جامع ترین سوالات خواستگاری

سوالات خواستگاری
  • سوالات خواستگاری

    خواستگاری یکی از مراحل مهم در فرایند ازدواج محسوب می‌شود و برای اغلب افراد یک تجربه فراموش‌نشدنی است. در این مرحله، خواسته شدن به ازدواج توسط یک شخص دیگر برای همیشه می‌تواند زندگی فرد را دگرگون کند. در این مقاله، به سوالات خواستگاری و نحوه پاسخ به آن‌ها پرداخته می‌شود.

    ۱. آیا ازدواج برای شما مهم است؟

    این سوال از شما درخواست کننده ازدواج می‌شود و باید با صراحت به او پاسخ دهید. اگر ازدواج برای شما مهم است، بهتر است به درخواست کننده آن را بگویید و اگر نه، باید آن را هم به وی بگویید. در هر دو حالت، بهتر است روش صحیح پاسخ دادن را داشته باشید.

    ۲. چه نوع زندگی را ترجیح می‌دهید؟

    این سوال مربوط به آینده شما و درخواست کننده است. بهتر است به صراحت به وی بگویید چه نوع زندگی را ترجیح می‌دهید. این ممکن است شامل محل زندگی، شغل، سبک زندگی و دیگر موارد باشد.

    ۳. آیا با خانواده‌ی من موافقید؟

    این سوال نشان می‌دهد که درخواست کننده به خانواده‌ی شما احترام می‌گذارد و قصد دارد با آن‌ها هماهنگی کند. باید به وی بگویید که آیا خانواده‌ی شما موافق هستند یا نه. اگر خانواده‌ی شما مخالف هستند، بهتر است به درخواست کننده بگویید تا بتواند برای حل این مشکل تلاش کند.

    ۴. آیا آماده‌ی ازدواج هستید؟

    این سوال به شما می‌گوید که آیا شما آماده‌ی ازدواج هستید یا نه. بهتر است به صراحت به درخواست کننده بگویید که آیا آماده‌ی ازدواج هستید یا نه. اگر شما آماده‌ی ازدواج هستید، به درخواست کننده بگویید و اگر نه، به وی بگویید که چه مواردی برای شما مهم هستند.

    ۵. آیا علاقه‌ی دارید که درباره‌ی گذشته‌ی خود صحبت کنید؟

    این سوال مربوط به گذشته‌ی شما است و باید به صراحت به درخواست کننده بگویید که آیا شما مایل به صحبت درباره‌ی گذشته‌ی خود هستید یا نه. اگر شما مایل هستید، به وی بگویید و اگر نه، بهتر است به وی بگویید که چه مواردی برای شما مهم هستند.

    ۶. آیا علاقه‌ی دارید که در آینده فرزندان داشته باشید؟

    این سوال مربوط به آینده شما و درخواست کننده است. باید به صراحت به وی بگویید که آیا شما علاقه‌ی دارید که در آینده فرزندان داشته باشید یا نه. اگر شما علاقه‌ی دارید، به درخواست کننده بگویید و اگر نه، به وی بگویید که چه مواردی برای شما مهم هستند.

    در نهایت، در خواستگاری، باید به صراحت به درخواست کننده پاسخ دهید و از این مرحله برای بیان دلایل و ارتباط بیشتر با درخواست کننده استفاده کنید. این مرحله می‌تواند باعث شروع رابطه موفق و پایدار شما با درخواست کننده شود.

    بیشتر افرادی که به موفقیت های خوبی در زندگی دست یافته اند این موضوع را خوب فهمیده اند که برای رسیدن به موفقیت باید تلاش کرد، نه اینکه به دلیل ترس از شکست در گوشه ای نشست و برای اینکه مبادا چیزی از دست بدهیم موقعیت کنونی مان را رها نکنیم.

    چنین فلسفه ای را نیز باید در ارتباط لحاظ کرد. یعنی باید با جسارت شرایط و خواسته هایتان را در یک رابطه به فرد مقابل بگویید حتی اگر گفتن آنچه که باور شماست به قیمت از دست دادن آن رابطه تمام شود. اگر به جهت ترس و وحشت از دست دادن رابطه تان از بیان خواسته هایتان چشم بپوشید، این ترس همیشه با شما باقی خواهد ماند و شما بهترین لذت زندگی که دستیابی به آرزوها و رویاهای درونی تان است را از دست خواهید داد و از زندگی تان لذتی نمی برید.

    سوالات خواستگاریپس برای اینکه در پایان یک رابطه متضرر نشوید و احساسات و عواطف شما دستخوش تغییر نگردد بهتر است خواسته ها و باورهای خود را بیان کنید و در برابر از بازخوردی که فرد مقابل به شما می دهد به این آگاهی برسید که آیا شما همسفر خوبی برای یکدیگر هستید یا خیر؟

    بهتر است با این سوال شروع کنید.

    اهداف کوتاه مدت تان چیست؟

    اگر قصد ادامه رابطه با فرد مورد علاقه تان را دارید باید بدانید چه کسی است، برنامه او چیست،چه کاری می کند و حتی در مورد مردان در ارتباط با درآمد و خودکفایی او سوال بپرسید. پاسخ به این سوالات روشن می کند که آیا این فرد قصد دارد که برنامه هایش را در کنار شما ادامه دهد یا خیر! به این صورت تکلیف شما هم مشخص می شود. یکی از ویژگی های مردان این است که دوست دارند درباره خودشان صحبت کنند. پس شما هم کنجکاوی و اشتیاق نشان دهید و خوب گوش دهید تا بتوانید ارزیابی درستی داشته باشید. باید دقت کنید که این حرف زدن ها تنها به این سمت میل نکند که شما تحت تاثیر قرار بگیرید و عاشث تر شوید با چشم های بسته، بلکه شما نیز باید از این گفتگوها برداشت خود را برای ادامه آگاهانه مسیر بکنید.

    آگاهی از نقشه ها و برنامه های فرد مورد علاقه تان می تواند به شما این بینش را بدهد که آیا این فرد آرزوهای خود را فقط در قاب ذهن داشته یا مرد عمل است. برای رسیدن به آن تلاش کرده، مهارت کسب نموده یا خیر. اگر جواب مثبت باشد پس این فرد برای زندگی شما قابل اعتماد است. حتی ما می توانیم از این گفتگو
    علاقه مندی های او را بشناسیم و در صورت تمایل به ادامه رابطه از آنها برای بهبود روابط مان بهره ببریم.

    اهداف بلند مدت تان چیست؟

    پاسخ به این سوال میزان آینده نگری فرد را نشان می دهد. مشکلات امروز باعث شده برخی تنها به این فکر کنند که امروزشان را چگونه سپری کنند یا از این جمله استفاده کنند که ما در حال زندگی می کنیم در صورتی که معنای واقعی این جمله عدم توجه به آینده نیست بلکه لذت بردن از اکنون و تلاش برای آینده است. اگر فرد مورد علاقه تان هیچ فکر و تلاشی برای آینده ندارد و تاکنون کاری در جهت فردا انجام نداده است باید او را ترک کنید بدون هیچ شک و تردیدی.

    تنها برنامه برای آینده داشتن نیز مهم نیست اگر شما به دنبال رابطه ای بلند مدت هستید باید همراه فردی باشید که برای آینده خود برنامه دارد و تشکیل خانواده دادن را در برنامه های بلند مدت زندگی خود قرار داده است. هرگز زندگی خودتان را با کسی که هدفی در سر ندارد گره نزنید زیرا دیر یا زود شما را هم سردرگم می کند.

    دیدگاه شما در مورد ارتباط چیست؟

    این یک سوال چند بخشی است. بهتر است این سوال را قبل از اینکه ارتباط تان محکم تر گردد بازگو کنید. خیلی مهم است که شما نظر فرد مورد علاقه تان را در ارتباط با خانواده، ازدواج و فرزندآوری بدانید. باید به این مسئله فکر کنید که علاوه بر اینکه این فرد می تواند همسری خوب باشد، پدر یا مادری مناسب است؟
    از ارتباط او با مادرش بپرسید یا سعی کنید این ارتباط را از نزدیک و در محیطی واقعی ببینید. زیرا کسی که به پدر و مادرش احترام می گذارد به شما هم احترام خواهد گذاشت یعنی الگوی احترام، برخورد و ارتباط را آموخته و تمرین نموده است و اکنون برای ارتباطات خود به بلوغ مناسب دست یافته و می توان با افتخار در کنار او قدم زد و پیش رفت. مثبت بودن در این گزینه یعنی توجه فرد به ارزش های زندگی و این امر در زندگی بسیار دلگرم کننده است.

    در این بخش باید ارتباط با خدا نیز ارزیابی شود. اگر انسان به هیچ چیز اعتقاد نداشته باشد و خدا را در زندگی فراموش کرده باشد فرد مناسبی برای زندگی مشترک نخواهد بود. در واقع در این سوال اعتقاد و باور داشتن مهم است. اینکه فرد برای خود مبنا و قانونی را ملاک کرده باشد که براساس آن دایره صداقت، درستی و
    تعهد اش را برای ما ترسیم کند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا