ازدواج با افراد خودشیفته
ازدواج با افراد خودشیفته به معنای برقراری رابطه زناشویی با فردی است که به طور نامتعادلی به خودش علاقهمند است و به دیگران کمتر توجه میکند. این نوع از افراد به طور عمده با ویژگیهایی نظیر خودخواهی، عصبانیت، ناراحتی روانی و اضطراب مبتلا هستند. ازدواج با یک خودشیفته ممکن است با مشکلاتی همراه باشد که میتواند به طور مستمر رابطه زناشویی را تحت تأثیر قرار دهد. این مشکلات میتوانند شامل عدم توجه به نیازهای همسر، عدم توانایی در ارتباط برقرار کردن با همسر، عدم توانایی در برقراری ارتباط با فرزندان و مشکلات مالی باشند. همچنین، ازدواج با یک خودشیفته میتواند به مشکلاتی در زندگی خانوادگی منجر شود و ممکن است باعث شکست رابطه زناشویی شود. به همین دلیل، افراد باید به دقت افرادی را که قصد ازدواج با آنها را دارند، بررسی کنند و از جمله ویژگیهای روانی آنها مطمئن شوند.
افراد خودشیفته در برخورد اول کاریزماتیک ، زیبا و فریبنده هستند این افراد بسیار محبوب هستند، اما مدت این محبوبیت طولانی نخواهد بود.
افرادی که خودشیفته هستند هیچ وقت نمی توانند رابطه ی بلند مدتی را تحمل کنند، حال ما می خواهیم پیامد های ازدواج با افراد خودشیفته را بررسی کنیم، لطفاً تا پایان با ما همراه باشید.
پیامدهای ازدواج با افراد خود شیفته
داشتن رابطه ی عاشقانه با افراد خودشیفته کاری دشوار است
افراد خودشیفته برای خودشان اهمیتی اغراق آمیز قائل هستند، این افراد در رابطه های احساسی گرایش به بازی کردن با افراد را دارند.
این کارشان احساس قدرت و استقلال به آن ها می دهد و مطمئناً برای زندگی مشترک مناسب نیستند، آن ها بیشتر اوقات خودشان را در اولویت قرار می دهند.
این افراد مهارت بالایی در اداره کردن رابطه دارند، اما زمانی که منافع آن ها به خطر میافتد پشت پا به همه چیز می زنند.
به نوعی می توانیم بگوییم که آن ها ارزش رابطه را با سودی که عاید آن ها می شود می سنجند، آن ها لذت فیزیکی را بیشتر مد نظر دارند تا صمیمیت و ارتباط احساسی را!
محققان دانشگاه جورجیا و یو سی ال ای در زمینه ی صفت خودشیفتگی و ارتباط آن با زندگی مشترک پژوهشی ترتیب دادند.
در این آزمایش پژوهشگران ۱۵۰ زوج را به مدت ۶ ماه مورد ارزیابی قرار دادند و شش بار دیگر زوجین را در طول چهار سال زندگی مشترک شان بررسی کردند و همین طور اطلاعات درخور توجهی درباره ی رضایت از رابطه و احساس آن ها نسبت به همسر و مشکلات زندگی و صفات مربوط به خودشیفتگی زوجین که تازه ازدواج کرده اند به دست آوردند.
بر اساس این اطلاعات بررسی طولی انجام دادند و توانستند تغییرات به وجود آمده را در گذر زمان به طور واضح مشاهده کنند.
مشکلات ازدواج با افراد خود شیفته
ازدواج با افراد خودشیفته مشکلاتی را به همراه دارد، به نوعی سال های ابتدایی زندگی با فرد خودشیفته بسیار خوب سپری می شود، اما در طول سال هایی درازمدت مشکلات کم کم نمود پیدا می کنند.
بعد از ۲ سال اول زندگی یکی از زوجین رضایتش کمتر و مشکلات بیشتری در زندگی احساس می کند؛ جالب است این موضوع را نیز بدانید که خودشیفتگی و زرق و برق این افراد باعث جذب طرف دیگرشان شده بود.
بیشتر خانم ها دچار خودشیفتگی می شوند، زیرا آقایان طبق هنجارهای اجتماعی بیشتر می توانند قدرت نمایی کنند.
این را بدانید که شخصیت خانم ها در زندگی مشترک بسیار مهم است اگر زن شاد باشد، خانواده نیز شاد هستند؛ بنابراین نباید تاثیر خانم ها را در زندگی مشترک دست کم گرفت.
توجه کنید که تمام ازدواج ها با نوعی خطر همراه هستند، بنابراین سعی کنید قبل از ازدواج و در مرحله ی آشنایی شخصیت او را زیر ذره بین قرار دهید که دچار مشکلاتی در طی دوران زندگی مشترک نشوید.
به آقایان نیز توصیه می کنیم که خانمی را انتخاب کنند که عادت های بهنجاری دارد و از سطح خودشیفتگی پایینی نیز برخوردار است.
سخن آخر
ازدواج امری بسیار مهم در زندگی هر فردی است که باید با آگاهی و مهارت همراه باشد تا به موفقیت برسد، پس راهکارهایی را باید به کار گرفت که در دوران آشنایی قبل از ازدواج فرد مورد نظر را از هر لحاظی سنجید.
ما در این مقاله سعی کردیم مشکلات ازدواج با افراد خودشیفته را بیان کنیم بهتر است در امر ازدواج عجله نکنید و به خوبی زوج مورد نظر خودتان را بررسی کنید که بعد از گذشتن چندین سال نادم و پشیمان نباشید.
شما هم اگر نظر و یا پیشنهادی دارید می توانید با ما و سایر کاربران در زیر همین مطلب با ما در میان بگذارید، از شما صمیمانه سپاسگزاریم که ما را همراهی کردید.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.