جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

جدیدترین درمان بی‌خوابی شبانه در بزرگسالان [تضمینی] کوچینگ خواب

جدیدترین درمان بی‌خوابی شبانه در بزرگسالان [تضمینی] کوچینگ خواب

بی‌خوابی شبانه یکی از مشکلات شایع در بین بزرگسالان است که می‌تواند بر روی کیفیت زندگی آن‌ها تأثیر منفی بگذارد. در حالی که برخی از افراد با مصرف داروهای خواب مشکل خود را حل می‌کنند، اما این روش‌ها ممکن است باعث اعتماد به نفس پایین، افزایش خطر بروز اعتیاد و اثرات جانبی دیگر شوند.

برای رفع این مشکل، جدیدترین روش درمانی که تضمینی است، کوچینگ خواب است. این روش، به عنوان یک روش غیردارویی، با استفاده از تکنیک‌های روان‌شناسی و تغییرات در رفتارهای سبک زندگی، به برطرف کردن بی‌خوابی شبانه کمک می‌کند.

در کوچینگ خواب، افراد با کمک یک کوچ، از تکنیک‌هایی مانند تنفس عمیق، مدیتیشن، تمرینات ورزشی و روتین خواب سالم آموزش داده می‌شوند. هدف این روش رسیدن به یک روتین خواب سالم و تسهیل در خوابیدن با حفظ خواب عمیق و پوزش‌دهنده است.

کوچینگ خواب به دلیل عدم استفاده از داروهای خواب، مزایای بیشماری دارد. این روش از ایجاد اعتماد به نفس بیشتر، کاهش خطر بروز اعتیاد، بهبود کیفیت خواب و حتی بهبود کیفیت زندگی در مجموع برخوردار است.

در نتیجه، کوچینگ خواب به عنوان جدیدترین درمان بی‌خوابی شبانه در بزرگسالان، یک روش امید بخش و تضمینی برای حفظ سلامتی و کیفیت زندگی بهتر است.

خواب خوب و با کیفیت، نیازمند تغییر در سبک زندگی و مدیریت ذهنی و روانی است؛ و متقابلا موجب بهبود زندگی، ذهن، نگرش، احساسات و خلق و خو می شود. روابط بهتر، بازده کاری بالاتر، هوشمندی موثرتر در حل مسائل، مدیریت رفتار و خویشتن داری، از هر انسانی، یک شخصیت جذاب و معتمد می سازد.

چرا کوچینگ خواب، موجب موفقیت است!

برای سحرخیز و با نشاط بودن، نیازی به زحمت نیست؛ تنها کافی است، کیفیت خواب خود را بهبود بخشید!
اگر بدانید خواب عمیق و خوب، با تاثیر بر موارد مذکور، می تواند یکی از عوامل اصلی و مهم برای موفق و جذاب بودن باشد، آیا باز هم به برنامه خواب تان اهمیت نمی دهید؟!

کوچینگ خواب، راز آشتی با خواب عمیق را به شما آموزش می دهد.

معجزه خواب عمیق، با کوچینگ خواب!

  • علت بی‌خوابی شبانه چیست؟
  • *درمان بی خوابی شبانه، عمومی نیست*
  • چگونه از معضل بی خوابی شبانه خلاص شویم؟
  • رایج‌ترین درمان های بی‌خوابی و بهبود کیفیت خواب عبارتند از:
  • مربی گری خواب،درمان نوین و موثر بی خوابی است.

کوچینگ خواب چیست؟

  • کوچینگ خواب چگونه مشکل بی‌خوابی شبانه را درمان می‌کند؟
  • آیا بی خوابی دوران بارداری نیز با مربیگری خواب، درمان می شود؟
  • اصول کوچینگ خواب شامل چه مواردی است؟
  • آیا می دانید مزایای بهره مندی از مربی‌گری خواب چیست؟

معجزه خواب عمیق، با کوچینگ خواب!

” آرزوی خواب عمیق “، شاید به نظر شما عجیب باشد، اما اگر به معجزه خواب با کیفیت و خوب، در بهبود کیفیت زندگی آگاه باشید، مطمئناً شما هم داشتن ” خواب عمیق ” را آرزو می کنید.
خواب خوش یعنی جسم سالم، روحیه شاداب، ذهن باز، روان آرام و در نتیجه زندگی موفق و عالی.
خواب خوش یعنی روابط موفق، یعنی خویشتن داری، توانایی حل امور، مهارت مدیریت بحران و …
اگر دوست دارید وقتی از خواب بیدار می شوید، هم سرحال و خوش اخلاق بوده و هم خبری از افکار پریشان و نگرانی ها، رها شده باشید، و خواب شما نقش مرحله استراحت و رهایی ذهنی داشته باشد تا شما را برای فائق آمدن بر مسائل زندگی کمک کند، رستم حامدی به همراه تیم خود، شما را در این مسیر، همراهی می کنند.

 

خوب خوابیدن، یک هنر است.

” خوب خوابیدن “، تنها مربوط به افرادی که اختلالات خواب یا مشکل بی خوابی دارند، نیست. حتی کسانی که به ظاهر خوش خواب هستند، اگر کیفیت خواب پایینی داشته باشند، در زمان خواب نه تنها وارد فاز استراحت و احیای جسمی و ذهنی نمی شوند، بلکه دچار عوارض حاصل از زیاد خوابیدن می گردد، زیرا مجبورند برای جبران خستگی بعد از خواب، بیشتر و بیشتر بخوابند؛ و همین است ریشه خواب آلودگی، خستگی بعد از خواب، بد خلقی، بی حوصلگی، کلافگی و حتی بسیاری از بیماری های جسمی؛ پس خوب خوابیدن، یک هنر است؛ زیرا بسیاری از جنبه های زندگی را، زیباتر و بهتر می نماید.
حالا می فهمیم که چرا در همه فرهنگ ها و زبان ها، عبارات ” خوب بخوابی ” یا ” خواب خوش ببینی “، به همان اندازه که آرزوی داشتن روز خوش و موفقیت، اهمیت دارد، مهم است – و شاید حتی مهم تر هم باشد!

 

نشاط و شادابی، به عمق خواب بستگی دارد و نه مدت آن

اصلا باورتان می شود که  در سال ۲۰۱۶ در کل دنیا، نزدیک به ۴۱ میلیارد دلار برای درمان بی‌خوابی، هزینه شده باشد؟ و جالب تر اینکه، انتظار می رود این عدد تا سال ۲۰۲۰ به ۵۲ میلیارد دلار افزایش یابد!
دور از تصور است اما، در آلمان، پدیده کمبود خواب  موجب ضرر اقتصادی این کشور، به میزان سالانه ۵۷ میلیارد یورو می شود.

بنابراین ، کمبود خواب فقط سلامتی انسان را تهدید نمی کند، بلکه موجب کاهش بازده و بهره وری در کار و امور روزمره نیز می گردد.

علت بی‌خوابی شبانه چیست؟

همه ما درگیری های ذهنی حاصل از وقایع خوب و بد زندگی روزمره مان را تجربه کرده ایم؛ و می دانیم که هر حادثه ای که این درگیری ذهنی را افزایش دهد، بیشتر موجب کمبود خواب می گردد. شاید با گذشت چند روز و متعادل شدن هیجانات و روحیه مان، این مشکل بر طرف گردد، اما گاهی نیز احتمال دارد مشکل بی‌خوابی شبانه همچنان ادامه پیدا کند، که در این صورت باید به فکر چاره بود.

 

*درمان بی خوابی شبانه، عمومی نیست*
البته به یاد داشته باشید که نمی‌توان یک نسخه کلی برای بی‌خوابی همه افراد نوشت. هر فردی بنا به شرایط و حالات درونی خود، احتمال دارد تحت تاثیر یک یا چند عامل قرار گیرد. اضطراب، افسردگی، فکرکردن بیش از اندازه، استرس، بیکاری، رژیم غذایی بد، بیماری، مصرف سیگار و هزار و یک دلیل دیگر، می تواند فرد را بی خواب کند. و ماجرا وقتی بدتر می شود که فرد، بدون شناسایی علت بی خوابی اقدام به درمان نماید. شاید حتی به نظرمان هم نرسد که برخی از عادات روزمره و سبک رفتاری و زندگی مان، که عادی و بی خطر می پنداریم، احتمالا ریشه اصلی مشکل بی خوابی ما باشد! پس لازم است برای شناسایی این عوامل، از یک متخصص کمک بگیریم.

 

چگونه از معضل بی خوابی شبانه خلاص شویم؟

همانطور که ذکر گردید، خواب خوب موجب نشاط و خوش خلقی می شود، به همین نسبت بی خوابی نیز موجب بدخلقی و بی حوصلگی می گردد. برای جبران خستگی حاصل از بی خوابی، هیچ راهکاری جز خواب عمیق، وجود ندارد.

“درمان بی‌خوابی شبانه در طب سنتی”، “درمان بی‌خوابی شبانه با گیاهان دارویی” و یا حتی “دعا برای رفع بی‌خوابی”، از جمله عبارات مورد جستجو در اینترنت است، که نشان می دهد افراد دچار بی خوابی آنچنان عاصی می شوند که برای درمان بی خوابی خود، به هر راهی متوسل می گردند.

 

رایج‌ترین درمان های بی‌خوابی و بهبود کیفیت خواب عبارتند از:
  • تغییر شیوه زندگی؛ از جمله ورزش منظم، رژیم غذایی سالم و بهبود سبک زندگی.
  • رعایت بهداشت خواب؛ یعنی مجموعه کارهایی که اگر در هنگام رفتن به رختخواب انجام دهیم، باعث خواب عمیق و با کیفیت می شود.
  • گفتگو درمانی؛ برای آنکه به افکار، احساسات و رفتارهای خواب مان کمک کنیم.
  • داروهای پزشکی؛ استفاده از داروها و یا دستگاه های تنفس منظم، که برای مدتی کوتاه، تاثیر گذار است.
  • تنظیم ساعت بیولوژیکی؛ ساعت بیولوژیکی سیستمی است؛ که به طور ریتمیک بسیاری از عملکردهای غیر ارادی بدن مانند تنظیم درجه حرارت بدن، تولید هورمون، گرسنگی و حرکات روده را کنترل می کند. ساعت بیولوژیکی، همچنین زمان هوشیاری و خواب را تعیین می کند.

مسلما هر یک از این درمان ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. در ادامه به معرفی  جدیدترین روش درمان بی‌خوابی شبانه که مربی‌گری یا کوچینگ خواب نامیده می‌شود، می پردازیم.

مربی گری خواب، درمان نوین و موثر بی خوابی است.

امروزه این امر ثابت شده است که اغلب مشکلات فردی، تحت کنترل خود شخص و ذهن اوست، مشکلات خواب نیز از این قاعده مستثنی نیستند. تنها با ایجاد تغییراتی در شیوه زندگی، بهبود در کیفیت خواب را می توان تجربه نمود. اما خب از طرفی، ترک و تغییر عادات زندگی، همیشه سخت است و به فنونی نیاز دارد تا درونی شده و تدوام یابد. مربی(کوچ) خواب، افراد را برای ایجاد این تغییرات به گونه ‌ای که به عادات پایدار بدل شوند، توانمند می سازد.
حتما شما نیز تجربه کرده اید که شب بیداری مداوم، می‌تواند بسیار چالش‌ آفرین باشد. این همان بزنگاهی است که مربی خواب وارد زندگی شما می شود. این نوع از مربی‌گری، بررسی می‌کند که آیا مشکل بی خوابی شما، تحت کنترل خود شما هست یا خیر؟

کوچینگ خواب چیست؟

کوچینگ خواب یکی از رویکردهای موثر و آزمایش شده برای ترویج خواب سالم است.
نسخه خواب افراد، منحصر به فرد است. به وسیله مشاوره با یک مربی خواب، می‌توانید یاد بگیرید که به محض رفتن به رختخواب، سریع تر از قبل بخوابید و همین امر مدت زمان خواب شما را افزایش می دهد.  با کمک کوچینگ خواب، شما ارزیابی عمیقی از نقاط قوت و چالش‌های خواب خود خواهید داشت. یاد می گیرید که چگونه تکنیک‌های خواب خوب را برای خود، شخصی سازی کنید. به کمک مربیگری خواب نگرانی‌های اصلی یا محرک‌های بی‌خوابی را رفع می کنید و دیدگاه های خود را تغییر می دهید.

