ونلافاکسین چیست؟ (عوارض ونلافاکسین)⭐

ونلافاکسین
  • ونلافاکسین چیست

    ونلافاکسین یک داروی ضدباکتری است که برای درمان عفونت ها و بیماری های باکتریایی استفاده می شود. این دارو از خانواده آنتی بیوتیک ها و مهار کنندگان سنتز دیواره سلولی می باشد و با کاهش تعداد باکتری ها، عفونت را درمان می کند. ونلافاکسین معمولا به صورت قرص مصرف می شود و برای درمان عفونت های مجاری تنفسی، تناسلی، پوستی و گوارشی مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو می تواند عوارض جانبی مانند سردرد، اسهال، تهوع و اختلالات گوارشی دیگر را ایجاد کند، بنابراین باید مطمئن شوید که همیشه به دستورات پزشک خود در مورد مصرف ونلافاکسین عمل می کنید.

    برای جلوگیری از اختلال افسردگی راه های درمان بسیاری وجود دارد. یکی از این روش ها که افکار خودکشی و یاس را از بین می برد ؛ مصرف قرص هایی ست که غلظت سروتونین را در شکاف سیناپسی افزایش می دهد.با افزایش سروتونین مشکلاتی مانند نگرانی شدید ، بی خوابی یا خستگی ، حساسیت بالای عاطفی ، تغییرات خلق و خوی رفع می شود.ونلافاکسین یکی از این داروهاست که با افزایش سطح انرژی و سروتونین افسردگی ، اختلال پانیک ،بیش فعالی ،اختلال وسواس اجباری ، اختلال دو قطبی را بهبود می بخشد و اضطراب ، حملات هراس و هراس اجتماعی ( ترس شدید از قرار گرفتن در اجتماع و قضاوت دیگران) را کاهش می دهد.

    افسردگی و بیماری های وابسته به آن

    درد های عضلات و مفاصل ، ناراحتی گوارشی ، سردرد و کمر درد ، اضطراب شدید از علائم و بیماری های افسردگی ست.

    تغییرات وزنی : افسردگی همان قسمت هایی از مغز را تحت تاثیر قرار می دهد که اشتها را کنترل می کنند بنابراین افسردگی می تواند منجر به کاهش یا افزایش وزن شود.

    اختلال در کارکرد جنسی : افسردگی موجب کاهش میل جنسی یا کاهش توانایی ارگاسم می شود.

    مشکلات پوستی: هورمون های استرس به پوست شما آسیب می رسانند و افسردگی با بالا رفتن سطح هورمون استرس کورتیزول همراه است و بنابراین دیدن مشکلات پوستی در افراد مبتلا به افسردگی متداول است و حتی می تواند شرایطی مانند اگزما ، پسوریازیس و آکنه را بدتر کند.

    بیماری قلبی : افسردگی تاثیر زیادی در افکار و خلق و خوی افراد می گذارد.با کاهش انگیزه در افراد قدرت انتخاب آنها کاهش می یابد در نتیجه با انتخاب رژیم‌های غذایی نامناسب و سبک زندگی بی تحرک خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی افزایش می‌یابد. افسردگی خود ممکن است یک عامل خطر مستقل برای مشکلات سلامت قلب باشد.

    از دیگر روش های درمان افسردگی می توان به «درمان افسردگی بدون مصرف دارو» «تاثیر ورزش بر افسردگی »

     

    عوارض ونلافاکسین

    ونلافاکسین مشابه دیگر داروها عوارضی را به همراه دارد.این عوارض درجات مختلفی دارد که در درجه ی اول بی خوابی، سرگیجه و تهوع ، خواب آلودگی مشاهده می شود. از عوارض شدیدتر می توان به تشنج ، گشادی عروق، افت فشارخون، افت فشارخون وضعیتی، سنکوپ، تاکی کاردی، افزایش فشارخون، اختلال ارگاسم، خواب رفتگی اندام، آژیتاسیون، آکاتیزیا (بی قراری حرکتی)، آپاتی (بی اعتنایی)، زوال شخصیت، توهم، هایپرتونی، رفتار شیدایی، میوکلونوس (انقباض یا پرش عضلانی)، خارش، حساسیت پوست به نور، راش پوستی، کهیر ، کاهش میل جنسی، افزایش کلسترول خون، خونریزی شدید و طولانی قاعدگی، افزایش وزن یا کاهش وزن ، بی اشتهایی، یبوست، اسهال، استفراغ، دندان قروچه، اختلال چشایی، خونریزی گوارشی ، اختلال انزال، ضعف جنسی، خونریزی غیرطبیعی رحمی، تکرر ادرار، بی اختیاری ادرار، احتباس ادرار، اختلالات ادراری اشاره کرد.

    در مواردی مثل مبتلا بودن به بیماری های ریوی و کبدی ، مشکلات قلبی ، فشار خون و کلسترول بالا ، دیابت ، سابقه تشنج ، مشکلات تیروئیدی قبل از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید.

    عوارض ونلافاکسین در سالمندان : عوارض این دارو در افراد مسن به این صورت است که احتمال افزایش سرگیجه ، خونریزی افزایش می یابد و عدم تعادل نمک در بدن آنها مشاهده می شود.

    عوارض ونلافاکسین در کودکان : عوارضی که بعد از مصرف این دارو در کودکان مشاهده می شود ، کاهش اشتها و کاهش وزن است.

    تداخلات دارویی

     

    مصرف همزمان برخی از دارو ها با ونلافاکسین موجب کاهش تاثیر این دارو می شود و در بعضی از موارد عوارض شدید تری را به همراه دارد.این عوارض عبارتند از :

    «ایجاد سندرم سروتونین» در صورت مصرف همزمان ترامادول با ونلافاکسین.

    «خونریزی» در صورت مصرف همزمان آسپرین با ونلافاکسین.

    «لرزش ، افت سطح هوشیاری ، بی قراری و تحریک پذیری» در صورت مصرف همزمان فنلفرین ، سلژلین ، ترانیل سیپرومین با ونلافاکسین.

    از دیگر داروهایی که با ونلافاکسین تداخل دارند : سایمتیدین ، هوفاریقون ، تریپتوفان ، وارفارین، کومادین، جانتوون ، بوسپیرون، لیتیوم ، سوماتریپتان، زولمیتریپتان ، آریپیپرازول ، آمفتامین ، دکستروآمفتامین ، آمی تریپتیلین ، بوپروپیون ، دیازپام ، روغن ماهی ، رزواستاتین ، سیکلوبنزاپارین ، فلوکستین ، گاباپنتین ، ایبوپروفن ، لورازپام ، پرگابالین ، متوپرولول ، میرتازپین ، گوافنیزین ، اسموپرازول ، استامینوفن ، ماری جوانا، هیدروکدون ، فنترمین ، آلبوترول ، پروپرانول ، گوتیاپین ، سرترالین ، لووتیروکسین ،بومروپیون ، لیزدکس آمفتامین ، آلپرازولام ، سیتریزین

    هشدار

    این دارو را تحت نظر پزشک مصرف کنید و به هیچ عنوان دوز مصرفی را افزایش ندهید.قطع ناگهانی این دارو ممکن است آسیب های جدی به روح و جسم وارد کند.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا