فاصله گرفتن از آدمها
فاصله گرفتن از آدمها به معنای دور شدن از افرادی است که به هر دلیلی نمیخواهید با آنها در تعامل باشید. این فاصلهگیری میتواند به دلایل مختلفی صورت بگیرد، از جمله نارضایتی از رفتارها و نگرشهای آنها، اختلاف در تفکر و ایدئولوژی، بروز مشکلات شخصی و یا حتی برای تحقق اهداف و رویاهای خود.
فاصله گرفتن از آدمها بهطور معمول شامل دو روش است: اولین روش این است که بهطور مستقیم به شخص رسیدگی نمیشود و از تعامل با او خودداری میکنید، اما در مواقع مشخص برای رسیدن به هدفهای خود، ممکن است از او کمک بخواهید. روش دیگر، تمرکز بر روابط دیگر است که برای شما مفیدتر هستند و با افرادی که برای شما ارزش دارند، رابطه برقرار میکنید.
با این حال، فاصله گرفتن از آدمها ممکن است ناخواسته به شکست روابط منجر شود. برای جلوگیری از این اتفاق، باید بهطور مستمر تلاش کنید تا روابط خود را با آنها حفظ کنید و در مواقعی که نیاز به تعامل با آنها دارید، به دقت و با حوصله با آنها برخورد کنید. در نهایت، فاصله گرفتن از آدمها میتواند بهعنوان یک راه حل موقت در برخی مواقع مفید باشد، اما باید هوشمندانه و با توجه به شرایط انجام شود.
گاهی برای ما پیش می آید که روز خوبی نداشته ایم و اتفاق های بدی برای ما رخ داده است، در این حالت احتمالا نخواهیم با کسی صحبت کنیم و تنهایی را ترجیح دهیم، حتی اگر هم بخواهیم با کسی هم کلام شویم مسلما افرادی نیستند که احساس خوبی نسبت به آن ها نداریم. در این مقاله قصد داریم روش های فاصله گرفتن از آدمها را شرح دهیم، پیشنهاد می دهیم این مطالب را از دست ندهید!
روشهای فاصله گرفتن از آدم ها
۱. از موقعیت خود مطمئن شوید:
اگر بودن در کنار آدم ها و به خصوص کسانی که هیچ علاقه ای به آن ها ندارید برای شما سخت و دشوار است، سعی کنید اکثر زمان های خود را تنها بگذرانید یا در اطراف خود کسانی را نگه دارید که به آن ها علاقه مند هستید، این کار باعث آرامش بیشتر شما خواهد شد.
۲. در مکان های خلوت حضور داشته باشید:
یکی از بهترین راه هایی که برای فاصله گرفتن از آدم ها این است که در مکان های شلوغ حضور نداشته باشید و برای انجام امورات خود محل های خلوت را انتخاب کنید. طبیعی است که در مکان های شلوغ آدم های بیشتری هم حضور دارند.
۳. در بحث های خود جدی باشید:
یکی از بهترین کارهایی که باعث می شود جدیت شما در حین صحبت کردن حفظ شود، این است که به چشمان طرف مقابل خود خیره شوید. مستقیم نگاه کردن به چشم های او جدی بودن شما را به خوبی نشان می دهد.
۴. سکوت کنید:
یک از راه هایی که برای فاصله گرفتن از آدمها می توان امتحان کرد، سکوت در جمع آن ها است. توجه داشته باشید که اگر در این جمع دوستان شما هم حضور دارند با آن ها هم صحبت نکنید. سکوت مطلق شما به همه آن ها می فهماند که از بودن در جمع ناراحت هستید و تنهایی را ترجیح می دهید.
۵. قیافه ای جدی و عبوس به خود بگیرید :
هدف از این نوع قیافه گرفتن این است که به اطرافیان خود بفهمانید اگر با شما هم صحبت شوند، لذتی در انتظار آن ها نخواهد بود. برای آن که مطمئن شوید قیافه شما کاملا عبوس و زشت به نظر می رسد جلوی آینه تمرین کنید و به صورت خود مسلط شوید.
۶. هرگز نخندید:
توجه داشته باشید که خندیدن یا حتی لبخند زدن باعث می شود افراد به سمت شما جذب شوند و تصور کنند که آن قیافه عبوس و جدی فقط برای شوخی بوده است. پس اگر نمی خواهیم آدم ها به ما نزدیک شوند و برای فاصله گرفتن از آدمها خندیدن را فراموش کنیم.
۷. تا هنگامی که شخصی نزدیک شما است حالت جدی خود را
حفظ کنید :
به این موضوع مهم توجه داشته باشید که گاهی با همان چهره جدید و عبوس هم ممکن است کسی به طرف شما جذب شود. اگر در چنین موقعیتی قرار گرفتید تلاش کنید که حالت خود را حفظ کنید تا او دور شود. البته لازم به ذکر است که اگر شخصی این حالت شما را بیش از ۲ دقیقه تحمل کرد احتمالا قصد دارد در رابطه با موضوع مهمی بحث کند و بهتر است که جواب او را با لبخند بدهید.
۸. زمانی که شخص از شما دور می شود کار خود را ادامه دهید:
اگر شخصی که به شما نزدیک شده بود بر اثر بد رفتاری شما دور شد، کار قبلی خود را ادامه دهید. این کار سبب می شود که به او ثابت کنید برای شما اهمیتی نداشته است.
در مطالب بالا ۸ روش را می توان با آن ها یاد گرفت که چگونه فاصله گرفتن از آدمها را بیان کردیم. اما توجه داشته باشید که با انجام این کارها دیگران در رابطه با شخصیت شما برداشت های متفاوتی می کنند. به شما پیشنهاد می دهیم اگر طرف مقابل شما شخصی منطقی است، محترمانه به او بگویید که علاقه ای به هم صحبتی با وی ندارید و صحنه را ترک کنید و دیگر نیازی به انجام روش های فوق نیست.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.