جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

چگونه مستقل زندگی کنیم(مزایای زندگی مستقل چیست؟)

چگونه مستقل زندگی کنیم

مستقل زندگی کردن به معنای داشتن قدرت و امکانات برای تصمیم‌گیری، انجام کارهای روزمره و مدیریت زندگی خود است. برای رسیدن به این هدف نیاز است که از خودآگاهی، توانمندی‌های شخصی، مدیریت زمان و پول، تعاملات اجتماعی و حرکت به سمت اهداف مشخصی که برای خود قرار داده‌ایم، بهره‌مند باشیم.

برای شروع، ابتدا باید خودمان را شناخته و از قابلیت‌ها و محدودیت‌های خودآگاه باشیم. همچنین، باید تلاش کنیم که مهارت‌های مورد نیاز برای زندگی مستقل را به دست آوریم. به عنوان مثال، مهارت‌های مالی، مهارت‌های ارتباطی و مهارت‌های مدیریت زمان.

در ادامه، باید برنامه‌ریزی کنیم که چگونه اهدافمان را برای زندگی مستقل خود تعیین کنیم و چگونه به آن‌ها برسیم. برای این کار، می‌توانیم از روش‌های مختلفی مانند تعیین اولویت‌ها، نوشتن برنامه کاری و استفاده از تکنیک‌های مدیریت زمان استفاده کنیم.

همچنین، برای زندگی مستقل، باید تلاش کنیم که روابط خود را با خانواده، دوستان و همکاران بهبود بخشیم و در کنار آن‌ها به استقلال خود برسیم. این باعث می‌شود که بتوانیم در برابر مشکلات زندگی مستقل خود بهتر مقابله کنیم و از حمایت اطرافیانمان بهره‌مند باشیم.

به طور کلی، برای زندگی مستقل باید از خودآگاهی، مهارت‌های لازم، برنامه‌ریزی، تلاش برای بهبود روابط اجتماعی و همچنین حرکت به سمت اهداف مشخص استفاده کنیم. این باعث می‌شود که بتوانیم زندگی مستقلی را با خودآگاهی، اعتماد به نفس و امید به آینده بسازیم.

خیلی از افراد آرزو دارند که به تنهایی و به دور از خانواده زندگی کنند، اما ظاهر امر چیزی نیست که در واقعیت با آن روبه رو می شوند.

هر فردی که می ‌خواهد مستقل زندگی کند باید از نظر روانشناختی نیز تمام جهات را در نظر بگیرد و آمادگی کافی را برای برخورد با مشکلات داشته باشد.

با تحصیلات جدید و ورود افراد به رایانه ها و گوشی همراه هوشمند شیوه زندگی کلی تغییر پیدا کرده است و جوانان امروز بیشتر خواهان زندگی مستقل و مجردی هستند.

این سبک زندگی در ایران به تازگی رواج پیدا کرده است در گذشته جوانان با خانواده ها زندگی می کردند تا زمانی که خودشان تشکیل خانواده می‌ دادند، بسیاری از عوامل هم جوانان را به مستقل زندگی کردند تشویق می کند.

عواملی مثل تحصیلات در شهر دیگر، کار و درآمد و استقلال مالی، مدرن شدن زندگی در ایران، سخت تر شدن شرایط ازدواج را هم می توانیم نام ببریم.

این را بدانید که این مسئله در جامعه شیوع پیدا کرده است و گریز ناپذیر است، اما بهتر است قبل از مستقل شدن به مزایا و معایب آن واقف باشید.

فردی که می ‌خواهد مستقل زندگی کند دقیقا باید چه چیزهایی را فراهم کند؟ سبک زندگی مستقل  چه ویژگی هایی دارد؟ زندگی مجردی فرد را با چه چیزهایی روبه  رو می کند؟

بدون شناخت از زندگی مجردی  دچار مشکل خواهید شد بهتر است دیدگاهی واقع بینانه داشته باشید و آمادگی کافی را برای تجربه ی این سبک زندگی کسب کنید.

ما در این مقاله می خواهیم سوال چگونه مستقل زندگی کنیم را پاسخ دهیم  و مزایا و معایب آن را بیان کنیم ، لطفاً تا پایان با ما همراه باشید.

بهتر است دیدگاهی واقعی از زندگی مجردی خودتان داشته باشید

مزایا و معایب زندگی مستقل

استقلال مالی

این را فراموش نکنید که مهاجرت به یکی از شهرهای مهم برای زندگی شما استقلال مالی به همراه دارد، بیشتر جوانان که اکثراً برای تحصیل به شهر دیگر می روند تحت حمایت خانواده خودشان هستند و این مستقل شدن نیست.

برای زندگی مستقل باید برای خودتان استقلال مالی داشته باشید، مستقل شدن مسئولیت  زا است شما باید بتوانید که  مشکلات مالی تان را خودتان حل کنید.

نه گفتن

هر فردی که به صورت مستقل زندگی می کند حتماً باید توانایی نه گفتن داشته باشد، این را بدانید که وقتی با خانواده خودتان زندگی می کنید به طور ناخودآگاه خواسته ها و انتظارات دیگران هم از شما کمتر است.

اما وقتی که مستقل شدید دوستان و آشنایان انتظارات و خواسته های جدیدی از شما دارند، بهتر است همان ابتدا چارچوب خودتان  را مشخص کنید که دیگر کسی اجازه ی ورود به حریم شخصی شما را به خودش ندهد و از شما درخواست نکند که برای مدتی با شما زندگی کند.

باید این مسئله را در نظر بگیرید که به هر کسی اجازه ی ورود به حریم شخصی خودتان  را ندهید. چگونه مستقل زندگی کنیم شما برای مستقل شدن به دور از خانواده تان زندگی می کنید و خواهان رسیدن به اهدافتان هستید.

ممکن است دوستان با سرگرم کردن شما را از این کار باز دارند و اجازه ندهند که شما برنامه ها و ایده های خودتان را اجرایی کنید، برای خود برنامه ریزی کنید و همه چیز را تحت کنترل خود داشته باشید.

بهتر است حریم شخصی خودتان را مشخص کنید تا درخواست غیر منطقی از شما نداشته باشند

به آسایش و امنیت حریم شخصی خودتان نیز فکر کنیدT یک برگه بردارید و مشخص کنید به چه چیزهایی در منزل احتیاج دارید چهارچوبی را روی برگه پیاده کنید تا با تغییراتی که در آینده ایجاد می شود بتوانید سریعتر تصمیم‌ گیری کنید و برنامه ی مشخصی را برای خودتان داشته باشید.

..

بدانید که در آینده می خواهید چه کارهایی را انجام دهید! اگر از اول برنامه ریزی نکنید بعد از چند ماه متوجه در جا زدن خودتان خواهید شد، به شما توصیه می کنیم که نه گفتن را در موقعیت های مختلف زندگی تجربه کنید.

سعی کنید درخواست هایی که از شما می شود حتی اگر می توانید آن درخواست ها  را انجام دهید، برای امتحان کردن هم شده نه بگویید و واکنش افراد را در برابر این رفتارتان بسنجید.

هر چقدر که می ‌توانید آن ها را تحمل کنید نه گفتن توانایی ای است که هر کسی ندارد، بنابراین احتیاج به مهارت دارد انجام دادن آن به صورت یک باره سخت است پس بهتر است به مرور زمان به این مسئله عادت کنید.

گاهی اوقات به انجام فیلترینگ قبل از ورود به منزل درباره دوستان

احتیاج داشته باشید

چگونه مستقل زندگی کنیم بهتر است با دقت رفتارهای دوستان خود را در نظر بگیرید، احتیاجی نیست که به همه اعلام کنید که مستقل زندگی می کنید اگر این موضوع را مطرح کنید مطمئناً با انبوهی از خواسته‌های احتمالی نیز روبه رو خواهید شد.

برای جلوگیری از این کار دست کم بهتر است از روز اول این موضوع را برای آن ها مطرح نکنید، وقت برای خبر دادن به آن ها فراوان است.

نیازی نیست زندگی مستقل خودتان را برای دوستانتان بازگو نمایید

توانایی مدیریت کارهای منزل

وقتی که مستقل زندگی می ‌کنید همه ی کارهای خانه نیز بر عهده ی شما خواهد بود، اما این را بدانید که دانستن با تجربه کردن بسیار متفاوت است.

شاید در زندگی با خانواده متوجه کارهای پنهان نشده باشید، کارهایی مثل بیرون بردن زباله، شستن سرویس بهداشتی، پرداخت قبوض، گردگیری کردن، خرابی لوله ها و سوختن لامپ ها و موارد دیگر که شاید حتی در زندگی مجردی نیز آنها را به ندرت تجربه کنید.

وقتی که به طور مستقل زندگی می‌ کنید، ناگهان با لیست بلند بالایی از کارها رو به رو خواهید شد، بهتر است در این مورد واقع بین باشید و قبل از مستقل شدن همه چیز را بسنجید گاهی اوقات مشکلات زندگی شما را مجبور می کنند که مهارت هایی را بیاموزید.

انجام دادن کارهای ساده از هزینه های شما کمک می کند، اما در مسائلی نیز ممکن است به کمک احتیاج داشته باشید، کارهایی مثل تعمیرات احتیاج به متخصص دارد.

مدیریت مالی

چگونه مستقل زندگی کنیم به این نکته توجه کنید که توان مالی بسیار داشتن، در مستقل شدن در زندگی مهم است؛ مطمئن باشید که خرید خانه تنها به خوراک و اجاره دادن آن ختم نمی شود.

باید بین درآمدی که دارید و هزینه های خودتان تعادلی برقرار کنید که در مدیریت هزینه ها به مشکل بر نخورید.

قبل از هر چیزی میزان دقیق درآمد خود را بسنجید، حتی اگر درآمد مشخصی ندارید بهتر است میزان تقریبی آن را تخمین بزنید و بعد برای هزینه های خودتان تقسیم کنید.

هزینه های فصلی پیش بینی نشده را هم حساب کنید، ریز هزینه های خودتان را یادداشت کنید و طبق آن برنامه ریزی کنید.

با زندگی مستقل باید سعی کنید بین هزینه های خودتان مدیریت و تعادل برقرار کنید

هزینه هایی از قبیل خرید مواد غذایی، شوینده، رفت‌ و آمد، شارژ ساختمان، اجاره، قبض ها، هزینه های پوشاک و هر چیز دیگری که ممکن است برای شما هزینه بردار باشد.

به شما توصیه می کنیم که همیشه مقداری پس انداز را برای خرج های اضافه کنار بگذارید و اگر کمبود مالی داشتید به خانواده خود اطلاع دهید و از آن ها کمک بگیرید که در شرایط خاص به شما کمک کنند.

کمک گرفتن نشانه ضعیف بودن و نتوانستن اداره زندگی برای شما نیست، بهتر است مشکلات خودتان را با آن ها در میان بگذارید و راه چاره ای نیز بیابید.

خود را برای احساس تنهایی بیش از حد آماده کنید

چگونه مستقل زندگی کنیم شاید قبل از مستقل شدن به این موضوع فکر کنید که تنهایی چقدر برای شما دلچسب و آرام بخش خواهد بود.

اما باید این را نیز بدانید که ممکن است حس های جدیدی به شما دست بدهد و چون خانواده دوستان و کسی اطراف شما نیست، احساس تنهایی زیادی را تجربه کنید.

حتی گاهی اوقات ممکن است احساس کنید که کسی شما را دوست ندارد، حس کنار گذاشته شدن برای شما اصلا خوشایند نیست بنابراین قبل از مستقل شدن سعی کنید خودتان را برای داشتن این حس ها آماده کنید؛ مطمئن باشید که این حس بسیار طبیعی و زمان بر است که بتوانید چگونه این مشکل را حل کنید.

با سبک زندگی مستقل احساس تنهایی هم کمی طبیعی خواهد بود

برنامه ریزی

قطعاً هر فردی در زندگی خودش آرزوهایی دارد و شاید می خواهد مهارت هایی را یاد بگیرد، ممکن است بخواهید پس انداز کنید یا حتی مهارت‌های زبانی خود را تقویت کنید.

هر چیزی که در ذهن افراد می گذرد دست یافتنی است ممکن است شما هم آرزوهای بسیاری داشته باشید، اما باید بدانید که بعد از مستقل شدن، برنامه ریزی یکی از مهمترین کارهایی است که برای رسیدن به اهداف خود باید انجام دهید.

فکر نکنید که با مستقل شدن می‌ توانید به همه ی اهداف و آرزوهای خودتان برسید، این کار نیاز به برنامه ریزی و تلاشی مداوم دارد.

خیلی از افرادی که مستقل شده اند بعد از گذشت چند سالی فکر می‌ کنند که به هیچ کدام از آرزوهای خودشان نرسیده اند و حتی تلاشی برای دستیابی به آن ها نیز نکرده اند.

دلیل اصلی این موضوع بی برنامگی است، بدون برنامه هیچ کاری پیش نمی رود و احساسات منفی بر افراد غلبه می کند.

بنابراین بدانید که چه چیزی می‌ خواهید و هدف نهایی شما در چه حوزه‌ای است، برای رسیدن به هر کدام از هدف های خود چه مراحلی را باید طی کنید.

این نکته بسیار مهم است که راه هایی که برای رسیدن به هدف ها پیش روی شما است مشخص باشد، سعی کنید روی کاغذ همه چیز را پیاده کنید و اقداماتی که برای رسیدن به آن هدف ها انجام می دهید را به طور ماهانه بررسی کنید.

این کار باعث از بین رفتن احساسات منفی و رسیدن شما به هدف می شود، حتی می توانید برای تشویق کردن خودتان در برابر هر قدمی که برای رسیدن به هدفی برمی دارید جایزه ای تعیین کنید تا انگیزه ی شما برای رسیدن به آن هدف نیز بیشتر شود.

با زندگی مستقل تلاش شما هم برای برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف هم باید بیشتر شود

مراقب تغذیه خود باشید

چگونه مستقل زندگی کنیم بیشتر جوان هایی که تنها زندگی می کنند به تغذیه خودشان اهمیت نمی دهند و مشکلاتی در این زمینه برای آن ها به وجود می آید.

مطمئن باشید که در زندگی مجردی بیشتر هزینه ها صرف خرید غذاهای آماده می شود و میزان استفاده از میوه و تنقلات مفید نیز کاهش پیدا می ‌کند.

اگر می خواهید مستقل زندگی کنید باید مراقب تغذیه خودتان باشید، بنابراین بهتر است برای خودتان هم برنامه ی غذایی تهیه کنید و در آن مصرف غذاهای آماده را کاهش دهید و غذاهایی که برای بدن مفید هستند را جایگزین آن ها کنید.

طرز تهیه ی غذاهای ساده سالم را نیز بیاموزید، غذاهایی که در زمان کوتاهی تهیه می شوند بسیار بهتر از خوردن غذاهای ناسالم هستند.

نکته ی دیگر این است که در زندگی مستقل معمولاً میزان مصرف شیرینی و قند نیز کنترل نمی شود، گاهی اوقات افراد از خوردن تنقلات مضر برای پر کردن تنهایی خودشان استفاده می کنند زیرا هم طعم آن ها خوب است و هم فرد را مشغول نگه می دارد.

این کار بسیار به بدن افراد آسیب می رساند بهتر است خوراکی های سالم را جایگزین آن ها کنید و در دسترس خودتان قرار دهید می ‌توانید از خشکبار، دانه های مغذی، حبوبات پخته شده، میوه  ،انواع سالاد استفاده کنید تا دستور غذایی مفیدی داشته باشید.

مستقل زندگی کردن یکی دیگر از آرزوهای جوانان ایرانی است، اما باید به این نکته توجه کنند که بی‌ پروا در این مسئله عمل نشود.

سخن آخر

بهتر است حساب شده و قدم به قدم گام بردارید تا بتوانید این راستا به موفقیت برسید، ما در این مقاله سعی کردیم پاسخ سوال چگونه مستقل زندگی کنیم  را برای شما همراهان عزیز بررسی کنیم.

از شما سپاسگزاریم که ما را همراهی کردید، شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را با ما و سایر کاربران زیر همین مطلب به اشتراک بگذارید.

چگونه مستقل شویم تا به استقلال مالی و آزادی برسیم (راهکارهای فرار از زندان)

مستقل بودن یک مهارت حیاتی برای افردی است که می خواهند کنترل بیشتری نسبت به زندگی خود داشته باشند. از همین رو موضوع چگونه مستقل شویم پیش می آید.

احساس استقلال به افراد کمک می کند که برای رسیدن به اهداف خود، به گونه ای باشند که انگار به دیگران احتیاجی ندارند. در واقع مستقل بودن به شما چنین آزادی را می دهد که بدون اهمیت دادن به آن چه دیگران درباره تان فکر می کنند، کار خود را انجام دهید.

به زبان ساده مستقل شدن امری است که می تواند شما را در یافتن راه حل های اصلی برای مواجه با مشکلات هدایت کند. در این صورت شما می توانید با احساس شادی و راحتی، زندگی را در دستان خودتان بگیرد. اما آیا به همین سادگی است؟!

از آنجا که مستقل شدن را یک مهارت معرفی کردیم، از همین رو لازم است در قالب زوایایی به تحقق این مهارت بپردازیم. با این حساب برای آشنایی با این مهارت مهم حیاتی تا انتهای این بخش همراه ما باشید.

چگونه مستقل شویم: راهکارهای رهایی از زندان

بیایید مستقیم برویم سر اصل مطلب و در قالب راهکار با موضوع چگونه مستقل شویم مواجه شویم. برای داشتن تفکر مستقل به آن چه در این بخش ها گفته می شد به عنوان راهکار یا نوعی شیوه تفکر نگاه کنید.

۱. شرایط زندگی رو قبول کن

اگر نتوانید با خودتان زندگی کنید، نمی توانید یک فرد مستقل و قدرتمند باشید. بدن، شخصیت، نظرات، انتخاب ها، ترجیحات و داستان زندگی شما، موضوعاتی است که باید بپذیرد. برای این کار کافی است علیه خود نباشید. هر چیزی می تواند به اندازه خود کافی و قوی باشد. پذیرش را باید به عنوان بخش مهم استقلال طلبی در نظر بگیرید.

پذیرفتن در مفهوم چگونه مستقل شویم شما را از تلاش بیهوده برای دیگران باز خواهد داشت.

۲. خودت را باور کن

برخی باور به خود را چیزی شبیه به اعتماد به نفس می دانند. باید به شما بگوییم باور داشتن به خود موضوعی فراتر از اعتماد به نفس است. اما این یعنی چه؟

هیچ کس نمی تواند کلماتی که شما روی لب می آورید را بیان کنید و حتی عمیق تر؛ هیچ کس نمی تواند شبیه شما احساسی را منتقل یا دریافت کند. فرقی نمی کند احساس منفی باشد یا مثبت، ما همه متفاوت و بدون تکرار هستیم.

موضوع باور به خود می تواند نوعی سقف امن نسبت به خود برای شما ایجاد کند. این سقف، خوابگاهی است برای رسیدن به استقلال در زیر بزرگ ترین سقف ها، یعنی سقفی که جریان زندگی در زیر آن وجود دارد.

۳. دنیا را بپذیر

افرادی که در پی پاسخ چگونه مستقل شویم می باشند، شاید در ابتدای راه گمان کرده اند که بیهوده هستند یا اعتقاد دارند که کل نژاد بشر یک جریان بی رحمانه است. باید بدانید که مستقل شدن به این معنا است که شما می توانید تمام دنیا را چه خوب و چه بد با انتخابی آگاهانه مشاهده کنید.

به معنای ساده یکی از دلایل مستقل نبودن این است که افراد به یکدیگر اعتماد ندارند و بیشتر از هر چیز به خود و فقط به خود فکر می کنند. پذیرش جهان و تمامی عوارضی که می تواند بر شما وارد کند، یک روش تاثیرگذار برای تطبیق، زنده ماندن و مستقل شدن است.

۴. احساساتت را مستقل کن

 

خیلی احتمال این وجود دارد که ما برای حمایت عاطفی به افرادی وابسته باشیم. یا این که احساسات ما به افراد زیادی وابسته باشد. این افراد از والدین گرفته تا دوستان صمیمی می توانند باشند.

باید بدانید که ادامه زندگی تا پایان عمر، ممکن است با این افراد ادامه داشته باشد. اما به نفع همه افراد است که در مفهوم چگونه مستقل شویم بدانند که هر کسی ممکن است روزی به هر دلیلی، دیگر در کنار ما نباشد.

در حقیقت مستقل شدن از نظر احساسی به این معنا نیست که هیچ احساسی دریافت یا منتقل نکنید. به این معنا است که ممکن است ما در زندگی به تعدادی از افراد اصلی وابسته باشیم. اما نباید اجازه دهیم این افراد میزان شادی و نوع زندگی ما را کنترل کنند.

چگونه مستقل شویم: استقلال در رفتار

این بخش نیز همانند بخش قبل در مفهوم چگونه مستقل شویم چند راهکار را به شما می آموزد. در حقیقت این راهکارها زمانی که تفکر مستقل بودن در شما شکل گرفته باشد می تواند مناسب تلقی شوند.

۱. استقلال مالی

ذات طبیعی والدین به شکلی است که در همه حال سعی دارند ما را تامین کنند. حتی اگر قرار باشد یه بخشی کوچک و ناکافی از خودشان به ما بدهند، همچنان تمایل به تامین فرزند دارند. باید بدانید که وابستگی مالی می تواند بسیار وسوسه انگیز باشد، اما احتمال تضمین امنیت ما را کاهش می دهد.

به زبان ساده؛ اگر می خواهید در جستجوی چگونه مستقل شویم به یک ایمان درست از زندگی برسید، باید استقلال مالی خود را در دست بگیرید. پرداخت قبوض خود، داشتن ماشین خود و ده ها موارد ریز و درشت می تواند شما را به مستقل شدن نزدیک کند. اگر در حال حاضر چنین درآمدی ندارید، یک برنامه ریزی برای پس از انداز، شما را با انگیزه خواهد کرد.

 

۲. به هیچ چیز برای رسیدن به راحتی به خوب بودن اکتفا نکن

در هر کاری که انجام می دهید، لازم است سخت کوش باشید. حتی اگر دفاع از یک عقیده ساده باشد، سعی کنید به بهترین نحو از آن دفاع کنید. اگر توانایی انجام کاری را دارید، منتظر نباشید کسی شما را برای انجام آن در ابتدا تشویق کند. منتظر تشویق برای استارت نباشید.

حواستان باشد هر کاری را انجام ندهید و این فکر را نیز از سرتان بیرون کنید که کسی قرار است کارهای ساده شما را برایتان انجام دهد.

شاید کلیشه باشد اما شستن یک لیوان بعد از نوشیدن آب، می تواند شما را در جزییات کارهایتان نیز مستقل جلوه دهید. تفاوت یک فرد مستقل واقعی در مفهوم چگونه مستقل شویم با فردی که به دنبال قدرت طلبی و احاطه بر دیگران در قالب استقلال است، در توجه به جزییات ساده و سخت کوشی فردی هر کس نهفته است.

۳. برقراری دوستی های محکم

 

دور زدن دوستان برای رسیدن به موفقیت یا استقلال، هیچ ثمره مثبتی ندارد. در واقع کسانی که فکر می کنند، تنها بودن و تک روی کردن به معنای مستقل شدن است، در اشتباه محض هستند. مهم ترین بخش برای اینکه بدانیم چگونه مستقل شویم، مرتبط با دوستان خوب است.

این باور که به شما می گوید باید بی نیاز باشید را فراموش کنید، این باور شاید در دنیا معنوی به کار بیاید، اما برای مستقل شدن، باید در هنگام نیاز، طلب کمک کنید. طلب کمک به معنای ضعیف بودن نیست، بلکه شما را به سبب قوی کردن دوستانتان در امری دوستی، قوی تر جلوه می دهد.

شما نیز می توانید برای تحقق قوت خود در مستقل بودن با برقراری روابط خوب، برای دوستان خود، فداکار و آموزنده باشید.

چگونه مستقل شویم: مستقل تر در جهان کاوش کنید

کاوش مستقل در جهان، شاید از نظر برخی از افراد در توضیح چگونه مستقل شویم یک تعبیر معنوی باشد. یعنی به محض اینکه صحبت از بزرگی، هستی و جهان می شود، همه به یک معنویت مستقل فکر می کنند. باید بگوییم تقریبا نظر شما درست است. اما ما قصد داریم در این بخش کمی متفاوت تر و نزدیک تر به کره زمین از نظر مستقل بودن در هستی و زندگی با شما سخن بگوییم.

۱. منتظر نظرات کسی نباش

به جای اینکه در فهمیدن یک موضوع یا شناخت یک مسئله و راه حل آن، به دنبال این و آن بدوید، خودتان دست به تحقیق بزنید.

پسران زیادی هستند که در امور مالی دائما با پدر خود مشورت می کنند. یا دخترانی که در وقت مهمانی یا عروسی هر ۵ دقیقه یک بار با مادر خود تماس می گیرند. باید به شما بگوییم شما می توانید دوستی داشته باشید که می تواند در هر موردی متخصص باشد و شما را کمک کند. این دوست خود شما هستید.

به عقل و هوش خود باید اعتماد داشته باشید، این اعتماد با تحقیق میسر خواهد شد.

بدون شک داشتن افرادی که می توانند در شرایط گوناگون به ما کمک کنند، موهبتی است، اما قبل از اینکه دفعه بعد تلفن را بردارید و از کسی در رابطه با موضوعی سوال بپرسید، ببیند می توانید خودتان اطلاعات آن را کشف کنید!؟ شاید بگویید این کار بیشتر طول خواهد کشید، اما باید بگوییم در بحث چگونه مستقل شویم نیز بیشتر موثر خواهد بود.

 

۲. تعادل را حفظ کنید

وقتی صحبت از تعادل در استقلال می شود، افراد بیشترین چیزی که ممکن است به ذهنشان برسد، تعادل بودجه و شرایط اقتصادی است. بله همینطور است، باید در میزان بودجه بندی های خود تعادل را رعایت کنید. حال این بودجه بندی می تواند مرتبط با پول شما باشد یا مرتبط با ترتیب و انتخاب کارهایتان.

منظور از انتخاب کارها، همان بودجه بندی انرژی است. شاید این حرف را شنیده باشید که مدیریت زمان، همان مدیریت انرژی است. با این حساب زمان خود را متعادل بودجه بندی کنید.

برای درک این موضوع در مفهوم چگونه مستقل شویم همان بودجه بندی اقتصادی را در نظر بگیرید؛ صرفه جویی بهترین راهکار برای رسیدن به تعادل است. تعادلی که پس از گذراندن یک نقطه در کم بودن، شما را به سمت بالا هدایت می کند؛ بالا یا همان مستقل تر بودن.

۳. در خانه بزرگ خود آسوده باشید

همانطور که گفتیم برخی کاوش در جهان را موضوعی معنوی می دانند، اما چگونه ممکن است در این خانه بزرگ به نام هستی، مستقل باشیم، وقتی نمی توانیم یک غذای ساده برای خودمان بپزیم؟!

کسی که با بهره مندی از شرایط مالی زیاد، همه روزه از رستوران غذا سفارش می دهد، شاید در ظاهر فردی مستقل باشد، اما او واقعا بلد نیست برای خود غذا بپزد.

بله! حق با شماست، هیج کس به طور کامل، کامل نیست. اما صحبت از آسودگی، ارتباطی به کمال ندارد. منظور ما یک جور خشنودی در انجام امور کوچک در خانه کوچک خودمان است. یاد گرفتن نجاری، یک زبان جدید، نحوه درست کردن یک فضای آرامش شخصی و کلی از این خرده کارهای مهارتی و ساده، می تواند ما را به جواب پرسش چگونه مستقل شویم نزدیک تر کند.

۴. آهستگی را بیاموزید

ضرب المثلی است که می گوید: جهان در یک روز ساخته نشده است.

با این حساب هیچ کس هم به طور کامل مستقل نیست. شاید این حرف را باید به عنوان سریع ترین، منطقی ترین و درست ترین راهنمایی در نظر بگیرید. بنابراین لازم نیست برای اینکه مستقل شوید، عجول باشید.

اگر قصد ندارید کاری را انجام دهید، خیلی ساده است؛ انجام ندهید. به معنای ساده اگر می خواهید به یک جواب صریح برای چگونه مستقل شویم دست پیدا کنید، جواب همین است: جهان برای شماست.

نکات تکمیلی در پایان این بخش

اگر به دنبال پاسخ به سوال چگونه مستقل شویم هستید، در ابتدا باید تفکر مستقل بودن را در خودتان پرورش دهید. تفکر مستقل بودن می تواند هم نگاه ما را گسترده تر کند و هم باعث شود که میزان آسیب پذیری های خود را بیشتر درک کنیم.

شاید عجیب باشد! اما یکی از دلایلی که به اشتباه افراد را به سمت مستقل شدن می کشاند، فرار از آسیب پذیری است. در صورتی که در تفکر مستقل بودن، همه چیز مبتنی بر پذیرش آن چیزی است که هستیم.

پس از پذیرش، ما می توانیم به طور آهسته شروع به حرکت کنیم. برای حرکت لازم نیست فورا از همه چیز و همه کس دل بکنیم. رها کردن همه چیز در خلاف تفکر چگونه مستقل شویم است.

در حقیقت کوچک ترین اعمال ما می تواند در پیمایش زندگی در قالب بازی های کوچک و روابط ساده، ما را به استقلال احساسی، مالی، اقتصادی و غیره نزدیک کند. بنابراین از همین الان تصمیم بگیرد در کوچک ترین کارها و احساسات خود مستقل شوید.

Picture of شیک اندیش
شیک اندیش

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

اولین کسی باشید که برای “چگونه مستقل زندگی کنیم(مزایای زندگی مستقل چیست؟)” دیدگاه می‌گذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قابل فهم بودن
ساده گویی
بار علمی
مفید بودن
کاربردی بودن

پیمایش به بالا