همه چیز درباره‌ی افسردگی مهاجرت {علائم و درمان}

افسردگی مهاجرت
  • همه چیز درباره‌ی افسردگی مهاجرت

     

    افسردگی یکی از اختلالاتی است که بروز آن به دلایل مختلفی بستگی دارد. یکی از رایج ترین افسردگی، افسردگی مهاجرت است. این نوع افسردگی به علت تغییر سبک زندگی رخ می دهد. در ادامه به علائم و نشانه های افسردگی مهاجرت و راه و روش های درمانی آن می پردازیم.

    افسردگی مهاجرت

    همانطور که گفته شد؛ دلایل زیادی برای بروز اختلال افسردگی وجود دارد که در صورت بی توجهی به آن و نپذیرفتن جدی بودن علائم بالینی و روحی این اختلال می توان صدمات جبران ناپذیری را به جای بگذارد. گاهی اوقات افرادی که به علت دلایلی همچون اقتصادی ،اجتماعی و گاه افسردگی بعد از شکست عشقی و حتی اوج گیری برای رسیدن به آمالها و آرزوهایی که در کشورشان به آن دست پیدا نمیکنند اقدام به مهاجرت می کنند؛ غافل از اتفاقات پیش روی خودشان هستند. از نظر آنها؛ مهاجرت یعنی رسیدن به تمام خواسته ها اما بعد از مهاجرت آنها با اتفاقاتی رو به رو می شوند که فشار روحی زیادی بر آنها وارد می شود.

    علائم افسردگی مهاجرت

    همانطور که گفته شد؛ افراد قبل از مهاجرت از عواقب مهاجرت خبر ندارند و بعد از مهاجرت به طور ناگهانی با انزوا و گوشه گیری رو به رو خواهند شد. بدون شک افسردگی مهاجرت بر احساسات، افکار، رفتار و جسم شما تأثیر خواهد گذاشت و با نشانه هایی همچون احساس اندوه و غمگین بودن، گریه کردن های متوالی برای دو هفته یا بیشتر، یاس و ناامیدی بروز میکند. افراد مبتلا به افسردگی مهاجرت اغلب علائمی مانند مشکلات تمرکز، فراموشی، افکار منفی، اختلال در خواب و اشتها را تجربه می کنند.

    از جمله علائم فیزیکی افسردگی مهاجرت عبارتند از:

    1. بی انگیزگی
    2. اختلالات خوابی
    3. کاهش میل جنسی
    4. اختلالات گوارشی
    5. احساس درد در عضلات
    6. خستگی و از دست دادن انرژی
    7. بی تمایلی به انجام کار های لذت بخش

    علت افسردگی مهاجرت

    افسردگی بعد از مهاجرت به دلایل مختلفی بستگی دارد. از جمله دلایل عمده بروز اختلال افسردگی مهاجرت می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

    • مسائل مالی و اقتصادی
    • اردوگاه های ناسالم
    • قدرت سازگاری پایین
    • مسائل عاطفی وعشقی
    • داشتن سابقه افسردگی
    • جنگ و بحران های داخلی
    • دور شدن از محل زندگی
    • آزار و اذیت های اعتقادی
    • رفتارهای نامناسب با مهاجران
    • تغییرات اجباری سبک زندگی
    • غربت ودور شدن ازخاطرات گذشته
    • عدم دسترسی به اهداف تعیین شده از قبل
    • عدم شناخت کافی و دقیق از مقصد انتخابی
    • عدم پذیرش و تطابق با فرهنگ کشور مقصد
    • تغییر سبک زندگی و نا آشنایی با محیط پیرامونی جدید

    رابطه استرس و افسردگی

    در مجموع باید به این نکته توجه داشت که استرس نیز می تواند بعنوان یک اختلال در روند رشد طبیعی اجتماعی افراد در جوامع تاثیر گذار باشد. پذیرش و سازگاری و تمرکز بر روی اوضاع جدید، قدرت و انرژی زیادی را درخواست می نماید که از لحاظ روحی و روانی کار سختی است و عدم ثبات و قطعیت در مورد آینده و نداشتن حالت عادی زندگی باعث ایجاد استرس زیاد می‌ شود. در چنین شرایطی استرس باعث بروز اختلال افسردگی می شود.

