چگونه یک رابطه پایدار و طولانی داشته باشیم؟

چگونه یک رابطه پایدار و طولانی داشته باشیم؟
  • چگونه یک رابطه پایدار و طولانی داشته باشیم؟

    یکی از هدف‌های اصلی اکثر افراد برای شروع یک رابطه، یافتن یک رابطه پایدار و طولانی مدت است. اما چگونه می‌توان به این هدف دست یافت؟ در این مقاله، به بررسی چند راهکار برای داشتن یک رابطه پایدار و طولانی مدت پرداخته می‌شود.

    ۱. ارتباط با افراد خوب

    از تجربه‌ها پیداست که ارتباط با افراد خوب، می‌تواند برای یک رابطه پایدار و طولانی مدت مفید باشد. بهترین راه برای یافتن افراد خوب، شروع به کار با افرادی است که از طرف دیگر به خوبی شما رفتار می‌شود و در کنار آن‌ها حس خوبی دارید.

    ۲. برقراری ارتباط خوب با همسر

    یکی از عوامل اصلی برای داشتن یک رابطه پایدار و طولانی مدت، برقراری ارتباط خوب با همسر است. این ارتباط می‌تواند در قالب صحبت‌های روزمره، شوخی‌ها، طنزها و غیره باشد. همچنین باید به نظرات همسرتان احترام گذاشته و در مورد مسائل مختلف با هم صحبت کنید.

    ۳. احترام گذاشتن به یکدیگر

    احترام گذاشتن به یکدیگر، یکی از عوامل اصلی برای داشتن یک رابطه پایدار و طولانی مدت است. این احترام ممکن است در قالب حفظ خصوصیات یکدیگر یا رعایت حریم شخصی به نظر برسد.

    ۴. برقراری تعاملات روزانه

    برقراری تعاملات روزانه با همسر، یکی از راه‌های مؤثر برای داشتن یک رابطه پایدار و طولانی مدت است. این تعاملات می‌تواند در قالب صحبت‌های روزمره، همراهی در کارهای خانگی و یا حتی قدم زدن با هم در فضای باز باشد.

    ۵. داشتن مسئولیت‌های مشترک

    داشتن مسئولیت‌های مشترک، یکی از راه‌های موثر برای داشتن یک رابطه پایدار و طولانی مدت است. این مسئولیت‌ها می‌تواند در قالب کارهای خانگی، مراقبت از فرزندان و یا حتی رسیدگی به مشکلات مالی باشد.

    در نهایت، داشتن یک رابطه پایدار و طولانی مدت، به تلاش مشترک شما و همسرتان نیاز دارد. با برقراری ارتباط خوب، احترام گذاشتن به یکدیگر، برقراری تعاملات روزانه و داشتن مسئولیت‌های مشترک، می‌توانید یک رابطه پایدار و طولانی مدت را ایجاد کنید.

    همه ی افراد توی زدندگیشون خواستار رابطه ای محکم و طولانی هستند. اما بر اساس پژوهش هایی که در ازدواج های ناموفق و رابطه های نا به فرجام صورت گرفته، این افراد تلاشی برای بهتر کردن رابطه شون با فرد مورد علاقه شون نمیکنند. حتی موفق ترین زوج ها هم به این اذعان میکند که نگه داری از این رابطه کار ساده ای نیست. اگرچه اگر شما همین تلاش برای خواندن این مقاله را دارید، پس میتونید یک رابطه پایدار با کسی که دوستش دارید، داشته باشید .

    بخش اول – به طور موثر ارتباط برقرار کنید.

     

    گوش دادن رو تمرین کنید.

    یک زمان و مکان مناسب برای گوش دادن به حرف های همسرتون بدون اینکه مزاحمت یا حواس پرتی در آن وجود داشته باشد، انتخاب کنید. سعی کنید که از صحبت های او برداشت های بدی نداشته باشید و فقط روی صحبت های او تمرکز کنید.

    • رو به همسرتون بنشینید و باهاش تماس چشمی برقرار کنید. صحبت هاش رو تایید کنید تا نشون بدید که بهش توجه دارید، و وقتی که صحبت های او تموم شد، حرف های اون رو تکرار کنید و مثلا میتونید بگید: “چیزی که از حرفات فهمیدم این بود که … ” و ازش سوال بپرسید که آیا حرفاشو درست فهمیدید یا نه.
    • به نشانه های غیر کلامی به اندازه حرف های که میشنوید آگاه باشید، به اخم ها ، مشت های گره شده، ناراحتی ها و دیگر نشانه ای که از چهره فرد میتوانید بفهمید.این ها نشان دهنده این است که این فرد در حال حاضر ناراحت است و آمادگی یک صحبت مشکل گشا رو ندارد.

    از “من” استفاده کنید.

