۷ فرمول جادویی برای پیدا کردن دوستان خوب
داشتن دوستان خوب و وفادار یکی از مهمترین و مفیدترین چیزهایی است که در زندگی میتوانید داشته باشید. دوستان خوب به ما انرژی میدهند، در موقعیتهای دشوار کمکمان میکنند و به ما احساس امنیت میدهند. اما چگونه میتوان دوستان خوب پیدا کرد؟ در ادامه با هفت فرمول جادویی برای پیدا کردن دوستان خوب آشنا خواهید شد.
۱. بازیابی ارتباط با دوستان قدیمی: برای پیدا کردن دوستان خوب، بهتر است ابتدا با دوستان قدیمی خود ارتباط برقرار کنید. بیشتر مواقع، ارتباط با دوستان قدیمی تکراری و مفیدتر است.
۲. شرکت در رویدادها و فعالیتهای جمعی: شرکت در رویدادها و فعالیتهای جمعی، یکی از بهترین راههای پیدا کردن دوستان جدید است. شما میتوانید در کلاسهای آموزشی، رویدادهای خیریه، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی شرکت کنید.
۳. شرکت در رویدادهای آنلاین: رویدادهای آنلاین نیز یک راه خوب برای پیدا کردن دوستان جدید هستند. شما میتوانید در شبکههای اجتماعی مختلف شرکت کنید و با افرادی که با نگاه و ایدههای شما مشابه هستند، ارتباط برقرار کنید.
۴. شرکت در کاری که به آن علاقه دارید: اگر شما در کاری که به آن علاقه دارید شرکت کنید، شانس پیدا کردن دوستان با افرادی که علاقهمند به همان کار هستند بالا میرود.
۵. عضویت در گروههای مرتبط: عضویت در گروههای مرتبط با علاقهمندیهای شما، یکی از بهترین راههای پیدا کردن دوستان جدید است. در گروههای مرتبط با علاقهمندیهای شما، شما میتوانید با افرادی با ایدهها و نگاهی مشابه خود ارتباط برقرار کنید.
۶. در حال سفر کردن: سفر کردن یکی از بهترین راههای پیدا کردن دوستان جدید است. شما میتوانید با افرادی با نگاه و ایدههای مشابه خود در سفرهای خود آشنا شوید.
۷. رعایت خواستههای دوستان پتانسیل: رعایت خواستههای دوستان پتانسیل، یکی از مهمترین نکات در پیدا کردن دوستان خوب است. با این کار، شما میتوانید اطمینان حاصل کنید که شما با افرادی با نگاه و ایدههای مشابه خود ارتباط برقرار کردهاید.
در نهایت، برای پیدا کردن دوستان خوب، باید صبور باشید و به دنبال کسانی باشید که با نگاهها و ایدههای شما مشابه هستند. همچنین، به یاد داشته باشید که دوستی یک رابطه دوطرفه است و شما نیاز دارید به دوستان پتانسیل خود نشان دهید که شما نیز یک دوست خوب هستید.
شما هم موافقید که وقتی بچه بودیم خیلی راحت تر دوست پیدا میکردیم؟ انگار هرچقدر بزرگتر میشیم پیدا کردن دوست تبدیل به یکی از معضلات زندگی مان میشود.
دلیل اینکه در دوران مدرسه راحت تر دوست میشدیم و دوست پیدا میکردیم این بود که در آن دوران، همه میدانستند که باید همدیگر را بشناسند، باهم دوست باشند چون قرار به مدت یکسال هر روز همدیگر رو ببینند.
اما مشکل درست از زمانی شروع میشود که؛
شما وارد دنیای جدیدی میشوید، دنیای بزرگترها… به زندگی واقعی خوش آمدید.
اغلب افراد تا زمانی که در دوران مدرسه هستند، دوستانِ زیادی دارند و درست زمانی که به زندگی واقعی، یعنی دانشگاه و محیط کار و … وارد میشوند، تعداد دوستانشان روز به روز در حال ریزش کردن است.
البته؛ مشکل از خودِ آن فرد نیست… بلکه مشکل اصلی، نپذیرفتن تغییرات است.
شما تا زمانی که تغییراتِ پیش رو را نپذیرید، نخواهید توانست خودتان را با آنها وفق دهید و تغییر کنید.
خوشبختانه، کلید حل این مسئله را در این مقاله میخوانید، زیرا؛
در این مقاله ۸ استراتژی تضمینی و کاربردی را میخواهیم به شما معرفی کنیم، که به کمک آن میتوانید دوستانِ خوبِ زیادی پیدا کنید. این ۸ استراتژی به شما کمک میکنند، بتوانید بهترین افراد را تبدیل به دوستتان کنید.
پس اگر؛
دوستان زیادی ندارید، در مورد روابط دوستانه دچار مشکل شدید و بدنبال راه هایی برای پیدا کردن دوست هستید و از همه مهم تر بدنبال دوستان وفادار و خوب میگردید، این مقاله کمک فوق العاده ای به شما خواهد کرد.
این ۸ استراتژی که در این مقاله میخوانید، در واقع، ۸ ابزار هستند.
شما در مواجه به شرایط متفاوت باید از یکی از این ۸ استراتژی استفاده کنید و نمیتوانید از همه ی آنها استفاده کنید. هرکدام از این ۸ استراتژی پشتوانه علمی دارند که میتوانید از کاربرد آن اطمینان خاطر داشته باشید (کافیست تنها ۱ بار امتحان کنید !)
میخواهید یک عالمه دوست خوب پیدا کنید؟ پس ادامه دهید :
چطور یک عالمه دوست خوب پیدا کنیم؟
داشتن دوستان خوب و صمیمی در زندگی انسان همیشه احساس خوبی را به همراه دارد. دوستی یک رابطه ارزشمند و با ارزش است که به روحیه و روانی شخص کمک می کند و در زندگی شخصی و اجتماعی مهم است. اما چطور می توانیم دوستان خوب و صمیمی پیدا کنیم؟
۱. در نظر گرفتن محل کار و تحصیل: افرادی که در محل کار یا مدرسه با آنها همکاری می کنید، به عنوان دوستانی پتانسیل داشته باشند. این افراد را بهتر بشناسید و با آنها ارتباط برقرار کنید.
۲. شرکت در رویدادهای اجتماعی: شرکت در رویدادهای اجتماعی مانند جشن های تولد، مراسم عروسی، جشنواره ها و کنسرت ها، برای پیدا کردن دوستان جدید بسیار مفید است. در این رویدادها با افرادی با شغل ها و سلایق مختلف آشنا می شوید.
۳. شرکت در فعالیت های علمی و فرهنگی: شرکت در فعالیت های علمی و فرهنگی مثل کلاس های زبان، کلاس های رقص، کلاس های نقاشی و کتابخوانی، فرصت های عالی برای پیدا کردن دوستان جدید را فراهم می کنند. این کلاس ها باعث می شوند که با افراد با سلایق مشترک آشنا شوید و می توانید با آنها روابط صمیمی برقرار کنید.
۴. استفاده از شبکه های اجتماعی: شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و لینکدین، برای پیدا کردن دوستان جدید بسیار موثر هستند. با افرادی با سلایق و علایق مشترک آشنا شوید و با آنها ارتباط برقرار کنید.
۵. شرکت در گروه های همگانی: شرکت در گروه های همگانی مانند باشگاه های ورزشی، گروه های موسیقی و گروه های خیریه، فرصت های خوبی برای پیدا کردن دوستان جدید را فراهم می کنند.
۶. نگرش مثبت: برای پیدا کردن دوستان جدید، نگرش مثبتی داشته باشید. با خودآگاهی و باز شدن در برابر دیگران، می توانید روابط صمیمی با دوستان جدید برقرار کنید.
داشتن دوستان خوب و صمیمی می تواند به عنوان یک پشتیبان برای زندگی شخصی و اجتماعی شخص باشد. با استفاده از روش های فوق، می توانید دوستان خوب و صمیمی پایداری پیدا کنید و روابطی قوی و پایدار را ایجاد کنید.
۸ فرمول جادویی برای پیدا کردن دوستان خوب:
در شرایطی سرمایه گذاری کنید که مشوق ایجادِ دوستی باشد
در سال ۱۹۵۰، تحقیقاتی توسط جامعه شناسان آمریکا انجام شد که ثابت کرد برای ایجاد دوستی بین دو نفر، ۳ مورد ضروری است :
وابستگی : کافیست مدتی کنار همدیگر باشید.
تعامل های برنامه ریزی نشده : بدون خبر قبلی آنها را مهمان میکنید، کادو میخرید یا آنها را ملاقات میکنید
حریم شخصی : کافیست در شرایطی قرار بگیرید که لازم باشد به همدیگر اعتماد کنید.
این سه مورد، کمک میکند افراد بالغ، در دنیای واقعی بتوانند پایه های دوستی خوبی ایجاد کنند… اگر میخواهید شخصی را تبدیل به دوستتان کنید، کافیست این ۳ مورد را باهم دیگر به صورت مشترک با طرف مقابل داشته باشید.
پس سعی کنید، در گام اول بعد از مشخص کردن فرد مورد نظر، این ۳ مورد را اجرا کنید.
برو بیرون از شرکت
شرکت های امروز، شرکت های دیروز نیستند… شما آزادیِ عملِ بیشتری دارید اما نه مانند قبل.
شرکت ها جدید، که با عنوانِ شرکت های باز، معروف هستند (شرکت هایی که دیگر افراد در اتاق ها خودشان کار نمیکنند و در محیط شرکت و فضای عمومی مشغول اند) با اینکه باعث میشود حس خلاقیت و برونگرایی افراد افزایش یابد اما از طرفی مشکلی برای دوستی ایجاد میکند.
معمولا افراد کمتر تمایل دارند در برابر دیگران دوست های جدید پیدا کنند، به همین دلیل، یا دوستی ها در چنین شرکت هایی محدود و گروه گروه است و یا افراد هیچ دوست خاصی ندارند.
بنابراین، از شرکت برو بیرون و دوستاتو از بیرون شرکت پیدا کن.
پایه ثابت رستوران، شهربازی، سینما ،کافه یا … نزدیک خانه تان باشید
نکته کلیدی اینجاست : شما باید ساعاتی را با افرادی با خصوصیاتِ مشترک با شما سپری کنید تا اصلِ آشنایی بنا شود.
اصل آشنایی، در واقع یک اثر روانشناسی است؛ مردم دوست دارند با چیزهایی وقت بگذرانند که شناختی از آنها دارند. روانشناسان سالهای زیادی است که به کمک بازاریابان آمده اند و به کمک همین اصل با تبلیغات کاری کرده اند که مشتریان زمانی که وارد مغازه شوند، هنگام تصمیم گیریِ اینکه کدام محصول را انتخاب کنند، همان را که تبلیغ آنرا زیاد دیده اند انتخاب کنند.
بنابراین زیاد باید در جاهایی که میخواهید دوستانتان را از آنجا پیدا کنید، دیده شوید.
اگر میخواهید دوستانی با خصوصیات مشابه خودتان پیدا کنید، باید زمان زیادی را در مکان هایی که آنها حضور دارند سپری کنید تا بیشتر و بیشتر با آنها آشنا شوید و احساس راحتی کنید؛ همچنین آنها با شما.
برو بیرون و فعالیت هایی که به آنها علاقه داری را انجام بده
هر فعالیتی که دوست دارید را انتخاب کنید و به صورت مرتب انجامش دهید.
صخره نوردی در باشگاه؟ فوتبال؟ یا اصلا سینما رفتن؟ اگر دوست دارید، به شما انگیزه خوبی میدهد تا به صورت منظم انجامش دهید.
این فعالیت به شما کمک میکند، دقیقا افرادی را به عنوان دوست پیدا کنید که علایق مشترک با شما دارند، دغدغه های فکری مشابه با شما دارند و اهدافی مشابه اهداف شما دارند.
از دیگران طوری کمک بخواهید که انگار مهم ترین افراد بر روی کره زمین هستند
دوستانتان که کاری میکنند احساس مهم بودن کنید، بهترین دوستانتان هستند… دقیقا آنهایی هستند که به هیچ عنوان دوست ندارید از دستشان بدهید.
تحقیقات ثابت کرده، افرادی که دوستان نزدیک زیادی دارند، طول عمر بلندتری دارند، سریع تر کار پیدا میکنند و ایده پردازهای خوبی هستند (خلاقیت !) و صد البته، کاری میکنند دوستانشان احساس ارزشمند بودن کنند.
افرادی که دوستانِ زیادی دارند و همه میخواهند با آنها دوست شوند، کاری میکنند که دوستانشان بدانند به آنها نیاز است.
اگر میخواهید با شخصی ارتباط دوستی برقرار کنید، کافیست از او کمکی بخواهید یا کاری بخواهید برایتان انجام دهد. حتی از دوستان قدیمی تان که میخواهید رابطه تان مجددا برقرار شود، از آنها کمک بخواهید. کاری کنید احساس مهم بودن کنند.
کمک بخواهید، حتی اگر به کمک نیاز ندارید… برای ایجاد روابط دوستی.
برو بیرون از شرکت، خانه و با همکارت غذا بخور
در ساعات کاری، تقریبا غیرممکن است بخواهید یک گپ مفصل و صادقانه با همکارتان داشته باشید وقتی که رئیس تان از آن سر شرکت در حال چشم غره رفتن به شماست که چرا برنمیگردید سرِ کار… بنابراین قرار بگذارید و بعد از شرکت با همکارتان غذا بخورید.
برای اینکار میتوانید هنگام صرف ناهار، وعده شام را با همکارتان برنامه ریزی کنید.
حقه این کار اینجاست که دقیقا زمانی که شما دوستی تان را ایجاد میکنید، روز بعد حرفی با همکارتان برای زدن دارید… همچنین روزهای بعد و بعد و بعد که دیگر دو تا دوست در محل کارتان هستید.
تبادل اعتماد کنید
نه تنها مکالمات کوتاه (سلام چطوری چه خبر) خسته کننده هستند، بلکه دیگر هیچ کاربردی ندارند.
تحقیقات نشان داده، افرادی که راحت و بی پرده سخن میگویند و رازهای غیر مهم شان را با دیگران در میان میگذارند در مکالمات، ۴۵ دقیقه بعد احساس سبکی و راحتی بیشتری در مکالمات دارند تا آنهایی که به جواب های کوتاه و مختصر بسنده میکنند.
پس اگر میخواهید بنیان دوستی ایجاد کنید، میتوانید رازهایی که از فاش شدنشان هراسِ زیادی ندارید را به غریبه هایی که میخواهید دوستتان شوند، بگویید. اینکار باعث میشود آنها احساس مسئولیت کنند راجع به رازتان و همین کار بنیان دوستی تان را پی ریزی میکند.
در تجربیات مضحک با آنها مشترک شوید
یکی از بهترین راهکارها که احتمالا ندانسته بارها از آن استفاده کردید… این استراتژی بر این اساس است که شما نقاط ضعف خودتان را می پذیرید و از به نمایش گذاشتنِ آسیب پذیری تان در برابر دیگران هراسی ندارید و دیگران نیز احساس تقابل میکنند تا به شما کمک کنند و بنیان دوستی تان شکل میگیرد.
مثلا فرض کنید هیچ ایده و تصورِ خاصی از ورزشِ بولینگ ندارید، شما به باشگاه بولینگ می روید و برای اولین بار از با چنین محیطی، با چنین فرهنگ و وسایلی آشنا میشوید. همین امر باعث میشود از دیگران سوال بپرسید، فعال باشید، با آنها ارتباط ایجاد کنید تا به شما کمک کنند و دوستی تان شکل میگیرید.
در واقع این استراتژی به زبان ساده میگوید : “من تو را نمی
سوخت جت, [۰۹.۰۸.۱۹ ۰۶:۴۷][در پاسخ به سوخت جت]در واقع این استراتژی به زبان ساده میگوید : “من تو را نمیشناسم، تو هم مرا نمی شناسی، اما هردویمان اینجا هستیم تا خوش بگذرانیم. پس بهتره همدیگر رو بشناسیم و دوست باشیم و بیشتر خوش بگذرانیم.”
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.