عشق مجازی!!! عشق در مکالمات
عشق مجازی به معنای عشقی است که از طریق اینترنت و شبکههای اجتماعی شکل میگیرد و در آن افراد با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. این نوع از عشق به دلیل فاصلهی جغرافیایی بین افراد، محدودیتهای زمانی و همچنین نیاز به حفظ حریم شخصی برای برخی از افراد جذابیت خاصی دارد.
در مکالمات عاشقانه، این نوع از عشق به طور بسیار متداول دیده میشود. معمولا افراد در مکالمات خود از عبارات عاشقانه و شعرهایی که در آنتولوژی های عاشقانه وجود دارد استفاده میکنند. همچنین، در این نوع از مکالمات بسیاری از افراد به دنبال تأیید عشق خود هستند و سعی میکنند با استفاده از کلماتی مانند «عزیزم» و «دلبرم» نشان دهند که عشقشان برای طرف مقابل قابل قبول و معتبر است.
با این حال، عشق مجازی دارای مشکلاتی نیز است. از جمله مشکلات آن میتوان به عدم اطمینان از هویت واقعی طرف مقابل، عدم توانایی در ارتباط حضوری و برقراری ارتباط عاطفی در محیطهای واقعی و همچنین احتمال تقلب و تلاش برای به دست آوردن اطلاعات شخصی اشاره کرد.
در کل، عشق مجازی همچنان در جامعهی ما یک پدیدهی جدید و جذاب به حساب میآید که در کنار مزایایش مشکلاتی را هم به دنبال دارد. به همین دلیل، برای داشتن رابطهی سالم و پایدار با یک فرد عشق مجازی، باید با دقت و هوشیاری نسبت به این موضوع دست به پژوهش و تحقیق بزنیم.
عشق در مکالمات
امروزه در بین بیشتر افراد مکالمات مجازی زیاد اتفاق می افتد که این سوال را به وجود می آورد که آیا مردم می توانند از این طریق عشق در مکالمات را حس کنند؟ یا اینکه این ارتباط درست و ایمن هست؟
در مطالعاتی که توسط محققان صورت گرفته است مشخص گردید که در صحبت هایی که در دنیای مجازی صورت می گیرد صمیمیت زیادی بین افرادی که در پشت آن نشسته اند پیش می آید اما مشخص نیست که این صمیمیت تا کی موفق و ادامه دارد و باز هم درصد زیادی از افراد گزارش دادند که با وجود اینکه صمیمیت در این روش زیاد هست و افراد ی توانند عاشق هم بشوند اما صمیمیت و ارتباطی که در حالت مستقیم و حضوری پیش می آید از عمق زیادی برخوردار است و پایدار تر است.
با این حال بسیاری ار افراد تمایل بیشتری به این طور روابط دارند و احساس می کنند که در این روش راحت تر می توانند احساساتشان را بروز دهند,علت این رفتار می تواند ترس در ارتباط بر قرار کردن با دیگران در قرار حضوری باشد.
عشق در مکالمات مجازی و پیامکی ریسک بالایی دارد,یا همه چیز خیلی خوب و عالی به پیش می رود یا واقعا اتفاقات بد روحی برای فرد اتفاق می افتد. بعضی افراد گزارش داده اند که این که در یک رابطه مجازی گفتگو کردن آسان است نه لزوما این رابطه به معنی نزدیکی بیشتر نیست. همچنین محققان دریافتند که این مکالمات صمیمی و عشق در مکالمات با و جود اینکه بسیار آسان راحت هستند اما مفید نیستند علت آن هم انزوایی است که در اثر این نوع ارتباط به وجود می آید چون انسان موجودی اجتماعی است و بیشتر روابط خود را در اجتماع باید انجام بدهد. این نوع روابط برای مدتی می تواند مفید باشد یا اثر خوبی برای فرد داشته باشد اما در بلند مدت کسل کننده می شود و انتظارات زیادی را در فرد به وجود می آورد. اما نکته مثبتی که دارد در این است که بعضی افراد حرف هایی دارند که خصوصی است و ترس این را دارند که مبادا آن آشکار شود. و اینکه از این طریق افراد می توانند به صحبت های خود بیشتر فکر کنند و آن را یکپارچه کنند چون فکر می کنند در قرار حضوری نمی توانند به سرعت صحبت هایشان را جمع کنند و تمرکزی که دارند از بین می رود.
عشق در مکالمات نمی تواند جایگزین عشقی که در روابط حضوری حاصل می شود باشد. به نظر می آید بیشتر این نوع روابط موقتی باشد و اگر هم طولانی مدت باشد می توانند افراد را آسیب پذیر کند و به آن ها ضرر برساند.
عشق در مکالمات مخصوصا زمانی که افراد همدیگر را در ملاقات حضوری ندیده اند بسیار ریسک دارد. آنها می توانند عاشق هم باشند بدون اینکه بدانند آیا فرد پشت خط واقعی است یا نه؟ چقدر درباره خودش درست گفته است و خیلی مشکلات دیگر…
باید سعی کرد در این نوع روابط مرزی گذاشت تا دو طرف آسیب نبینند. یعنی اینکه اگر تمایل به روابط مجازی دارید باید این را بدانید که برای خود حد و مرزی داشته باشید و از سو استفاده هایی که از طریق این نوع روابط صورت می گیرد آگاه باشید. و بدانید که عشق در مکالمات مجازی می تواند آسیب زا باشد.
یه خبر خوب
شیک اندیش امکان استفاده از مشاوره روانشناسی بصورت آنلاین و با استفاده از روانشناسان باتجربه فراهم کرده. شما می توانید از طریق گفتگوی متنی و صوتی با مشاوران ارتباط برقرار نمایید.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.