    روابط به معنی سرزنش کردن نیست بلکه به معنای مسئولیت پذیری است. کلمه “من” با این که چه حسی درباره واکنش زوج خود دارید شروع میشود. این به این معناست که شما باید مسئولیت احساساتتون رو بپذیرید و به دنبال راهی برای ارتقای آن باشید.

    • کلمه “تو” معمولا شخص دیگر را سرزنش میکند. از این کلمه دوری کنید. ممکنه اینو بگید که “تو همیشه بدون این که به من بگی خرید های گرون قیمت میکنی “.
    • یک مثال برای کلمه من میتواند این باشد ” من ناراحت میشم وقتی تو بدون من این خریدا رو انجام میدی، چون ما قرار بود که این کارارو با هم انجام بدیم”.

    از یک صدای گرم و آرام در حین صحبت استفاده کنید.

    رابطه شما با همسرتون باید روی عشق و احترام بنا شود. یک صدای نرم عشق ، محبت و درک متقابل رو منتقل میکنه. به چشمای همسرتون نگاه کنید و با درک و محبت با او صحبت کنید.

    • اگر در رابطه تان از حرف های محبت آمیز استفاده میکنید، شما حتی میتوانید از این کلمات در حین یک دعوا یا بحث جدی استفاده کنید مثل ” تو چی فکر میکنی عزیزم؟ ” یا ” متاسفم که ناامیدت کردم عزیزم، چطوری میتونم این قضیه رو درست کنم؟ “.

    همیشه با همسرتون با احترام برخورد کنید.

    از لغات رکیک حتی در حین دعوا و بحث بپرهیزید، وقتی همچین حرفی شما بزنید دیگه نمیتونید پسش بگیرید. وقتی شما حرف ناراحت کننده ای رو به همسرتون میزنید این پیام رو بهش میدید که این عدم توافق بین شما به معنی جنگ است!

    • برای جلوگیری از این که این حرف ها زده شود، باید بر خشم خودتون غلبه کنید و به عواقب چیزی که میگویید فکر کنید. بسیاری از زوج ها از سناریوی “۲۴ ساعت” استفاده میکنند، بر این اساس اون ها ۲۴ ساعت صبر میکنند و این بحث رو کنار میذارن تا به خوبی آرام شوند و فکر هاشون رو بکنند.

    بخش دوم – حل کردن کشمکش ها و درگیری ها

     

    راجع به مشکلاتتون قبل از این که بزرگتر شوند بحث کنید.

    شما باید تمامی مشکلات و تضاد هایی که با همسرتان دارید رو لیست کنید و قبل از این که اون ها روی سگشون رو نشون بدن، حلشون کنید .

    • برای مثال اگه همسرتون اخیرا از یک حساب مشترک بانکی زیادی پول برداشت میکند، به جای دعوا به سادگی میتوانید بگویید: ” من متوجه شدم که تو اخیرا به پول بیشتری نیاز داری، بهتر نیست دوباره حساب و کتاب کنیم و بودجه مون رو تنظیم کنیم؟
    • یک قراری بذارید که در آخر هر هفته، هر دوی شما هر مشکلی که با هم دارید و هر ناراحتی که در دل خود دارید رو بیان کنید و سعی کنید که با هم هر چه سریع تر این مشکل رو رفع کنید.

    تمایل به سازش داشته باشید.

    هر مشکل کوچکی نیاز به بحث جدی ندارد، برای بعضی مشکلات حتما باید با همسرتون صحبت کنید. سعی کنید برای بقیه مشکلات کوچک کمی سازش از خود نشان دهید و در مقایسه با آن چیزی که از یک رابطه بدست می آورید، میتونید از اونا بگذرید.

    • شاید برای سازش شما نیاز به یک لیست جوانب مثبت و منفی دارید که در اون عدم توافق هایی که دارید رو بنویسید. سعی کنید راهی رو پیدا کنید که به نیاز هاتون بدون اینکه به نیاز های فرد دیگر آسیبی برسد، پاسخ دهید.
    • یک نوع دیگر سازش این است که کار را نوبتی کنید، به این صورت که یک بار با نظر یک طرف انجام میشود و بار دیگر با نظر طرف دیگر.
    • قبل از اینکه با همسر خود یک جنگ رو شروع کنید، به این فکر کنید که این مشکل کوچک چقدر در برابر شادی و حس خوبی که از یک رابطه بدست می آورید، اهمیت دارد. مطمئن باشی که این موضوع مهمی نیست، پس بیخیالش شوید!

    مثل یک تیم روی مشکلات کار کنید.

    رابطه به معنای “ما” هست ، نه “من” و “تو”. پس صادقانه روی رابطتون مثل یک تیم کار کنید. به جای اینکه بر علیه یکدیگر کار کنید، از همدیگر یاد بگیرید.

    • برای مثال اگر شما برای یک خرید بزرگ نیاز به مقداری پول دارید، باید جفتتون بشینید و راجع به اینکه هر کدومتون چقدر میتونید همکاری کنید ، فکر کنید.
    • از کلمه “ما” دائما استفاده کنید، مثل “ما از پس این کار برمی آیم” یا “بیا یه راهی براش پیدا کنیم” و یک کار تیمی انجام دهید.
    • هر رابطه ای بالا و پایینی دارد. پس وقتی شما با یک مشکل روبرو میشوید، منطقی باهاش کنار بیاید و یک تصمیمی که برای جفتتون بهتر هست رو بگیرید.

    ارزش ها و نیاز های خودتون رو برای طرف مقابل تعریف کنید.

    مطمئن شوید که طرف مقابلتون بدونه که شما از این رابطه چی میخواید و شما چه چیزهایی میتوانید به همسرتون بدید. وظیفه خودتون رو به عنوان یک همسر بدونید و فقط وقتی که طرف مقابلتون وظایفش رو انجام نداد باهاش بحث کنید.

    • خواسته هاتون از همسرتون رو به سادگی بهش بگید و همچنین خواسته های اونا رو بدونید، مطمئن باشید این کار با خوندن ذهن اون ها صورت نمیگیره!

    راجع به مسائل اقتصادی با هم دیگه کنار بیاید.

    این مورد اگر بهش رسیدگی نشه میتونه بسیار خطرناک باشه. در یک رابطه باید خیلی زود تکلیف مسائل اقتصادی مشخص بشه، اگر شما تلاش می کنید که برای آینده سرمایه گذاری کنید ولی همسرتان در لحظه زندگی میکند، ممکن است شما با هم کنار نیایید.

    • بشینید و راجع به این مسائل با هم گفتگو کنید . اگر که شما زیر یک سقف زندگی میکنید، یک بودجه ای رو برای این مسائل در نظر بگیرید . در این مورد نیز میتوانید با یک مشاور اقتصادی تماس بگیرید.

    بخش سوم – نگه داری و حفظ یک رابطه

     

    بدون توجه به این که شما چه مدت است با هم هستید ، با همدیگر قرار عاشقانه بذارید.

    این به این معنی هست که شما به همون اندازه شروع رابطه به همدیگر توجه بکنید و برای همدیگر ارزش قائل شوید. بسیاری از زابطه ها بعد از مدتی، یکی از طرفین کمتر به دیگری توجه میکند و به این ترتیب این رابطه به پایان خود نزدیک میشود.

    • به همسر خود بیشترین احترام و توجه را داشته باشید، همیشه تلاش کنید تا او را بخندانید. سعی کنید که همیشه از بودن در کنار شما لذت ببرد.

    سعی کنید که صداقتتون رو نشون بدید و اعتماد سازی کنید.

    هیچوقت اهمیت اعتماد کردن رو فراموش نکنید تا بتونید همیشه رابطتون رو سالم نگه دارید. شما میتونید اعتماد از دست رفته رو با موارد زیر بازیابی کنید:

    • همیشه پیش همسرتون باشید ، چه احساسی و چه فیزیکی.
    • در اعمالتون منسجم باشید.
    • همیشه به حرفتون عمل کنید.
    • اعتماد به نفستون رو حفظ کنید.
    • صادق باشید.
    • به حد مرز های همسرتون احترام بگذارید.

    علایق مشترک و همچنین متفاوت داشته باشید.

    شما نباید انتظار داشته باشید که همسرتون کاملا پرفکت برای شما باشه و هر چیزی که شما دوست دارید اون هم دوست داشته باشه. وقتی که شما وارد یک رابطه میشوید، با هم یک تیم میشوید.

    • یک رابطه باید به شما اجازه دهد که شما خود واقعیتان باشید، برای این که همسرتون شما رو دوست داشته باشد خودتون رو تغییر ندید، اگرچه اگر هم این اتفاق بیفتد همسرتون خود واقیتون رو دوست نداره بلکه اون فردی که از خودتون ساختید رو دوست داره !

    به احساسات و رویا های یکدیگر احترام بذارید.

    به رویاهایش احترام بگذارید و همچنین اینو درک کنید که شما نمیتونید همه اون ها رو عملی کنید. شما برای اینکه به او عشق بورزید و رویاهای او رو پیش ببرید در کنار او هستید. نه این که مسئولیت حتما رسیدن به آن ها را داشته باشید.

    • در همین حال که شما رویا های متفاوتی از یکدیگر دارید، سعی کنید که رویا هاتون رو با هم یکی کنید که در این صورت بتونید به عنوان یک تیم برای رسیدن به اون ها تلاش کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا