جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دفترچه برنامه ریزی مهارت های کسب و کار (Business To Do list Planner)

دفترچه برنامه ریزی مهارت های کسب و کار (Business To Do list Planner)

معرفی دفترچه برنامه ریزی پکیج آموزش مهارت های کسب و کار

تفاوتی ندارد که کارهای زیادی داشته باشید و یا کارهایی که باید در طول روز یا هفته یا ماه انجام دهید کم باشد، به هر صورت برای اینکه به انجام همه آنها برسید نیازمند برنامه‌ریزی اصولی و نظارت بر اجرای آن به روش درست و کارآمد هستید. برنامه‌ریزی یکی از عوامل مهم برای رسیدن به موفقیت است. تجربه نشان داده است که بدون برنامه‌ریزی، دستیابی به اهداف تنها شانسی است که ممکن است یکبار اتفاق بیافتد ولی دفعه بعد لزوما همراه شما نخواهد بود و در هر صورت نمی شود روی آن حسابی باز کرد. دفترچه برنامه ریزی یکی از ابزارهای مفیدی است که برای برنامه ریزی به آن نیاز دارید.

یک هدف، بدون برنامه ریزی، تنها یک آرزوست.

 

برای رسیدن به اهداف مالی رویایی بهتر است که برای کسب مهارت های لازم برای کسب و کارتان برنامه‌ریزی نمایید. در پکیج آموزش کسب و کار وارلی یک دفترچه برنامه ریزی قراردارد که بر اساس اصول هدف‌گذاری بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت، که به همراه ساختار و چگونگی برنامه‌ریزی اجرایی آن شما می توانید بر مبنای ارزش‌ها و روش زندگی خاص خود گام به گام به سمت اهداف‌تان حرکت کنید.

این دفترچه به شما کمک می کند تا در کنار برنامه‌ریزی برای یک زندگی شاد، بتوانید به صورت تخصصی کسب و کار و موضوعات کاری خود را هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی و اجرا نمایید. با کمک این دفترچه می توانید از طریق برنامه‌ریزی موثر، بازدهی و کارایی خود را در جهت اهداف مورد نظر افزایش دهید. همچنین با کمک بخش بازخورد، با توانایی‌ها و محدودیت‌های زمانی خود بیشتر آشنا خواهید شد. پوشش اهداف مختلف و توجه به ابعاد مختلف زندگی در کنار انجام امور درسی و یا آموزش مورد نظر از دیگر مزایای استفاده از این دفترچه می باشد. هر دفترچه برای هدف‌گذاری سالیانه، ماهیانه و حتی هفتگی و یا برنامه‌ریزی فصلی می تواند مورد استفاده قرار گیرد و برای فصل‌های بعدی می بایست دفترچه جدیدی با توجه به حجم مورد نیاز برای برنامه ریزی‌های روزانه و هفتگی خود تهیه نمایید. در واقع جهت سهولت کاربری، دفترچه های سالانه و ماهانه جداگانه تدارک دیده شده‌اند تا با تمام شدن بازه زمانی هر یک از آنها بتوانید دفترچه بعدی را جایگزین کنید و مجبور نباشید حجم زیادی از نوشته‌های قبل را همراه داشته باشید.

در این دفترچه هیچ هدف و اتفاقی آنقدر کوچک نخواهد بود که بی توجه رها شود حتی رعایت بهداشت فردی یا رسیدگی به خانواده و دوستان. همچنین به موفقیت از ابعاد مختلفی توجه شده است و تنها کسب نمره در دروس و یا رسیدن به درآمد خاص را مد نظر قرار نداده و حتی در موفقیت ایجاد شبکه ارتباطی و حفظ روابط دوستانه با دوستان قدیمی و جدید و اقوام را مورد توجه و توصیه قرار داده است.

علاوه بر مزایایی که تا کنون بیان کردیم، کمک به بهبود انضباط شخصی، ایجاد انگیزه بیشتر و شادابی برای انجام فعالیت‌های روزانه، کنترل و تنظیم ساعات خواب، کاهش زمان‌های مرده، جلوگیری از اتلاف وقت و… نیز جز این موارد به شمار می روند؛ اما مهم‌ترین مزیتی که باعث شده ما چک لیست برتر را به عنوان بهترین دفترچه برنامه ریزی به شما معرفی کنیم، نکات زیر می باشند.

 

ویژگی های دفترچه برنامه ریزی پکیج آموزش مهارت های کسب و کار وارلی

  • منطبق بر اصول برنامه‌ریزی بلندمدت و کوتاه مدت حرفه ای
  • ایده‌آل‌ترین استفاده از زمان برای دستیابی به اهداف مختلف در بازه‌های مختلف
  • طراحی زیبا و منحصر به فرد
  • فیلم آموزشی اختصاصی
  • قوانین و عادات جدید ابتدایی برای هر هفته
  • آغاز و پایان هر روز با شکرگزاری روزانه

بخش های دفترچه برنامه ریزی کسب و کار وارلی (سالیانه و ماهانه)

در دفترچه برنامه ریزی کسب مهارت های کسب و کار مدرسه وارلی بخش های زیر قرار دارند:

  1. لیست آرزوها
  2. لیست کتاب هایی که می خواهد بخواند
  3. لیست غذاهایی که می خواهد امتحان کند.
  4. لیست مکان هایی که می خواهد به آنها سفر کند.
  5. لوازمی که فرد علاقه مند به تهیه آنها است.
  6. اهداف بلند مدت
  7. اهداف سالیانه
  8. اهداف ماهیانه (از نظر مالی، سلامتی و حتی عادت های مد نظر)
  9. اهداف هفتگی (لیست دستاوردها و اهداف مالی) به همراه جوایزی که برای آنها مد نظر دارد
  10. برنامه زمانی برای وقت گذراندن با اعضای خانواده و فامیل و دوستان
  11. برنامه ورزشی هفتگی
  12. برنامه مالی هفتگی (شامل هدف گذاری مربوطه، بودجه، هزینه هفتگی و میزان پس انداز)
  13. گزارش روزانه شامل لیست اقدامات معمول و برنامه های اجرا شده و لیست خرید و مخارج روزانه
  14. لیست فعالیت های روزانه اعم از خاطرات خوب، شکر گزاری ها، دستاوردها

مراحل پیشنهادی جهت استفاده موثر از دفترچه برنامه ریزی مهارت های کسب و کار

»  نخستین قدم؛ تعیین اهداف

برای رسیدن به اهداف علاوه بر دید درست به اهداف بلندمدت، باید بتوانید آن را در قدم‌هایی به اهداف میان‌مدت و کوتاه‌مدت نیز بشکنید تا قابل برنامه‌ریزی و دستیابی باشند. در این دفترچه شما می آموزید که اهداف امسال خود را بر اساس اهداف بلندمدتتان تنظیم کنید و همچنین هر ماه به صورت گام به گام در راستای رسیدن به آن اهداف سالیانه، اهداف ماهیانه تعیین نمایید. مهم‌ترین مساله درباره هدف‌گذاری، اسمارت (SMART) بودن اهداف تعیین شده است که در مقدمه دفترچه شرح داده شده است.

حتما مقدمه دفترچه را مطالعه کنید و سپس آرزوهای خود را که می‌خواهید برای رسیدن به آن‌ها برنامه‌ریزی و تلاش کنید، یادداشت کنید.

در صفحه بعد لیست کتاب‌هایی که امسال می‌خواهید بخوانید را بنویسید. بهتر است کتاب‌هایی را انتخاب کنید که در راستای اهدافتان هستند.

خوشمزه‌ترین قسمت دفترچه برنامه‌ریزی در صفحه‌ایست که شما می‌توانید لیست غذاهایی که تمایل به امتحان کردن آنها دارید را داشته باشید. خوشبختانه در سرزمینمان ایران، تنوع غذایی بسیار بالایی را ایجاد کرده است. حتی می‌توان پا را فراتر گذاشت و غذای کشورهای دیگر را هم امتحان کرد. داشتن برنامه برای چشیدن طعم غذاهای مختلف خالی از لطف نیست.

اگر اهل سفر هستید مکان‌های جذاب کشور و اگر اهل سفر نیستید مکان‌های جذاب شهر خود را برای بازدید بنویسید و برنامه‌ریزی کنید.

لیستی از لوازمی که می‌خواهید داشته باشید تهیه کنید. داشتن این لیست برای تدوین برنامه مالی ماهانه به شما کمک می‌کند.

به قسمت مهم دفتر برنامه‌ریزی رسیدیم. اهداف بلند مدت خود را بنویسید. همان‌هایی که پس از چند سال تلاش بدست خواهید آورد. داشتن اهداف بلندمدت نقش مهمی در تبیین اهداف سالانه و نیز کوتاه‌مدت دارد.

پس از تعیین اهداف بلندمدت به سراغ اهداف کوتاه‌مدت بروید و با توجه به اهدافتان آن‌ها را مشخص کنید به شکلی که آشکار و نامبهم و واقع‌بینانه باشد.

اگر تا به اینجای کار گام به گام با ما پیش آمده باشید، الان می‌دانید که برای یک ماه چه اهداف کوتاه‌مدتی را می‌توانید انتخاب کنید.

در کنار اهداف ماهانه می‌توانید روتین‌های مالی، تندرستی و نیز عادت‌هایی برای زندگی بهتر و شادتر بنویسید و ایجاد کنید. در هر سه بخش مالی، تندرستی و عادت‌ها می‌توانید یک روتین را بنویسید و در ماه جاری ایجاد کنید. یک روتین را در ماه جاری تقویت کنید و یک روتین منفی را در ماه جاری از زندگی خود حذف کنید.

» دفتر برنامه ریزی هفتگی

بخش بعدی مربوط به بررسی هفته گذشته و هدف‌گذاری هفته آینده است؛ در ابتدای هفته مشخص ‌کنید که چه کارهایی باید انجام دهید، در پایان هفته نیز بررسی ‌کنید که چه دستاوردی داشته‌اید و چقدر از خودتان راضی هستید و به نوعی تمام ۷ روز گذشته خود را آنالیز کنید. بخش های این صفحه که در انتهای هفته قرار دارد عبارتند از:

دستاوردهای هفته گذشته و اهداف هفته آینده و بازخورد از هفته گذشته و جوایز دستیابی به اهداف

اشخاص و زمانی که در نظر دارید هفته آینده کنار آنها باشید

فعالیت ورزشی

و برنامه‌ریزی مالی

رعایت نکات این بخش به شما کمک زیادی خواهد کرد و تاثیر مطلوبی روی برنامه‌ریزی صحیح شما خواهد گذاشت. کارهایی که می‌نویسید شامل چند تیپ کار متفاوت است:

  • کارهایی که حتماً باید انجام شوند. (می‌توانید با رنگ مشکی -یا هر رنگی که دوست دارید- بنویسید)
  • کارهایی که اگر وقت شد انجام شوند. (می‌توانید با رنگ آبی -یا هر رنگی که دوست دارید- بنویسید)
  • کارهایی که نباید انجام شوند. (می‌توانید با رنگ قرمز -یا هر رنگی که دوست دارید- بنویسید)

 

»  مهم‌ترین بخش دفتر پلنر؛ نوشتن برنامه روزانه

تحقیقات نشان داده که شما وقتی برنامه روز بعد خود را به طور کامل از شب قبل مشخص می کنید، هم خواب بسیار بهتر و آرام‌تری خواهید داشت و هم با آمادگی بیشتری به سراغ انجام آن کارها خواهید رفت. شما در این پلنر باید هر شب قبل از خواب در بخش لیست برنامه‌ها، کارهای روز بعد خود را بنویسید و در آن روز هر کاری را که انجام دادید، در مربع مقابل آن تیک بزنید. کارهایی هستند که حتماً باید انجام دهید این کارها را با رنگ مشکی -یا هر رنگی که دوست دارید- بنویسید. کارهایی هستند که اگر وقت شد می‌خواهید انجام دهید، می‌توانید این کارها را با رنگ آبی -یا هر رنگی که دوست دارید- بنویسید. و یکی از مهم‌ترین کارها، کارهایی هستند که نباید انجام شوند. این دسته را می‌توانید با رنگ قرمز -یا هر رنگی که دوست دارید- بنویسید. این دسته از کارها علاوه بر اتلاف وقت و انرژی شما، شما را از مسیر رسیدن به اهدافتان دور می‌کند.

» شکرگزاری روزانه

در این دفترچه شما می‌توانید هر روز خود را با نوشتن خاطرات خوب روز گذشته و شکرگزاری آغاز کنید و مواردی از بهترین نعمات خداوند به خودتان را که به سبب آنها در خشنودی و آسایش هستید را بنویسید و بابت آن ها از پروردگار تشکر کنید.

به تجربه اثبات شده است زمانی که شما این کار را انجام می‌دهید، به کائنات و محیط اطراف خود ثابت می‌کنید که لیاقت نعمت‌هایی را که در اختیارتان هست دارید و می توانید به بهترین شکل ممکن از آن‌ها استفاده کنید. به قول قدیمی ها؛ شکر نعمت، نعمتت افزون کند. و همچنین با برشماری نعمات مختلف غنی بودنتان به خودتان نیز ثابت می‌شود.

» یادداشت دستاورد روزانه در دفتر برنامه ریزی

یکی از بخش‌های برنامه‌ریزی روزانه؛ یادداشت‌های دستاوردهای روزانه شما است؛ مثل نتایج مطلوبی که از کارهای روزانه خود گرفته‌اید و نیز نتایج و درس عبرت‌هایی که از اشتباهات خود گرفته‌اید. نوشتن این نتایج به شما کمک می کند که ذهن خود را معطوف به نیمه‌ی پر لیوان کنید و از منفی بافی و فکرهایی نظیر آن دوری کنید.

Picture of شیک اندیش
شیک اندیش

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

اولین کسی باشید که برای “دفترچه برنامه ریزی مهارت های کسب و کار (Business To Do list Planner)” دیدگاه می‌گذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

قابل فهم بودن
ساده گویی
بار علمی
مفید بودن
کاربردی بودن

پیمایش به بالا