شما تنبل و بی حوصله نیستید، بلکه شاید هنوز تکنیک خوب خوابیدن را یاد نگرفتید!

کوچینگ خواب چگونه مشکل بی‌خوابی شبانه را درمان می‌کند؟

  • اول از همه علت و ریشه اصلی بی خوابی را شناسایی می کند.
  • در مرحله بعد، به شما در پیدا کردن موانع و باورهای مربوط به خواب و استراحت، کمک می نماید.
  • سپس با تشخیص علت ها، راه حل مناسب و منحصر به شخص شما را ارائه می دهد.
  • و در آخر تکنیک‌های استراحت و خواب عمیق را به شما می آموزد.

اگر می خواهید بدون مصرف قرص و دارو، استرس و بی خوابی خود را درمان کنید، با ما همراه باشید.

امکان خواب خوب شبانه یک نعمت بزرگ است.

مربیگری خواب، یک روش غیردارویی برای حل مشکلات و اختلالات خواب است. کوچینگ خواب غالبا به شیوه گفتگوی دو طرفه به صورت تلفنی یا در دفتر مربی خواب، انجام می شود. حتی ممکن است برخی از مربیان خواب به خانه شما آمده و به شخصی سازی فضای خواب شما کمک کنند. مربیگری خواب از ابزارها و تکنیک‌های اثبات شده ای جهت راهنمایی، پشتیبانی و انگیزه بخشی برای خواب بهتر، استفاده می کند و نیاز به مصرف هر گونه قرص یا دارویی را از بین می برد.

آیا بی خوابی دوران بارداری نیز با مربیگری خواب، درمان می شود؟

خانم های باردار خوب می دانند که یکی از معضلات دوران بارداری، بی خوابی های شبانه است، که موجب کاهش انرژی و کج خلقی می گردد. کوچینگ خواب فقط مختص به افرادی که بی‌خوابی مزمن دارند، نیست. اگر دچار بی خوابی دوران بارداری هستید، با کمک یک مربی خواب می‌توانید مشکل خود را بدون مصرف قرص و دارو درمان کنید. به خصوص که در دوران بارداری باید از مصرف قرص و داروهای شیمایی پرهیز شود؛ به ویژه که بخشی از افسردگی های پس از زایمان مربوط به همین بی خوابی های شبانه و نیز مصرف احتمالی داروهای خواب آور در دوره بارداری است. پس چه درمانی بهتر از استفاده از راهنمایی های یک مربی خواب، بدون نیاز به دارو، برای خواب آرام شبانه ؟

اصول کوچینگ خواب شامل چه مواردی است؟

رویکرد کوچینگ خواب، بر ۴ کلید اصلی استوار است؛ که عبارتند از:

  • بهداشت خواب: یعنی کنترل هر آنچه به بهبود خواب کمک نماید.
  • آموزش های فکری و آرامش: پرهیز از الگوهای تفکر منفی ورسیدن به حال و احساسات خوش.
  • ترمیم خواب: شامل برنامه ریزی و مدیریت خواب است.
  • نورو فیدبک: تکنیک آموزش مغز به طور طبیعی، برای داشتن یک خواب با کیفیت و عمیق.

آیا می دانید مزایای بهره مندی از مربی‌گری خواب چیست؟

با دانستن این واقعیت که، به راحتی می توان با داشتن تجربه خواب عمیق و خوب؛ عملکرد بهتر، استرس کمتر، و کاهش احساس خستگی را تجربه نمود، باید گفت که بی شک مراجعه به مربی خواب جزء ارکان سلامتی و بهبود زندگی است.
مربی خواب نیز با آموزش تکنیک ها و رفتارهایی که هماهنگ و متناسب با فرد است، داشتن خواب خوش را به او هدیه می دهد.
مربی خواب کمک می کند تا یاد بگیرید استرس ها را کاهش دهید و سپس با شناسایی علت بی‌خوابی شما، آموزش می دهد که چگونه عادات و نگرش‌های اشتباه در مورد خواب را اصلاح نمایید و به این ترتیب امکان بهره مندی از خواب عمیق را برای شما به ارمغان می‌آورد.

Picture of شیک اندیش
شیک اندیش

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا