جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

چگونه به فرد مورد علاقه ی خود پیام بدیم و یک گفتگو رو آغاز کنیم؟

چگونه به فرد مورد علاقه ی خود پیام بدیم و یک گفتگو رو آغاز کنیم؟

فرستادن پیام به فرد مورد علاقه ی خود ممکن است اولین قدم در راه برقراری یک رابطه با او باشد. اما این کار ممکن است برای بعضی از ما اعصاب خرد کن باشد. برای رفع این مشکل، در این مقاله روش های مختلفی برای فرستادن پیام به فرد مورد علاقه ی خود را بررسی خواهیم کرد.

۱. نامعلوم نباشید

در اولین پیام خود به فرد مورد علاقه ی خود، از نام او استفاده کنید. این کار می تواند او را به شما نزدیک تر کند و او را از این مطلع کند که شما به او احترام می گذارید.

۲. از جملات ساده شروع کنید

در ابتدا از جملات ساده و کوتاه استفاده کنید. این کار باعث می شود که فرد مورد علاقه ی شما احتمالاً به پاسخ دادن شما علاقه مند شود.

۳. پرسش بپرسید

اگر می خواهید فرد مورد علاقه ی خود را به گفتگو دعوت کنید، بهتر است با پرسشی شروع کنید. مثلاً، می توانید از او بپرسید که چگونه روزش بوده است یا از او درباره یک موضوع خاصی بپرسید.

۴. از شوخی استفاده کنید

اگر فرد مورد علاقه ی شما یک شخص شوخ طبع است، می توانید با استفاده از شوخی ها و جملات خنده دار به او پیام دهید. این کار می تواند او را به شما نزدیک تر کند و باعث شود که او به شما جذب شود.

۵. از انیمیشن ها و شکلک ها استفاده کنید

استفاده از انیمیشن ها و شکلک ها می تواند پیام شما را جذاب تر کند و باعث شود که فرد مورد علاقه ی شما به شما علاقه مند شود.

۶. از هدف خود نگران نشوید

هدف شما در فرستادن پیام به فرد مورد علاقه ی خود، برقراری یک رابطه با او است. اما در این مرحله، بهتر است هدف خود را به یک سمت نکشانید. به جای آن، سعی کنید با او درباره موضوعات مختلف گفتگو کنید و رابطه ی خود را با او قوی کنید.

در نهایت، برای فرستادن پیام به فرد مورد علاقه ی خود، بهتر است به شیوه ی خودتان عمل کنید. هر چند که پیام شما باید محترمانه و با احترام باشد، اما هر چه طبیعی تر باشد، احتمال پاسخ دادن به آن بیشتر است.

 

 بخش اول – شروع گفتگو

 

شماره یا آیدی شخص مورد نظرتون رو پیدا کنید.

بهترین زمان برای مطرح کردن این درخواست، در بین صحبت با فرد مورد نظرتون هست، درخواست رو خیلی عادی و بدون این که اون شخص استرسی رو از جانب شما احساس کنه مطرح کنید.

  • میتونید یه چیز ساده رو بگید، برای مثال: ” میتونم شمارتو داشته باشم؟ ” یا ” بعدا میتونم راجع به این موضوع باهات صحبت کنم…؟ “
  • در لحظه ای که شما شماره فرد مورد نظرتون رو میگیرید ممکنه یه سکوت ناخوشایندی به وجود بیاد، حتما صحبت رو در اون لحظه ادامه بدید تا این عملیات کاملا عادی به نظر برسه!

بخش دوم – برنامه ای داشته باشید!

قبل از این که اولین پیامتون رو ارسال کنید، برنامه ای برای ادامه دادن به گفتگو داشته باشید و بدونید که در پایان این گفتگو به چی میخواین برسین…. ( ؟ ) اولین پیامتون رو ارسال کنید… یه چیز ساده مثل: ” سلام، چی کارا میکنی؟! “ یا ” چه خبر؟؟ ” یه مکالمه خوب برای آغاز هست.

  • اگه فرد مورد علاقه تون پاسخ داد که داره تلویزیون میبینه یا داره آهنگ گوش میده یا داره بازی میکنه، بهش پاسخ بدین که داره چی تماشا میکنه یا چه آهنگی گوش میکنه یا چی بازی میکنه. هر چیزی که به شما جواب داد، شما با سوال های مرتبط با اون موضوع گفتگو رو زنده نگه دارید.
  • ممکنه اون فرد به شما پاسخ بده که در حال انجام تکالیفش هست یا داره درس میخونه که شما میتونید راجع به اون درس ازش بپرسید و سختی اون درس رو با درس های خودتون مقایسه کنید!
  • شما هم میتونید در پاسخ بگید که داشتید چیکار میکردید مثلا ” منم داشتم اینستاگرام رو چک میکردم! ” یا کاری که در اون لحظه داشتید انجام میدادید.

بخش سوم – پاسخ ها را بررسی کنید !

 

دنبال یک سرنخ در صحبت هاتون باشید که بفهمید اون شخص به گفتگو با شما راغب هست یا نه، هر موقع احساس کردید و مطمئن شدید که اون فرد آماده هست، میتونید یک قرار با اون شخص بذارید.

  • اگر پاسخ ها به سوال های شما کوتاه و ساده هستند میتونید پاسخ بدید ” باشه، پس فعلا ” و گفتگو رو پایان بدید، زیاد به این جواب ها فکر نکنید چون ممکنه اون شخص واقعا مشغول باشه یا اینکه حوصله نداشته باشه، و اینکه مطمئن بشید که شما زیادی مشتاق به نظر نرسید و گفتگو رو به اجبار ادامه ندید.
  • اگر به شما پاسخ داد که ” تو چیکار میکنی؟ ” مطمئن باشید که این نشونه ای برای ادامه دادن صحبت هست و گفتگو رو خیلی عادی ادامه بدید. اگرچه اجازه بدید که اون شخص گفتگو رو پایان بده.
  • دنبال موقعیتی باشید که گفتگو رو یک سطح بالاتر ببرید، اگه گفتگو به مسائل شخصی کشیده شد شما میتونید پاسخ بدید که ” میخوای زنگ بزنم تا راحت تر حرف بزنیم؟ “
  • جسور باشید! اگه حس میکنید که وقت مناسبش هست، میتونید قرار بذارید. و نگران رد شدن نباشید، مطمئن باشید راه های دیگه ای هم هست.

 بخش چهارم – راه های دیگر آغاز گفتوگو!

 

به فرد مورد نظرتون پیام بدید و بپرسید که ” امروز دانشگاه یا سرکار چطور بود؟

” اگر پاسخ یه چیزی مثل: ” خوب بود! ” یا ” مثل همیشه ” میتونید راجع به درس ها یا کار هاش بپرسید و مطمئن باشید که این دفعه پاسخ متفاوتی خواهید گرفت. از روزها و مراسم خاص میتوایند به عنوان یک شروع کننده گفتگو استفاده کنید…!

  • اگر قبل از مراسم سال نو یا قبل از تولد اون فرد بهش پیام میدید، درباره برنامه هاش برای سال نو یا تولدش بپرسید.
  • اگر بعد از اون روز های خاص به اون فرد پیام میدید هم میتونید بپرسید که روز تولدش یا مثلا سال نو رو چطوری گذرونده.
  • میتونید از بپرسید که چه برنامه های برای سال نو داره یا چه تصمیم هایی برای سال نو داره و همچنین برنامه های خودتون رو هم بیان کنید.

در رابطه با خانواده اون شخص سوال بپرسید. شخص مورد نظر شما قطعا صحبت هایی درباره برادر یا خواهری که تازه میخواد وارد دانشگاه بشه یا مشکلاتی که با آن ها دارد را بیان میکند، و همچنین شما میتوانید این مشکلات را با مشکلات خودتون ارتباط دهید و گفتگو را ادامه دهید. درباره سرگرمی ها و تفریح های فرد مورد نظرتون بپرسید.

  • اگر اون فرد مثلا در یک تیم تنیس بازی میکند از او درباره آخرین مسابقه اش بپرسید.
  • اگر اون شخص علاقه های دیگری مثلا به تشکل های دیگری در دانشگاه یا عضو یک فعالیت خاص هست، از او درباره فعالیت هایی اخیری که در این تشکلات داشته است بپرسید.

یک پیام همدردی بفرستید.

شاید فرد مورد علاقه شما اخیرا یک نمره بد در درسی گرفته باشد یا یک مسابقه و یا یک تجربه بد را داشته باشد، یا شاید یکی از اقوام او فوت شده باشد، در این صورت می توانید یک پیام همدردی و یا تسلیت برای او بفرستید.

حتما به خاطر بسپارید…!

۱  صبور باشید… با یک پیام شما می توانید ۱۶۰ کاراکتر ارسال کنید، و همچنین شما مجبور نیستید که سریع یک پیام را جواب دهید ، پس برای هر پاسخ می توانید به خوبی فکر کنید.
۲  از حروف اختصاری استفاده نکنید… این حروف باعث میشود که شما غیر جدی و نا مطمئن به نظر برسید پس این حروف را برای دوستان صمیمی خود نگه دارید.
۳  با احتیاط از شکلک ها و استیکر ها استفاده کنید! شکلک های خنده یا ناراحتی مناسب هستند ولی در مواقع استفاده از شکلک های نامناسب باید احتیاط کنید که آیا طرف مقابل شما هم به شما علاقه دارد یا خیر.
۴  مطمئن شوید که این فرد هم به این گفتگو ها تمایل دارد. بیش از حد به او پیام ندهید، هفته ای یک یا ۲ بار پیام مناسب به نظر میرسد. قرار نیست که شما محتاج به نظر برسید.
Picture of شیک اندیش
شیک اندیش

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

اولین کسی باشید که برای “چگونه به فرد مورد علاقه ی خود پیام بدیم و یک گفتگو رو آغاز کنیم؟” دیدگاه می‌گذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قابل فهم بودن
ساده گویی
بار علمی
مفید بودن
کاربردی بودن

پیمایش به بالا