بالا