سیاستها و تکنیکهای شوهرداری که هر زن ایرانی باید بداند
چکیده مطلب
با شوهرداری خوب میتوانید زندگی مشترکتان را هم برای خود و هم برای همسرتان شیرینتر کنید. در این مقاله میخواهیم به برخی از مهمترین راهکارهای شوهرداری اشاره کنیم. تکنیکهایی که با وجود ساده بودن، با تجربه به دست میآیند. با ادامه این مطلب همراه ما باشید. ۱- صادق باشید صداقت را اساس زندگی خود قرار […]
با شوهرداری خوب میتوانید زندگی مشترکتان را هم برای خود و هم برای همسرتان شیرینتر کنید. در این مقاله میخواهیم به برخی از مهمترین راهکارهای شوهرداری اشاره کنیم. تکنیکهایی که با وجود ساده بودن، با تجربه به دست میآیند. با ادامه این مطلب همراه ما باشید.
۱- صادق باشید
صداقت را اساس زندگی خود قرار دهید. اگر میخواهید در شوهرداری نمونه باشید، راستگویی را فراموش نکنید. هم زن و هم شوهر باید در زندگی مشترک صادق باشند. چه بسا یک فرد چیزی را از همسرش پنهان میکند و هدف او، تنها حفظ آرامش روان او است؛ اما این دروغگویی جایی سر باز میکند و این گونه همسر وی بیشتر از آن موضوع، از عدم صداقت رنجیدهخاطر میشود.
بنابراین، بهترین کار این است که صادق باشید. این گونه همسرتان هم به شما بیشتر اعتماد میکند و مسائل مختلف را با شما در میان میگذارد. چه بسا زندگیهای مشترک زیادی در اثر دروغگویی و پنهانکاری از هم پاشیدهاند.
۲- غرور او را نشکنید
یکی از سیاستها و تکنیکهای شوهرداری ، حفظ غرور همسر است. به هیچ عنوان، غرور او را چه در خلوت و چه در جمع نشکنید. این مسئله را برای همه انسانها باید رعایت کنید؛ اما همسرتان را در اولویت قرار دهید. این شما هستید که میتوانید غرور او را بسازید و موجب اقتدارش شوید.
۳- گاهی جزییات را نادیده بگیرید
اغلب مردان تک بعدی هستند و به کلیات یک مسئله توجه میکنند. وارد شدن به جزییات و ریز شدن در هر موضوعی برای آنها آزاردهنده است. اگر همسر شما هم جز این دسته مردان است، سعی کنید از او جزییات و ریز به ریز مسائل را نخواهید. این گونه فقط اعصاب او را خرد میکنید و به چیزی هم که میخواهید، نمیرسید.
۴- در مورد مسائل اقتصادی بیشتر فکر کنید
بهترین شیوه زندگی این است که زن و مرد پا به پای هم برای ساختن یک زندگی مشترک ایدهآل تلاش کنند. با این حال، زنان کشور ما اغلب خانهدار هستند و از لحاظ مالی توسط شوهرشان تأمین میشوند. در صورتی که میدانید همسر شما دچار مشکلات اقتصادی است و کمی جیبش خالی شده است، در درخواستهای مالی خود تجدیدنظر کنید.
اگر چیزی میخواهید بخرید که قیمت زیادی دارد، بگذارید برای زمانی که وضعیت اقتصادی خانواده بهتر شده است. مردان سالم و بالغ از این لحاظ خجالتزده میشوند و احساس شرم میکنند. این احساس میتواند زندگی مشترکتان را مسموم کند. پس یادتان باشد که چه زمانی، چه چیزی را درخواست میکنید.
۵- دست از مقایسه کردن بردارید
هیچ وقت همسر خود را با دیگران مقایسه نکنید. یادتان باشد که انسانها با هم متفاوت هستند و مقایسه شما چیزی را درست نخواهد کرد. ممکن است او را ناراحت کنید و غرورش را بشکنید. تنها زمانی از مقایسه کردن استفاده کنید که میخواهید برتریهای همسرتان را به او ثابت کنید.
۶- ظاهری آراسته داشته باشید
یکی از مهمترین راهکارهای شوهرداری خوب، آراستگی ظاهری است. در خانه لباسهای مرتب و زیبا بپوشید، موهایتان را مرتب نگهدارید و حمام رفتن را فراموش نکنید. اگر به آرایش کردن علاقه دارید و این کار را تنها زمانی انجام میدهید که بیرون از خانه هستید، شیوه خود را تغییر دهید. در خانه هم آرایش کنید و به سر و وضع خود همان گونه رسیدگی کنید که بیرون از خانه این کار را میکنید.
برخی از خانمها بعد از ازدواج یا بچهدار شدن، دیگر به ظاهر و تناسباندام خود نمیرسند. البته همسر شما باید آن قدر درک داشته باشد تا بداند نگهداری از نوزاد و کودکان کار دشواری است و وقت زیادی از شما میگیرد. به همین دلیل باید به شما در این امور کمک کند تا شما هم بتوانید زمانی برای خود داشته باشید و به خود برسید. با وجود سخت بودن شرایط به خاطر خودتان هم که شده، آراستگی را حفظ کنید.
۷- توجه به خلق و خو
تشخیص این امر که در زمینه خلق و خو با همسر خود تفاهم دارید، بسیار مهم است. بهتر است قبل از ازدواج به مشاوره مراجعه کنید و در این مورد با یکدیگر حرف بزنید. سعی کنید از این نظر به شوهرتان نزدیک شوید تا بتوانید در قسمتهای مختلف زندگی یکدیگر را بهتر درک کنید.
البته منظور ما این نیست که بالکل شخصیت خود را تغییر دهید. اگر قرار بر رسیدن به تفاهم باشد، همسرتان هم باید تلاش خودش را بکند. اگر روابط قبل از ازدواج و نامزدی سامانیافتهای داشته باشید میتوانید به این شناخت برسید و بعد از ازدواج کمتر دچار مشکل شوید. این امر یکی از قدمهای مهم در شوهرداری ایدهآل است.
۸- حفظ اسرار و اطلاعات زندگی مشترک
برخی از زنان عادت دارند تا در مورد مسائل شخصی و زندگی مشترک خود در میان دوستانشان یا برخی از اقوام صحبت کنند. هر اتفاقی در خانه شما میافتد، نباید از آن درز کند. اسرار زندگی خود را با دوستان و آشنایان و زنان فامیل در میان نگذارید.
اگر میخواهید در شوهرداری موفق عمل کنید، برای حفظ آبرو و جلب اعتماد همسر مسائل زندگی مشترکتان را به کسی نگویید. گاهی برای حل مشکلات بهتر است با بزرگان فامیل مشورت کنید؛ اما این مورد زمانی باید اتفاق بیافتد که از پس مسئلهای برنمیآیید و نیاز به تجربه و کمک دیگران دارید. البته در این زمان نیز باید با همسر خود مشورت کنید و برای کمک خواستن از دیگران توافق داشته باشید.
۹- بدون هماهنگی او برای دورهمیها قرار نگذارید
همیشه قبل از انجام کاری با همسر خود مشورت کنید. اگر قرار است به مهمانی بروید یا کسی را به خانه خود دعوت کنید، حتماً قبلش به همسرتان بگویید و از او بپرسید آیا تمایل به انجام چنین کاری دارد یا نه؟ این مسئله برای مواردی مانند مسافرت و تفریحات هم صدق میکند.
۱۰- از هدایای او تعریف کنید
متأسفانه برخی از خانمها قبل از فرا رسیدن مناسبتهایی مانند سالگرد ازدواج، تولد و… مدام تذکر میدهند که چه هدایایی میخواهند. این کار اشتباه است. اجازه دهید همسرتان با سلیقه خودش برای شما کادو بخرد. در صورتی که خودش از شما در مورد هدیه خریدن سوال پرسید، چیزهایی را که میخواهید به او بگویید.
اگر به سلیقه خودش هدیهای خرید، از آن تعریف کنید و غر نزنید. ممکن است آن هدیه در دید شما زیبا نباشد اما مهم این است که همسرتان وقت گذاشته و برای شما هدیهای با سلیقه خود خریده است. همین هدیه دادن را بسیاری از مردان بلد نیستند و وقتی همسرتان دنبال این چیزها است، بهتر است قدردان باشید.
۱۱- به او توجه کنید
راهکار دیگر شوهرداری خوب، توجه کردن به همسر است. به نیازها و خواستههای شوهرتان توجه کنید. وقتی وارد جمعی میشوید، او را تنها نگذارید و محترمانه او را صدا بزنید. اکثر مردان دوست دارند در جمع دوستانه و مهمانیها موردتوجه همسرشان قرار بگیرند.
۱۲- از دعوا کردن بپرهیزید
اگر جز آن دسته از زنان هستید که به هر بهانهای با همسر خود دعوا میکنند، باید بگوییم که در شوهرداری شکست میخورید. اگر بحثی میان شما شکل گرفت، صبوری کنید و خود را آرام کنید. علاوه بر این، او را هم به آرامش دعوت کنید و به او بگویید که بهتر است همه چیز را در آرامش حل و فصل کنید.
۱۳- مادری نکنید
اشتباه رایجی که در میان خانمها دیده میشود، مادری کردن برای همسر است. شما مادر او نیستید. به جای مادری شیوههای شوهرداری را به خوبی یاد گیرید و اجرا کنید. مدام نگران خورد و خوراک او نباشید، کارهایش را انجام ندهید و اجازه دهید خودش پیگیر مسئولیتهایش باشد. با این کار او را بدعادت میکنید و ممکن است از این پس از شما بخواهد همه کارها را انجام دهید.
۱۴- قهر را کنار بگذارید
قهر کردن کار کودکانهای است. شما یک انسان بالغ هستید و نیازی نیست با هر دلخوری کوچکی قهر کنید. اگر جز آن دسته از زنان هستید که با هر جر و بحثی قهر میکنند و خانه را ترک میکنند، باید بگوییم که زندگی مشترک خود را به خطر میاندازید.
خانهای که شما و همسرتان در آن زندگی میکنید، برای هر دوی شما است. دلیلی ندارد قهر کنید و به خانه والدین یا اقوام بروید. این گونه یکی دیگر از سیاستها و راهکارهای شوهرداری را که پیشتر به آن اشاره کردیم، زیر پا میگذارید و اسرار خانه و زندگی مشترک را با دیگران در میان میگذارید. در بحث و دعوا به دنبال مقصر نگردید زیرا هر دو طرف به یک اندازه در آن سهیم هستند.
جمعبندی
در این مقاله به سیاستها و تکنیکهای شوهرداری پرداختیم. این راهکارها بسیار ساده و پیشپاافتاده هستند اما بسیاری از زنان آنها را نادیده میگیرند. با همین راهکارهای ساده میتوانید زندگی مشترک خوب و عاشقانهای داشته باشید و همیشه همسر خود را راضی نگهدارید.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.