۳ نشانه ایی که دارید وقتتون رو باهاش تلف میکنید
چطور بدونید که او مرد رویاهاتون نیست؟
۳نشانه ایی که دارید وقتتون رو تلف میکنید و وقتشه که راهتون رو بکشید و برید ( توی رابطه ایی هستید که نمیتونه به یه جایی ختم شه )
۱٫ جاذبه (تاثیر عاطفی متقابل)
جاذبه یه چیز خیلی واضحه، یا میتونید در اوایل رابطه احساسش کنید یا حتی ۶ماه ۱سال ۵سال هم بگذره نمیتونید این جاذبه رو حس کنید .
راههایی هست که میتونید بفهمید که اصلا جاذبه ایی هست یا نه ؟ اگر با یه نفر سر ۲ ۳ تا قرار رفتید و حتی تلفنی هم باهاش صحبت کردید و هنوز حس نمیکنید که این جاذبه وجود داره، معمولا دیگه قرار نیست حسش کنید.
بعضی وقتا خانما میگن : ” ۶ماه یا ۱ساله رابطه خوب بوده و جاذبه وجود داشته اما این جاذبه کم کم ازبین رفته و این میتونه نشونه ایی باشه که اونا باید همه چیوتموم کنن.”
اما ما همیشه میگیم توی این وضعیت ها یه شانس دیگه بدید، چطور؟ اینجوری شروع کنید : اولا صحبت کنید، چون واضحه یه جای کار توی رابطه تون میلنگه که این جاذبه از بین رفته و معمولا هم شریکتون توی همین وضعیته و باهاتون همکاری میکنه تا این موضوع رو حل کنید، بدونید که جاذبه از خودتون ساطع میشه و سخته که مسولیت جاذبه رو به دوش یکی دیگه بندازید ، پس تلاش کنید دلیلش رو متوجه بشید و درموردش با او صحبت کنید.
میتونین برگردین به موقعی که رابطه رو شروع کردین، به موقع هایی که فکر میکنید جاذبه فوقالعاده ایی وجود داشته و برای همینم بوده که توی رابطه بودید. چون طی زمان این حس رو ساختید و چندین بار تجربه کردید و به هم نزدیک تر شدید اما کم کم چیزی باعث شده جاذبتون از بین بره که نرماله. اما یه راهی هست که ذهنتون دوباره این مسیر ها رو طی کنه و مسیر رابطه رو با “تصویر سازی دوباره” جوری که رابطه در اوایل بوده عوض کنه و یه شانش دوم بوجود میاره .
چطور اینکارو انجام بدیم ؟
مثلا صبح ها وقتی میبینیش میتونی جوری تصورش کنی که انگار تازه باهاش آشنا شدی نه مثلا ۵ساله که باهاش در رابطه ایی و اون چیزیکه در اوایل رابطه باعث جذبت شدنت بهش شده که شاید الان باعث رنجشت میشه رو دوباره از اول به عنوان عامل جذب کننده ببینی.
میتونی یکم شوخ طبعی هم قاطی ارتباطت کنی و یه خاطره به یاد بیاری که گذشته خوبتون رو دوباره برات تجسم کنه.
۲٫ نابرابر بودن باور های(ارزش ها) شخصی
این موقعیه که تو یه سری باور های شخصی توی زندگیت داری که در تضاد با باور های شریکت هست.
مثلا من خیلی به سلامتی و رو فرم بودن اهمیت میدم اما شریکم نه، یا شما و شریکتون باور های متفاوتی روی پول خرج کردن دارید. یا اینکه از نظر مذهبی باورهای متفاوتی دارید و هیچ کدوم قرار نیست از این باور ها کوتاه بیاید .
سوال من اینه آیا میتونید توی دراز مدت با این باورهای طرف مقابلتون زندگی کنید؟ پاسخ این سوال مهم ترین قسمت انتخاب شماست . با خودتون صادق باشید و فکر کنید آیا می تونید با چنین آدمی زندگی کنید ؟
خیلی مواقع آدم ها اگر بخان باهم زندگی کنن میتونن کوتاه بیان و به یه حد واسطی برسن و بعضی وقتا هم نمیتونن.
مثلا ممکنه نتونی با کسی در ارتباط باشی که باور های مذهبی متفاوتی از تو داره و اونم اصلا حاضر نیست این باورها رو تغییر بده در نتیجه این رابطه اصلا نمیتونه به جایی برسه . اگر هیج حد واسطی برای شما در رابطه وجود نداره و به وجود نمیاد پس نمیتونین خوشحال باشین و وقتشه که راهتون رو بکشین و برین.
۳٫ مهم ترین ارزش های رابطه ( ارزش هایی که توی رابطه به دنبالش هستید)
آیا شریکتون ارزش های رابطه رو رعایت میکنه؟ این ارزش ها شامل اعتماد کردن، حمایت کردن، وابستگی متقابل، حد و مرز ها ، انسجام و هماهنگی و توجه هست .
این ها ارزش های مهمی هستند که یه رابطه سالم نمیتونه بدونشون دوام بیاره و اینها کاملا از ارزش و باورهای شخصی جدا هستند. اگر این ها ( ارزش های مهم رابطه ) وجود نداره اما جاذبه هست یا باور های شخصی مشترک دارید این رابطه فایده ایی نداره، اینها پایه ساخت رابطه هستن اما اگر اینها وجود داشته باشن میتونن حتی اون ۲تای دیگه رو بسازند و ساپورت کنند اما اگر کم هستند یا وجود ندارند راهتون رو بکشید و برید.