    مراحل رفتاری مهاجرت کنندگان

    معمولا افرادی که اقدام به مهاجرت میکنند با توجه به میزان داده های آموزشی و تربیتی محیطی ای که کسب نموده اند با عوامل استرس زای پیرامونی خود برخورد میکنند. بطور کلی یک فرد مهاجر چند دوره ی مهم را در دوران مهاجرتش تجربه میکند که عبارتند از :

    1. مرحله اول

    در این مرحله شخص به دلیل اینکه مهاجرت را یک مسیر برای رسیدن به آسایش می داند و برای این مسئله بزرگ از قبل برنامه ریخته است و در صورت رخ دادن مشکلات پیش بینی نشده افراد دچار بهم ریختگی شدیدی میشوند که در صورت رفع نکردن آن می تواند منجر به افسردگی شود. افسردگی در این مرحله می تواند چندین روز یا چند هفته طولانی یا چندین ماه طول بکشد.

    1. مرحله دوم

    در مرحله دوم امکان دارد که فرد یک وضعیت بحرانی را تجربه کند که می تواند چندین ماه یا چندین سال طول بکشد و به طور کلی افسردگی در این مرحله بیشتر از مرحله اول است. افراد در این مرحله به دلیل عدم توانایی زبان آموزی کشور مقصد و برقراری ارتباط با دیگران احساس تنهایی و بیهودگی را تجربه می کنند. این مرحله سخت ترین زمان برای هر مهاجر است که می تواند افسردگی مهاجرت را افزایش دهد .

    1. مرحله سوم

    در این مرحله فرد با عوامل افسردگی کنار آمده و آنها را طبیعی تلقی میکند و می داند که مقداری سختی و ناراحتی در جریان مهاجرت طبیعی است. افراد با گذشت زمان به زبان آموزی روی می آورند و ارتباط اجتماعی خود را افزایش می دهند.

    1. مرحله چهارم

    در این مرحله فرد با محیط پیرامونی خود ارتباط خوبی گرفته و به نوعی به یک استقلال مالی و اقتصادی دست یافته است که می تواند تضمینی برای یک دید خوب نسبت به آینده باشد و این مسئله افسردگی مربوط به مهاجرت را کاهش می دهد.

    درمان افسردگی

    راه و روش های زیادی برای مقابله با افسردگی وجود دارد که افراد بعد از مهاجرت می توانند از آن بهره ببرند. به طور کلی برای برون رفت از افسردگی مهاجرت موارد ذیل پیشنهاد میشود :

    رفتار درمانی: در رفتار درمانی مشاوران به افراد کمک می کنند تا تغییراتی در سبک زندگی، تغییر در طرز تفکر و تغییر در انگیزش و دید افراد ایجاد کنند.

    دارو درمانی: دارو های ضد افسردگی زیادی وجود دارد که پزشکان با توجه به شدت افسردگی افراد؛ آنها را تجویز می کنند. داروهای افسردگی با افزایش سروتونین در مغز باعث افزایش احساس خوب و ایجاد انگیزش می شود.

    تلفیق دارودرمانی و رفتار درمانی: این روش سریع ترین و بهترین نتیجه را به همراه دارد. تغییر سبک زندگی همراه با مصرف داروهایی شادی بخش باعث بهبود یافتن افسردگی می شود. از جمله کارهایی که می تواند باعث بهبودی افسردگی شوند؛ عبارت اند از:

    – تنظیم یک برنامه روزانه ملایم می تواند به شما در بازگشت دوباره به زندگی کمک می کند.

    – طبقه بندی اهداف روزانه و بلند مدت (سعی کنید هدفی را انتخاب کنید که دست یافتنی باشد).

    – ورزش کردن موجب افزایش هورمون اندورفین(هورمون مسکن) می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره درمان افسردگی با ورزش کلیک کنید!

    -غذای سالم و یک رژیم عالی شما را در داشتن یک حس خوب یاری میکند.

    -خواب و استراحت کافی باعث افزایش و تجدید انرژی از دست رفته می شود.

    -پذیرش مسئولیتها

    – دور ریختن افکار منفی

    -انجام کاری نو و جدید

    -از هرچیز کوچک هم لذت ببرید.

    کلام آخر

    افسردگی مهاجرت یکی از رایج ترین انواع افسردگی است که معمولا بیشتر افراد آن را تجربه خواهند کرد. اولین راه برای درمان افسردگی مهاجرت، شناختن علائم و نشانه های آن است. در مرحله بعد برای درمان افسردگی، افراد باید به روانشناسان مجرب مراجعه کنند. هما مشاور به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین در خدمت شماست.

    1. علت مهاجرت چیست؟
    2. علائم افسردگی مهاجرت چیست؟
    3. علت بروز افسردگی مهاجرت چیست؟

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا