چطور آدم های مغرور را شناسایی کنیم؟ مشخصات انسان مغرور چیست؟

انسان-مغرور
  • چطور آدم های مغرور را شناسایی کنیم؟ مشخصات انسان مغرور چیست؟

     

    چکیده مطلب

    انسان مغرور فردی هست که دیگران را از آنچه هستند کمتر می بیند و سعی می کند حس برتربینی خود را تامین کند و از هر طریقی که این حس تقویت شود دست به کارهای مختلف خواهد زد. از بزرگنمایی در آنچه که نمی تواند باشد تا کوچک دیدن دیگران و … انسان مغرور روابط ناپایداری با دیگران دارد و نمی‌تواند دوستان حمایت کننده ای داشته باشد. اگر می خواهید با نشانه های یک انسان مغرور آشنا شوید این نوشته را تا انتها بخوانید.

    آیا برایتان پیش آمده است که با افرادی سروکله بزنید که با خودشان درگیر هستند و نمی توانند با افراد مختلف ارتباط سالمی را شکل دهند؟ گاهی خوب هستند و گاهی مغرور و بد اخلاق؟ انسان مغرور ضربه روحی زیادی به اطرافیان خود خواهد زد و در این آموزش قصد داریم به شما توضیح دهیم که چگونه انسان مغرور را تشخیص دهید و سعی کنید از ضربه‌های روحی آنها در امان بمانید.

    ۱. به نحوه حرف زدن و صحبت‌های آنها توجه کنید

     

    اگر به نحوه صحبت کردن یک انسان مغرور توجه کنید متوجه خواهید شد که علاقه بسیار شدیدی دارند تا مرکزیت صحبت‌ها خودشان باشند و اگر درباره شخص دیگری موضوع بحث باشد به سرعت خسته می‌شوند و یا عصبانی خواهند شد. طبق تحقیقات روانشناسی غرور در انسان به علت تجربه‌های کم زندگی و احساس نگرانی نسبت به تجربه‌های بزرگتر در زندگی ناشی می‌شود.

    انسان مغرور دیدگاه باریکی و کوچکی نسبت به زندگی دارند و سعی می‌کنند همه چیز را با همان دیدگاه بنگرند.

    حسادت نسبت به موفقیت‌های دیگران و اینکه آنها می‌توانسته اند بهتر انجام دهند نیز یکی دیگر از ویژگی‌های یک انسان مغرور هست. افراد مغرور به شدت نیاز دارند که خوب به نظر برسند و وقتی حتی به میزان کمی اگر احساس تندخویی دیگران نسبت به خودشان شوند به شدت عصبانی خواهند شد. مخصوصا در زمانی که ظاهر، میزان هوش و توانایی‌های فیزیکی و هر چیزی که ارتباط با تصویر ذهنی که از خودشان دارید صحبت می‌کنید.

    ۲. انسان مغرور با تمام دنیایش درگیری دارد

     

    نیازی نیست برای تغییر زاویه دید یک انسان مغرور با او برخورد تندی داشته باشید، فقط کافی هست زمانی که ناراحت می‌شوند میزان حس عصبانیت آنها را بسنجید، اگر خیلی کم باشد خب احتمالا روز بدی داشته اند ولی اگر بسیار عصبانی باشند احتمالا چیزی «دنیای کوچک آنها» را بهم ریخته است و داشتن چنین نشانه هایی حاکی از حس غرور و تعصب هست.

    این افراد بالاخره در یک نقطه از زندگی متوجه خواهند شد که دنیا حول محور آنها نمی چرخد هرچند دائما سعی دارند که فضایی را ایجاد کنند که نشان دهند که هنوز محور همه چیز هستند و اگر شما بخواهید دنیای واقعی را به آنها نشان دهید احتمالا عصبانیشان خواهید کرد.

    انسان مغرور سعی دارد همه چیز و هرکسی را کنترل کند، از ابهام بسیار می‌ترسد و اگر در شرایطی مبهم قرار بگیرد بسیار خشمگین خواهد شد زیرا نمی تواند آن را تحمل کند، واقعیت دنیای اطراف این افراد را اذیت خواهد کرد و ناقص بودن خود را درک نخواهند کرد و بجای اینکه بازخورد و دیدگاه دیگران را درباره میزان موفقیت خود ارزیابی کنند به خاطر کارهای نه چندان موفق احساس برتری زیادی می‌کنند.

    ۳.  سطح کیفیت دوستی پایینی دارند

     

    این افراد نمی‌توانند دوستی پایداری با همه داشته باشند، احتمال بسیار زیادی دارد که با فردی که امروز خوشحال هستند، در آینده نزدیک از او متنفر باشند و بیشتر سعی می‌کنند با افرادی باشند که اوضاع و احوالشان مناسب هست. یکی از بارزترین نشانه‌های افراد مغرور این هست که با افرادی که کمی دچار مشکلات مختلف باشند نمی توانند دوستی خوبی برقرار کنند. زیرا تمایل دارند که همیشه خوب به نظر برسند و احساس موثر بودن داشته باشند و اگر دوستانشان این احساس را به آنها ندهند احتمالا به سرعت از دوستی خارج خواهند شد و دوستی که تا دیروز بهترین دوست می‌نامیدند حالا امروز مانند یک غریبه برای آنها باشد.

    چیزی که یک انسان مغرور را اذیت خواهد کرد این هست که چرا دوستان معتمد و حمایت کننده زیادی ندارند که البته این موضوع را در نوع انتخاب و نحوه ارتباط خودشان با افراد دیگر می‌توان دید.

    ۴. آن‌ها به گونه ای با دیگران برخورد می‌کنند که با خودشان نمی‌پسندند

     

    انسان مغرور با فردی که دیدگاه متفاوتی دارد، فرهنگ دیگری دارد احتمالا به شکل منفی ارتباط برقرار خواهد کرد و به احتمال زیاد سعی می‌کنند دیگران را نادیده بگیرند. بسیاری از افراد مغرور دیدگاه خود را تنها دیدگاه درست می‌دانند. این نوع طرز فکر یک نوع مکانیزم تدافعی برای حمایت از تصویر ناقص و نادرست خود این افراد هست که در دنیای خیالات احتمالا جای دارد و برای دیگران آزاردهنده خواهد بود.

    ۵. خود را از هر لحاظ برتر می‌بینند

     

    خب اگر به نحوه رفتار آنها توجه کنید، به مدل صحبت کردن و ابراز موقعیت اجتماعی خودشان متوجه خواهید شد که سعی می‌کنند خود را برتر و باهوش تر از دیگران تلقی کنند و تصویر فوق العاده ویژه ای از خودشان دارند. بسیاری از افراد مغرور می‌توانند رفتار ستمگرانه ای نسبت به دیگران داشته باشند و دوستان این افراد سعی می‌کنند این نوع رفتار را نادیده بگیرند تا دوستی و ارتباط آنها دچار آسیب نشود که همانطور که گفته شد دنیای کوچک این افراد پذیرای دوستان جدیدی نخواهد بود و به تنهایی آنها می‌انجامد.

    ۶. افرادی که آن‌ها دوست ندارند را بررسی کنید

     

    هر دیدگاه و عقیده‌ای مخالفانی دارد، اگر می‌خواهید شخصیت یک فرد را بررسی کنید می‌توانید افرادی که در مقابل آن فرد قرار می‌گیرند را بررسی کنید اگر اشتباه از دیگران باشد احتمالا آن شخص مرکزگرا و مغرور نیست و ولی اگر می‌بینید که دیگرانی که از این شخص آسیب دیده اند افرادی هستند که به نظر شما مشکلی ندارند باید احتمال دهید که فردی که در نظر گرفته اید مشکلات شخصیتی دارد.

    در بیشتر موارد، انسان مغرور، کسانی که دوست ندارد را به شکل تهدیدی برای دنیای کوچک عالی خود می‌بیند. هرچه بیشتر از دیگران تنفر دارد، به همان میزان احساس خطر بیشتری نسبت به دنیای کوچک خود دارند و می‌توانند برخورد تندتری با آنها داشته باشند.

    ۷. از دیگران بخواهید که بگویند درباره شما، شخص مورد نظر چه چیزی گفته است

     

    اگر در حال بررسی یک انسان مغرور هستید از دیگران بخواهید که بگویند درباره شما چه چیزهایی به آنها گفته است، اگر چیزهای بد گفته باشد خب به سادگی از شما خوشش نمی آید و اگر روبروی شما درباره شما خوب صحبت می‌کنند و در پشت سرشما حرف‌های منفی می‌گویند احتمالا این کار سرگرمی آنها است و با غرور خود دچار مشکل هستند.

    افراد مغرور اغلب می‌دانند که هیچ دوست خوبی ندارند و برای جبران این موضوع سعی می‌کنند دوستان ظاهری زیادی داشته باشند و بیشتر از کیفیت دوستی به کمیت توجه دارند.

    ۸. ترس از آسیب پذیری و چیزهای مختلفی به صورت پنهان دارند

     

    خب احتیاجی نیست که شما دیدگاه منفی نسبت به افراد مغرور داشته باشید و یا طرزفکر منفی درقبال این افراد حفظ کنید. انسان‌های مغرور سعی دارند آسیب پذیری‌ها و ترس‌های خود را مخفی کنند و در بیشتر مواقع احتیاج به تصویر شفاف و بدون شبهه ای نسبت به خودشان دارند. به طور مشخص شما هم علاقه ندارید در جایی باشید که آنها حس خود برتر بینی شان را به شما تحمیل می‌کنند.

    بیشتر حس آسیب پذیری در انسان مغرور به صورت‌های مختلف مخفی می‌شود و سعی می‌کنند که دیگران متوجه آسیب پذیری و ترس‌های آنها نشوند. به عنون مثال اگر یک شخص مغرور در فقر بزرگ شود و بعدا شخص پولداری شود به احتمال زیاد شخص پرافاده ای خواهد شد زیرا حالا می‌تواند ترس از فقر در گذشته را با پول و افاده بپوشانید

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا