آموزش خواستگاری کردن (راهنمای جامع آموزش خواستگاری)

آموزش خواستگاری کردن
  • آموزش خواستگاری کردن

    آموزش خواستگاری کردن یکی از مهم‌ترین مراحل در زندگی افراد است که در فرهنگ‌های مختلف به روش‌های متفاوتی انجام می‌شود. در ایران، خواستگاری کردن به عنوان یکی از رسوم و سنت‌های اجتماعی مهم در نظر گرفته می‌شود و به عنوان یک مرحله مهم در رابطه عاطفی و ازدواج شناخته می‌شود.

    خواستگاری کردن به معنی پیشنهاد ازدواج به طرف مقابل است و باید با توجه به فرهنگ و رسوم منطقه‌ای که فرد در آن زندگی می‌کند، انجام شود. این فرایند شامل مراحل مختلفی است که در آن شخصیت و رفتار فرد پیشنهاد دهنده بسیار مهم است. برای خواستگاری کردن، ابتدا باید به خوبی از تمامی نکات و معاینه‌های مربوط به طرف مقابل مطلع شوید و با خانواده و فرهنگ آنها آشنا شوید.

    سپس باید با طرف مقابل در ارتباط باشید و با او رفتاری مهربان و محترمانه داشته باشید تا او از شما رضایت داشته باشد. در این فرایند، تلاش کنید تا با اظهار احترام و اخلاقیات درست، خود را به عنوان یک فرد خوب و پایدار نشان دهید. همچنین در پایان، باید به همراه خانواده خود، با خانواده طرف مقابل دیدار کنید و در مورد ازدواج صحبت کنید.

    در کل، خواستگاری کردن یک فرایند مهم و خطیر است که به دقت و با عنایت به تمامی جزئیات باید انجام شود. به همین دلیل، مراحل آن باید با دقت بیشتری پیش برود تا در نهایت، منجر به یک ازدواج موفق و پایدار شود.

    در این مقاله قصد داریم راجع به آموزش خواستگاری کردن  و نکات مهم آن برای شما عزیزان مطالبی را بگوییم.

    در واقع ازدواج هنگامی رخ می دهد که دو نفر از ته دل همدیگر را دوست داشته باشند، ولی قبل از آن باید یکسری سنت ها و آداب و رسوم را بجا بیاورند. شما هنگامی می توانید یک ازدواج موفق داشته باشید که موارد زیر را رعایت کنید؛

    نکات مهم خواستگاری کردن

    شناخت طرفین از یکدیگر:

    قبل از اینکه وارد زندگی زناشویی شوید باید به طور کامل همدیگر را شناخته باشید، زمان خواستگاری کردن موقع خوبی برای شناخت طرفین از یکدیگر است، در این موقع می توانید از اخلاق و رفتار یکدیگر با خبر شوید و همدیگر را بهتر بشناسید، در صورتی که ارزش های شما با ارزش های طرف مقابل تان فرق دارد باید درمورد آن بیشتر فکر کنید زیرا در غیر این صورت ازدواج شما پایدار نخواهد بود بنابراین مطمئن شوید که فرد مناسبی را برای ازدواج انتخاب کرده اید.

    هر دو طرف باید آمادگی های لازم را داشته باشند:

    قبل از اینکه بخواهید خواستگاری کنید باید هدف تان را از ازدواج مشخص کنید همچنین در مورد آینده خود و فرزندتان با همدیگر گفت گو کرده باشید، بهتر است در مورد آینده خیلی باهم صحبت کنید زیرا این گونه می توانید بفهمید طرف مقابل تان چه قدر به زندگی اهمیت می دهد و از شما چه خواسته هایی دارد.

    علاوه براین باید وضع مالی خوبی داشته باشید در صورتی که از عهده مخارج بر می آیید و  توانایی تأمین آن ها را دارید نامزدی را انجام بدهید در غیر این صورت باید آن را به عقب بندازید زیرا مشکلات خیلی زیادی در این خصوص برای شما بوجود می آید.

    اجازه گرفتن از پدر و مادر:

    در رابطه با آموزش خواستگاری کردن  حتما قبل از انجام آن باید پدر و مادر خود را مطلع کنید تا بتوانید واکنش آن ها را از انجام این امر ببینید، فراموش نکنید که رضایت پدر و مادر در اولویت خواستگاری می باشد، یکی از عواملی که باعث می شود زندگی طرفین دوام زیادی داشته باشد رضایت پدر و مادر است.

    طریقه مناسب خواستگاری از طرف مقابل:

    از دیگر روش های آموزش خواستگاری کردن  این می باشد که شما باید به گونه ای از طرف مقابل تان خواستگاری کنید که مطابق میل او باشد، برخی از خانم ها دوست دارند طرف مقابل شان رمانتیک، شوخ یا شخصیتی باشد، برخی دیگر تمایل دارند به صورت محرمانه از خودشان خواستگاری کنید. پس باید بدانید که از چه روشی دارید خواستگاری می کنید.

    برخی از خانم ها دوست دارند طرف مقابل شان رمانتیک، شوخ یا شخصیتی باشد

    برای طرف مقابل تان هدیه بخرید:

    از دیگر روش های  آموزش خواستگاری کردن  این است که همه ما می دانیم خانم ها علاقه خاصی به هدیه دارند بخصوص اگر هدیه آن ها حلقه برلیان باشد البته اگر وضع مالی خوبی ندارید لازم نیست چنین کاری انجام بدهید، هرچیزی می تواند طرف مقابل را خوشحال کند و بفهمد که برای شما ارزش دارد پس بهتر است با سلیقه او آشنا شوید و هدیه ای زیبا برای او تهیه کنید. سعی کنید هنگام انتخاب حلقه نظر وی را بپرسید زیرا برخی تمایل دارند که خودشان حلقه را انتخاب کنند.

    مقدمه های لازم برای پیشنهاد دادن:

    قبل از اینکه خواستگاری کنید باید اطمینان داشته باشید که جواب مثبت را می گیرید یعنی باید در مورد ازدواج و شرایط همدیگر، خیلی صحبت کرده باشید در این صورت اگر خود را فردی برای شریک زندگی طرف مقابل می دانید می توانید به آن پیشنهاد ازدواج بدهید.

    کل خویشاوندان را با خبر نکنید:

    قبل از خواستگاری نباید تمام خویشاوندان و دوستان خود را از تصمیمی که دارید آگاه کنید، بهتر است فقط خانواده خود و دو نفر از دوستان صمیمی تان که راز دار هستند از قصد شما مطلع بشوند.

    پیشنهاد ازدواج را یاد داشت کنید:

    شما باید پیشنهاد خود را و گفته هایی که می خواهید بگویید را یادداشت کنید ولی فراموش نکنید که آن ها را نباید حفظ کنید، تمام حرف های دل تان را با صداقت بیان کنید و اینکه چرا او را انتخاب کرده اید و می خواهید یک عمر با او زندگی کنید را به وی بگویید، این نکته را در نظر داشته باشید که خیلی خشک نباشید و باید کمی علاقه خود را بروز بدهید تا طرف مقابل تان فکر نکند که می خواهد با یک ربات ازدواج کند.

    شما باید پیشنهاد خود را و گفته هایی که می خواهید بگویید را یادداشت کنید

    پیشنهاد ازدواج در یک مکان و زمان مناسب:

    یکی دیگر از عوامل آموزش خواستگاری کردن  این است که زمان یک نکته بسیار مهم برای پیشنهاد دادن است چرا که طرف مقابل باید از لحاظ روحی و جسمانی شرایط خوبی داشته باشد همچنین باید مکان مناسبی را انتخاب کنید مثلأ محل کار وی مکان خوبی برای خواستگاری کردن نیست. شما باید مکانی را انتخاب کنید که در آینده یک خاطره برایتان شود مثلأ: رستوران، لب دریا، سینما، شهر بازی، کافی شاپ و … مکان های خوبی برای خواستگاری کردن می باشد.

    پیشنهاد تان را فریاد نزنید:

    بهتر است وی را دستپاچه نکنید و پیشنهاد ازدواج را جار نزنید زیرا ممکن است طرف مقابل تان فردی درون گرا باشد و تمایلی به جلب توجه برای دیگران نداشته باشد بنابراین سعی کنید پیشنهاد تان را به صورت خصوصی بیان کنید.

    احتمال هر پیشامدی وجود دارد:

    حتی اگر طرف مقابل تان را خیلی می شناسید به طور قطعی انتظار جواب مثبت نداشته باشید زیرا هر احتمالی وجود دارد و ممکن است هر جوابی را بشنوید، بنابراین احتمال این وجود دارد که کار ها طبق برنامه ریزی که شما انجام داده اید پیش نرود.

    درصورتی که جواب وی مثبت نبود نگران نشوید:

    همان طور که گفتیم احتمال جواب منفی وجود دارد ولی مأیوس نشوید و علت آن را بپرسید، شاید او به مدت بیشتری نیاز دارد یا مشکلی داشته باشد حتی ممکن است دختر مناسبی برای شما نبوده باشد و این گونه راحت تر می توانید همدیگر را فراموش کنید تا بعد از ازدواج.

    پیشنهاد تان باید حساب شده باشد:

    پیشنهاد ازدواج نباید خیلی زود یا خیلی دیر باشد، مثلأ برخی افراد بعد از دو هفته آشنایی فورأ پیشنهاد ازدواج به وی می دهند، این امر خیلی اشتباه است زیرا در این مدت زمان کم هیچ شناختی درباره یکدیگر ندارید یا ممکن است طرف آن گونه که هست خودش را نشان نداده باشد، در بعضی شرایط پیشنهاد ازدواج خیلی دیر می شود و ممکن است طرف مقابل دل سرد شود و دیگر به ازدواج با او فکر نکند پس بهتر است شجاع باشید و پس از شناخت وی پیشنهاد خود را بیان کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا