چند راهکار شگفت انگیز برای داشتن رابطه صمیمی با همسر

رابطه صمیمی با همسر
  • رابطه صمیمی با همسر چند راهکار شگفت انگیز برای داشتن رابطه صمیمی با همسر

    چکیده مطلب

    داشتن مهارت در گفتگو با همسر برای داشتن یک رابطه صمیمی بسیار مهم است، برخی زوج ها نمی دانند چگونه با همسرشان در مورد افکار، احساسات، ناراحتی ها و پیشنهادات شان صحبت کنند. هر کلامی که از دهان ما خارج می شود می تواند آینده ی ما را تغییر دهد. در ادامه همراه ما باشید تا عوامل ایجاد یک رابطه نزدیک و صمیمی را بهتر بشناسیم.

    چگونه یک رابطه صمیمی با همسرمان داشته باشیم؟

    این موضوع می تواند در دو جنبه مورد توجه باشد. نخست اینکه چه راهکارهایی در پیش بگیریم تا رابطه صمیمی ما با همسرمان دوام داشته باشد و دوم اگر با همسر خود رابطه ای صمیمی، آن طور که باید، نداریم چه کار کنیم تا صمیمی تر باشیم و از رابطه مان لذت ببریم. حتماً تاکنون دقت کرده اید که برخی از زوج های جوان و حتی میانسالانی که چند دهه از زندگی مشترک شان می گذرد، چقدر در روابط خود صمیمی و دوستانه عمل می کنند.

    به راستی چه نوع رفتار و راهکارهایی، این زوج ها را اینقدر صمیمی در کنار هم نگه می دارد؟ در این مطلب نکاتی آورده ایم که توجه و به کارگیری هر یک می تواند در رابطه صمیمی شما و همسرتان تاثیر مثبت بگذارد.

    اطمینان، صداقت و برنامه ریزی برای زندگی

     

    اولین قدم برای داشتن رابطه صمیمی آن است که با همسر خود صادق باشید. این صداقت را در رفتار و گفته های خود همواره در نظر بگیرید و از دروغ گویی و پنهان کاری بپرهیزید. اگر می خواهید با همسرتان مثل یک رفیق و دوست صمیمی باشید به صحبت های هم اعتماد کنید، با هم در مورد آینده و اهداف زندگی تان مشورت و برنامه ریزی کنید و از رویاهایتان با یکدیگر حرف بزنید. از تجارب و موفقیت های هم یاد بگیرید و به ایجاد تغییرات مثبت در زندگی توجه کنید.

    بحث نکنید

    زوج های خوشبخت و صمیمی هرگز با هم بحث نمی کنند، بلکه می دانند که چگونه بزرگ منشانه و توام با احترام با هم گفتگو کنند. اکثر زوج ها با هم اختلاف نظر دارند اما در یک رابطه بالغ و کامل، قدرت و  برتری با مشاجره و بحث به دست نمی آید، بلکه قدرت واقعی در این نوع رابطه، با دانستن اینکه چگونه با وجود داشتن اختلاف بتوان گفتگو کرد، به دست می آید. بنابراین زمانی که با شریک زندگی تان اختلاف نظر دارید از بحث کردن پرهیز کنید و از اینکه گفتگو را به مشاجره بکشید جدا خودداری کنید. بحث ها و بگومگوها در رابطه شما تاثیر منفی می گذارد و کار شما را برای داشتن یک رابطه صمیمی با همسرتان سخت می کند.


     

    دست به کارهای نوآورانه و جدید بزنید

    تحقیقات نشان می دهد زن و شوهرهایی که از زندگی با هم رضایت دارند فعالیت ها و کارهای جدید انجام می دهند و زندگی یکنواختی ندارند. جمع آوری کلکسیون، رفت و آمد و مهمانی، ایجاد یک گروه دوستی و یا کمک به دیگران برای داشتن سبک زندگی سالم ، یا دنبال کردن هر نوع کار جدید و لذت بخش می تواند شور و اشتیاق را در زندگی شما تزریق کند. شما و همسرتان را با هم هماهنگ تر و صمیمی تر کند و باعث بیشتر شدن عشق تان شود.

    از یکدیگر مراقبت کنید

    با گذشت سال ها و رسیدن به چالش های دوران سالخوردگی، برای اینکه همچنان رابطه صمیمی و دوستانه خود را با همسرتان حفظ کنید سعی کنید آسیب پذیری های این دوران را درک کنید و از هم مراقبت کنید. به وضعیت جسمانی و روانی همسرتان اهمیت دهید و نیازها، خواسته ها و احساسات تان را با هم در میان بگذارید.

    با هم تماس فیزیکی داشته باشید

    سعی کنید نسبت به همسرتان ضمن اینکه در فکر و احساسات خود عشق می ورزید جسم تان نیز مدام با هم در تماس باشد. وقتی با همسرتان هستید او را لمس کنید و با وی تماس چشمی داشته باشید. زمانی که با هم تماس بدنی دارید، هم دیگر را می بوسید و در آغوش می گیرید، به لحاظ جنسی نیز نسبت به هم کشش و وابستگی بیشتری خواهید داشت. ممکن است در طول سال های زندگی مشترک بیماری ها، بحران ها و مشکلاتی به وجود آید اما به یاد داشته باشید زوج های شاد همیشه راهی برای مقابله با موانع احساسی و فیزیکی شان پیدا می کنند و روابط فیزیکی رضایت بخش و احساسی خود را حفظ می کنند. این یک جزء ضروری برای حفظ رابطه صمیمی و قوی است.

    مهارت های گفتگو با همسر

     

    داشتن مهارت در گفتگو با همسر برای داشتن یک رابطه صمیمی بسیار مهم است، برخی زوج ها نمی دانند چگونه با همسرشان در مورد افکار، احساسات، ناراحتی ها و پیشنهادات شان صحبت کنند. کم بودن ارتباطات و گفتگو با همسر، خود عاملی است که به زندگی مشترک آسیب می زند. در واقع اگر خواهان این هستید تا با همسر خود رابطه صمیمی و نزدیکتری داشته باشید، مهارت های گفتگو را بیاموزید. اینکه چگونه یک گفتگو را شروع کنید و چگونه یک گفتگوی لذت بخش با همسرتان داشته باشید. در اینجا به ۶ نکته اشاره می کنیم که به شما در داشتن یک گفتگوی صمیمی کمک می کند:

    • زمان بندی

    به همسرتان بگویید که می خواهید با او صحبت کنید و برای گفتگو با هم، زمان اختصاص دهید. ممکن است شرایط زندگی، کار و فرزندان فرصت گفتگو را از شما بگیرد اما با اختصاص زمان می توانید ضمن رسیدگی به این امور، وقت هایی را هم برای صحبت کردن با یکدیگر در نظر بگیرید.

    • هدف از گفتگو

    ابتدا با خودتان صادق باشید. اینکه انگیزه و هدف شما از گفتگو با همسرتان چیست؟ آیا می خواهید او را سرزنش کنید؟ یک ایده را با او به اشتراک بگذارید؟ نارضایتی خود را ابراز کنید؟ آیا می خواهید با این گفتگو یک تغییر را در زندگی ایجاد کنید؟ مهم است که دلایلی که برای گفتگو با همسر خود دارید کاملا تشخیص داده و درک کنید و سپس در مورد این دلایل و انگیزه ها با همسرتان صحبت کنید تا مکالمه سازنده باشد و شما را به هم نزدیک تر کند، نه دورتر.

    • شنونده علاقه مند

    سعی کنید از همسرتان بخواهید درباره چیزهایی که او درباره رابطه صمیمی شما علاقه دارد، به شما بگوید. ممکن است از چیزهایی که همسرتان در این باره می گوید کمی هم شگفت زده شوید اما به هر حال این کمک می کند تا بدانید چطور می توانید با همسرتان صمیمانه گفتگو کنید. همچنین زمانی که همسرتان در حال صحبت کردن است به صحبت های او با علاقه و اشتیاق گوش کنید. تماس چشمی با او داشته باشید و به حرف هایش توجه کنید.


     

    • لمس فیزیکی

    • اگر میخواهید گفتگوی تان را در حین راه رفتن یا در ماشین انجام دهید، دستان همدیگر را بگیرید، زانوها را لمس کنید. کمی دست زدن به همسر و تماس فیزیکی اجازه می دهد تا همسرتان بداند که شما صادقانه حرف می زنید و از طرفی برای داشتن یک گفتگوی صمیمی به شما کمک می کند.

    پراکنده گویی نکنید

    اگر شما از صمیمیت صحبت می کنید، فقط از صمیمیت صحبت کنید نه چیز دیگر. در این زمان از مشکلات مالی یا سایر مسائل حرف نزنید. صحبت از یک موضوع مشخص به مکالمات شما معنا می دهد و از مخرب بودن آن جلوگیری می کند.

    • گله و شکایت و غر زدن ممنوع

    در مکالمات تان با همسر خود، شروع به انتقاد و غر زدن نکنید. اگر در مسئله ای با همسرتان اختلاف نظر دارید، به دور از غر زدن و بحث کردن، آرام و ملایم مسئله را با او در میان بگذارید و سپس برای رفع آن با هم چاره جویی کنید. به یاد داشته باشید هیچ کس از غر زدن و انتقاد مداوم همسرش لذت نمی برد بلکه باعث سردی در روابط می شود. اگر انتقادی از همسرتان دارید قطعا در چارچوب گفتگویی آرام و صمیمی این انتقادها پذیرفته می شود و بحث و جدل کارها را خراب می کند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    images

    اولین جلسه مشاوره

     

    قیمت اصلی جلسه مشاوره 249,000 تومان

    قیمت اولین جلسه مشاوره 179,000 تومان

    روز
    ساعت
    دقیقه
    ثانیه
    اگر در رابطه ات دچار مشکل شده ای و نمی دانی چطور باید آن را به ازدواج ختم کنی یا این که چطور تکلیفت را مشخص کنی یا رابطه را بهبود ببخشی می توانی از مشاوره شیک اندیش استفاده کنید.

    هیچ نظری وجود ندارد

    پیمایش به بالا