بیزینس چیست؟
بیزینس یا کسب و کار به یک سری فعالیت گروهی گفته می شود که محصولاتی را تولید و به دست مشتریان می رساند. بیزینس کوچک یا بزرگ هم تفاوتی ندارند مهم این است که در کسب و کار خود چه خانگی و چه در قالب کارخانه یک بیزینس موفق، محبوب و سود آور داشته باشید.
انواع بیزینس
بیزینس را در انواع دولتی و خصوصی می توان تقسیم کرد.
که نمونه خصوصی آن بیشتر در صدد کسب درآمد و سود آوری است. یک بیزنس خصوصی اگر توسط افراد مجرب هدایت شود زودتر به بار سود آوری می نشیند. دلیل آن هم وجود رقبا در میدان و تلاش افراد جهت تولید بهتر و بیشتر است.
افرادی که در یک بیزنس فعالیت می کنند توسط مدیر عامل هدایت می شوند که عمدتا یک بیزینس موفق در گرو تجربه های همین شخص است.
ویژگی یک بیزینس موفق چیست؟
برای داشتن یک بیزینس موفق باید سر گروه، بیزینس من یا مدیر عامل با تجربه انتخاب کنید تا کلیه مواردی که در موفقیت لازم است را به نحو احسن و در موقعیت مناسب به کار گیرد.
چند ویژگی مدیر کار بلد در یک بیزنیس موفق به موارد زیر بستگی دارد.
۱- حذف نیرو های زائد و روی کار آوردن نیروی دلسوز یکی از کارهای مهم در به وجود آوردن کسب و کار موفق است. یک مدیر باید نیرو ها را شناسایی کند و همواره در صدد استخدام نیروهای دلسوز و کارآمد باشد.
شاید افرادی باشند که ماهر در کار خود هستند ولی این تنها دلیل ماندن آنها در شرکت نیست بلکه کاری دلسوزانه و با پشتکار بیشتر مد نظر یک بیزنس موفق است. افرادی که با دلسوزی کار کنند حتما پیشرفت و پاداش از جانب مدیران دریافت خواهند کرد. همین امر یک تشویق بزرگ برای نیرو و یک موفقیت بزرگ تر برای بیزنس و شرکت است.
۲- دومین امر در بیزینس موفق وجود تبلیغات موثر است. قبلا بیشتر تبلیغات در رسانه ها انجام می گرفت اما امروزه اینستاگرام و شبکه های اینترنتی بیشترین نتیجه را ارائه می دهند. یک مدیر باید برای کسب و کار خود هزینه ای شاید گزاف بپردازد تا بتواند با تبلیغات خلاقانه فروش محصولات را بالا ببرد.
۳- مورد بعدی که یکی از ویژگی های بیزنس موفق است، وجود نظم در کار است. یک مدیر باید همه کارهای خود اعم از ورود و خروج یا حتی ساعت ارائه محصول به مشتری را با نظم خاصی انجام دهد. یک مدیر منظم نمونه بارز برای نیروها است. مدیر موفق باید بتواند در عین تواضع و فروتنی در قبال همه افراد و نیرو ها نظم و انضباط را در محل کار حاکم کند.
یکی از روشهای رسیدن به موفقیت و رشد کسب و کار کوچینگ است.
اهداف بیزینس چیست؟
در کل بیزنیس بر دو پایه اهداف خود را دنبال می کند.
- اول این که بیشتر بیزنس ها مخصوصا کسب و کارهای خصوصی به دنبال سود آوری و کسب درآمد زیادتر هستند.
از این رو بیشتر روی نوع خدمات و خرید و فروش تمرکز می کنند. اگر در این نمونه کسب و کارها فرد سرمایه گذار با گرداننده کسب و کار یکی باشد حتما نیاز به مشاوره های بیشتری دارد. چنانچه کسب و کار را دست افرادی با تجربه سپرده یا چندین نفر سرمایه گذار در آن شرکت دارند باید به تجارب بیزینس من اعتماد کرده و با صبر منتظر سودآوری دراز مدت شرکت و کسب و کار شد.
چنانچه کسب و کار کوچک و خانگی هم باشند، هدفی جدا از بیزنس های بزرگ ندارد بلکه مانند شرکت های بزرگتر با هدف سود آوری بیشتر تلاش می کنند با این تفاوت که نتیجه کار سود کمتری را در پی خواهد داشت.
- دومین هدف بیزینس ایجاد محبوبیت در بین مشتریان است.
این خصوصیت بیشتر برای کسب و کارهای دولتی صدق می کند. بیشتر بیزینس های مجازی هم در پی به دست آوردن اعتماد و اطمینان خاطر مشتریان دست به کسب و کار می زنند. بیشتر آنها می دانند که بعد از محبوبیت احتمال وجود سود هم چندین برابر می شود. برای ایجاد چنین حس اطمینان و محبوبیت بین مشتریان نیاز به تبلیغات درست و خلاق است.
بیشتر بیزینس ها در چنین مواقعی از تبلیغات جایزه دار و دادن امکانات در رسانه ها استفاده می کنند. مثلا بانک ها را می توان جزء همین کسب و کارها دانست ایجاد اطمینان و اعتماد در بین مشتریان یکی از اهداف اصلی آنان است. آنها با دادن امکاناتی به مشتریان اعتماد مردم را به خود جلب خواهند کرد.
سایت روانشناسی شیک اندیش یک فرصت برای بیزینس موفق!
سایت روانشناسی شیک اندیش برای راهنمایی و کمک به شما دست به کاری زده است!
این سایت خوش آوازه قصد دارد به شما در ایجاد و انتخاب یک کسب و کار و بیزینس موفق کمک کند. وجود افراد و مدیران موفق به عنوان پیشرو در بیزینس کوچینگ شما را برای مواجه با یک کسب و کار خوب راحت کرده است.
وجود کوچ های موفق در سایت به شما ایده های جذاب و منحصر به فردی خواهند داد. شما حتی می توانید یک بیزنس موفق خانگی را برای خود با کم ترین سرمایه گذاری ایجاد کنید. پس با خیال راحت راحت راحت از مدیران حاضر در شیک اندیش در جهت ایجاد کسب و کار موفق کمک بگیرید.