مربیگری | کوچینگ کودکان چیست؟
طبق گزارشات منتشر شده توسط سازمان بهداشت جهانی ، کودکان امروزه با چالش های فراوانی از جمله رفتار در مدرسه ، مهارت های اجتماعی در جامعه ، روابط با والدین ، خواهر و برادر و حتی خودشان مواجه هستند . به نظر می رسد که کودکان به جای آرامش در داخل خانواده ، آن را در خارج از خانه جستجو می کنند .
پرورش کودکان موفق با کوچینگ کودکان
زندگی مدرن به زمان صرف شده توسط خانواده ها برای بچه ها به صورت کمی و کیفی فشار بیشتری وارد می کند و رشد و هوش هیجانی در کودکان را در معرض خطر قرار می دهد .
طبق نتایج حاصل از مطالعات سازمان بهداشت جهانی تا سال ۲۰۲۰ ، مشکلات سلامت روان درکودکان تا ۵۰ درصد افزایش می یابد .
این یک سوال جهانی است : چگونه ما با یک کودک رفتار کنیم ؟
برای رفتار با کودکان از راهبردهای گسترده ای استفاده می شود که رویکردهای پاداش و تنبیه از آن جمله می باشند .
این رویکردها بر اساس این ایده است که رفتار را می توان با سیستم های تقویت پاداش و بازدارندگی اصلاح کرد که می تواند راه های مفیدی برای ایجاد انگیزه کودکان و یا تعدیل رفتار آنها باشد .
این رویکردها مسائل مربوط به سلامت روان را حل نمی کنند که منبع اغلب مشکلات رفتاری می باشند .
شیوه ای موثرتر برای مدیریت رفتار، رویکردی است که کوچینگ (مربیگری) احساسات نامیده می شود. .
طبق این رویکرد موفق ترین برنامه های بهبود رفتار، بر علل عاطفی و اجتماعی رفتار دشوار تمرکز می کنند . مربیگری (کوچینگ) احساسی بر قوانین عاطفی تا تغییر رفتار تاکید دارد .
این رویکرد تمام رفتارها را به عنوان یک شکل از ارتباطات می بیند و تمایزی مهم میان رفتار کودکان و احساساتی که فعالیت هایشان را پایه ریزی می کنند را قائل می شود .
این رویکرد شامل دو عنصر کلیدی همدلی و راهنمایی است . بخشی از همدلی شامل شناخت و نشانه گذاری احساسات کودک ، بدون توجه به رفتار به منظور ارتقاء خودآگاهی احساسی است .
این شرایط همچنین ممکن است محدودیتی را برای رفتار مناسب ایجاد کند ، اما کلید این روند راهنمایی است که به کودک کمک می کند تا عواطف و احساسات خاصی مانند عصبانیت و غمگینی را تشخیص دهد .
کوچینگ (مربیگری) احساسات می تواند باعث پیشرفت تحصیلی و افزایش سلامت روانی شود .
این نوع مربیگری را می توان برای تمام سنین از نوزادان تا نوجوانان استفاده کرد .
تحقیقات نشان می دهد والدین دارای مربی عاطفی، دارای فرزندانی هستندکه در مدرسه بهتر تحصیل می کنند، دوستان بیشتری دارند ، مشکلات رفتاری کمتری دارند و انعطاف پذیری بیشتری از خود نشان می دهند .
لایف کوچینگ(مربیگری زندگی) و کودکان
کوچینگ(مربیگری) یک اصطلاح گسترده و فراگیر است که طیف وسیعی از برنامه ها ، نظریه ها ، رویکردها و گروه های مراجع را شامل می شود .
کوچینگ( مربیگری) می تواند برای بهبود شیوه های موجود ، ایجاد مهارت های جدید و ترویج خودآزمایی و یادگیری مداوم مورد استفاده قرار گیرد .
مربیان زندگی به مراجعین خود کمک می کنند تا زندگی موفق تر، شادتر و کامل تری داشته باشند .
لایف کوچینگ( مربیگری زندگی) مهارت و آگاهی را ایجاد می کند و به کودکان و جوانان کمک می کند تا خودشان را بهتر درک کنند ، مسائل مربوط به نگرانی یا اهدافی را که برای رسیدن به آنها انتخاب می کنند را شناسایی و روش های مدیریت احساسات خود را بهبود بخشند .
اگر چه بعضی از رویداد های زندگی و مشکلات ( مانند طلاق والدین) ممکن است دایمی باشند ، لایف کوچینگ(مربیگری زندگی) می تواند به کودکان کمک کند تا پاسخ خود به وضعیت را تغییر دهند .
وضعیت ممکن است باقی بماند اما روش مدیریت آن مناسب تر می شود ، در نتیجه سلامت اجتماعی و عاطفی کودک بهبود پیدا کرده و چشم انداز و نتایج مثبت تری ایجاد می کند .
به طور کلی مربیگری (کوچینگ) کودکان ابزارهای موثر برای تغییرات مثبت در زندگی، در اختیار کودکان قرار می دهد .حتی تغییرات کوچک در نحوه تفکر کودک می تواند تاثیر بزرگی در طولانی مدت داشته باشد .
کوچینگ (مربیگری) کودکان راهکاری جدید برای شکوفایی کودکان
لایف کوچینگ (مربیگری زندگی) یک نوع حمایت است که بر راه حل و تغییر متمرکز است . این برای کودک عملی است که خودآگاهی و منابع خود را ایجاد می کند .
کوچینگ (مربیگری) کودکان چیست؟
- آیا فرزند شما ناراضی است ، اما نمی خواهد با شما درباره آن چه او را ناراحت می کند صحبت کند ؟
- آیا می خواهید رفتار فرزندتان را تغییر دهید ، اما چگونگی انجام آن را نمی دانید ؟
- آیا شما و فرزندتان از ایده ها برای حل مشکل و نیاز به برخی از موارد جدید استفاده می کنید ؟
- آیا کودک شما می خواهد از یادگیری مهارت های جدید در زندگی بهره مند شود ، اما شما وقت و دانش لازم برای انجام این کار را ندارید ؟
چالش دیگر بچه ها این است که اغلب آنها خودشان را به عنوان قربانی در زندگی احساس می کنند . والدین ، معلمان و حتی مربیان به آنها می گویند که چه باید بکنند . آنها توسط بزرگسالانی احاطه شده اند که به آنها می گویند چه باید بکنند .
لایف کوچینگ (مربیگری زندگی) به کودکان و نوجوانان در درک بهتر خود ، شناسایی مسائل مربوط به نگرانی یا اهداف مورد نظر آنها و دست یابی به روش های مدیریت احساسات خود کمک می کند .
کوچینگ (مربیگری) همچنین توانایی اعضای خانواده را برای ترویج یادگیری و رشد کودک را فراهم می کند .
کوچینگ (مربیگری) کودکان به بچه ها کمک می کند که در زندگی خود بیشتر توانمند باشند .
بررسی خود مسئولیتی که به آنها کمک می کند تا ببینند که انتخاب های خود را دارند و در واقع می توانند کنترل بیشتری روی زندگی خود داشته باشند .
کوچینگ (مربیگری) کودکان یک پل بین والدین و کودک است . کوچینگ (مربیگری) به کودکان برای توسعه مهارت های لازم برای غلبه بر چالش ها و مشکلات زندگی کمک می کند .
این امر کمک می کند تا کودکان اعتماد به نفس ، انعطاف پذیری و هوش هیجانی را برای مقابله با سختی های زندگی به کار بگیرند تا به جوانان شاد ، با اعتماد به نفس و انعطاف پذیر تبدیل شوند .
حوزه هایی که کوچینگ (مربیگری) کودکان با آن کار می کنند عبارتند از :
- عزت نفس .
- همکاری .
- ایجاد اعتماد به نفس .
- تعامل اجتماعی و برقراری ارتباط با گروه های همسالان و بزرگسالان .
- مدیریت استرس .
- افکار و باورهای منفی .
- دوستی.
- اضطراب .
- مشکلات مدرسه .
- مشکلات خانوادگی .
- جدایی والدین .
- انگیزه و مهارت گوش دادن .
- انعطاف پذیری و شخصیت .
مربی (کوچ) کودکان کیست ؟
در جلسات مربیگری کودکان از برگه ها و بحث ها برای ایجاد مسئله و پیدا کردن آن چه کودک به آن نیاز دارد استفاده می شود .
مربی(کوچ) همراه با کودک یک هدف را تعیین می کند و راه های دست یابی به آن را بررسی می کنند .
مربی کودکان ایده های کودک را ارزیابی و گزینه هایی را برای آنها فراهم می کند تا بتواند نتایجی را که می خواهد به دست آورد .
مربی کودکان ایده های کودک را ارزیابی و گزینه هایی را برای آنها فراهم می کند تا بتواند نتایجی را که می خواهد به دست آورد .
این راه حل ممکن است مسیر مناسبی برای والدین نباشد ، اما با اجازه دادن به کودک برای پیدا کردن پاسخ به مشکل ، او احساس قدرت و کنترل وضعیت می کند که به نوبه خود باعث افزایش اعتماد به نفس او خواهد شد .
جلسات مربیگری کودکان تعاملی و حمایتی است . مربی(کوچ) به کودک کمک می کند که خلاقانه فکر کند .
مربی(کوچ) علاوه بر گوش دادن به آن چه که آنها می گویند از آنها پرسشگری می کند و سعی می کند کودک افکار و احساسات خود را بیان نماید.
او نه تنها مسئله ای که کودکان بیان می کنند را در نظر می گیرد، بلکه هر چیزی را که از طریق ارتباطات شفاهی یا غیر کلامی را احساس می کند را مد نظر قرار می دهد .
اکثر کودکان خوشحال هستند که در طول جلسات با والدین خود صحبت می کنند . این به والدین اجازه می دهد از این که چگونه کودک می خواهد آنها را از مشکل خود آگاه کند .
پدر و مادر در کنار مربی می توانند با کودک درباره پیشرفت های عاطفی و رفتاری خود صحبت کنند و آنها را تشویق کنند که با تغییر اعمال ، افکار و عقاید خود ادامه دهند .
یک مربی کودک کمک می کند تا بچه ها مهارت ها ، اعتماد به نفس و توانایی رشد در زندگی را توسعه دهند .
مزایای کوچینگ ( مربیگری) کودکان برای کودکان
- افزایش انگیزه .
- روابط بهتر با همسالان ، خواهر و برادر ، خانواده و دیگران .
- ایجاد ارتباط با دیگران .
- مدیریت وضعیت و احساسات دشوار .
- ایجاد یک تصویر مثبت و سالم از خود .
- مدیریت اضطراب و استرس .
- تنظیم و به دست آوردن اهداف .
- بهبود عزت نفس و اعتماد به نفس .
- ایجاد سازگاری و انعطاف پذیری .
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.