تصمیم گیری بر اساس احساس در رابطه عاشقانه
تصمیم گیری بر اساس احساس در رابطه عاشقانه، یکی از مهمترین و پیچیدهترین فرایندهایی است که در زندگی انسانها میتواند رخ دهد. عشق و علاقه به فردی خاص میتواند احساسات بسیاری را در دل انسان به وجود آورد که اگر به درستی تفسیر نشوند، میتوانند منجر به خسارات جبرانناپذیری شوند.
تصمیم گیری در رابطه عشقی، بر اساس احساسات و عواطف شخصی انجام میشود و معمولاً با توجه به تجربههای قبلی، اطلاعات جمع آوری شده و محیط اجتماعی که شخص در آن زندگی میکند، اتخاذ میشود. در این نوع تصمیم گیری، عوامل زیادی مانند سن، جنسیت، تجربه، تفکرات فردی، محیط اجتماعی و… تأثیرگذار هستند.
با این حال، در تصمیم گیری بر اساس احساس در رابطه عاشقانه، باید به دقت و با توجه به شرایط موجود، تصمیم گرفت. این نوع تصمیم گیری، به دلیل اینکه بدون استناد به منطق و عقل، صورت میگیرد، ممکن است با خطراتی همراه باشد و به زیان شخص مربوطه منجر شود.
به عنوان مثال، شخصی که تصمیم گرفته به دلیل احساس عاشقی، به یک شخص خاص پیشنهاد ازدواج دهد، باید در نظر داشته باشد که عشق و علاقه ممکن است به مرور زمان کاهش یابد و در صورت اشتباه در تصمیم گیری، مشکلات و سختیهایی برای خود و شریک زندگیش به وجود بیاورد.
به علاوه، افراد باید در تصمیم گیری بر اساس احساسات، به شناخت خود و شخصیت خود بپردازند و به دقت و با توجه به نیازها و ارزشهای شخصی خود، تصمیم گیری کنند. همچنین، باید به دقت با دیگران درباره تصمیمات خود صحبت کنند و به نظرات و پیشنهادهای آنها گوش کنند تا در تصمیم گیری بهتر و موفقتر باشند.
تصمیم گیری بر اساس احساس مشکلی است که در تمام روابط میتواند آسیب رسان باشد. از آنجایی که روابط عاشقانه یکی از طولانی ترین و عمیق ترین روابط انسانی است، در نتیجه تصمیم گیری بر اساس احساس اینجاهم اشتباه بزرگی است. اشتباهات عاشقی طوری هستند که در ظاهر و در وهله اول مشخص نمیشوند و همین کار را سخت میکند. اما ما با انتشار سری مقالات آشنایی با اشتباهات عاشقی امیدواریم کمی در این راه شما را یاری نماییم.
تصمیم گیری بر اساس احساس در رابطه عاشقانه
برای اینکه یک ارتباط عاشقانه قوی و پایدار باشد، خوب است که ابتدا با عقل تصمیم گرفت. یعنی ابتدا باید عقل تصمیم بگیرد و دل نیز این تصمیم را بشنود. سپس میتوان با کمی تفکر از تصمیم گیری بر اساس احساس دوری کرد.
پس از بررسی ملاک ها و شرایط بر اساس عقل و منطق و مشورت با افراد با تجربه و مشاوران حرفه ای، میتوان یک جهت دهی صحیح به افکار خود داد. حال میتوان به سراغ قلب رفت و برای ایجاد یک رابطه عمیق احساسی و البته اصولی و بی خطر کمک گرفت.
این طبیعی است که دلایل منطقی عقل به تنهایی برای ایجاد یک رابطه کافی نیست. حتماً باید از احساسات و قلب خود نیز کمک گرفت.
در واقع اگر تصمیم گیری بر اساس احساس باشد دیگر جایی برای تفکر و عقل باقی نمیماند.
نتایج تصمیم گیری بر اساس احساس در رابطه
عشق های کورکورانه و تماماً احساسی، یکسره به سوی شکست پیش میروند. افرادی که بر نشانه های خطرناک و تاثیرگذار یک رابطه چشم پوشی میکنند و به رویاپردازی و تخیل فرد مقابل دل خوش هستند، حتماً با عواقب این کار روبه رو خواهند شد.
تصمیم گیری بر اساس احساس مانند عمل کردن در فیلمهاست. شاید در فیلمها و سریالها با احساس عمل کنند و موفق شوند. اما اکثر افراد فکر میکنند که همین کار را میتوان در زندگی واقعی نیز انجام داد. همانطور که در ابتدا گفته شد، تصمیم گیری بر اساس احساس در تمام بخش های زندگی خطرناک است. حال در رابطه عاشقانه که رابطه ای کاملاً عاطفی است هم نباید این کار را انجام داد. چه برسد به دیگر روابط.
برای رهایی از عواقب خطرناک تصمیم گیری بر اساس احساس باید به سوی عقل گریخت. هر تصمیم و هر کاری که باید انجام شود، ابتدا باید از فیلتر عقل و منطق عبور کند. اگر دلایل کافی برای انجام آن کار وجود داشت، میتوان به سوی قلب و احساس نیز رجوع کرد. اگر از لحاظ احساسی هم دلایل کافی وجود داشت، چه بهتر. اما اگر فقط از لحاظ منطقی دلایل وجود داشت و نه از لحاظ احساسی، بازهم تصمیم با شماست.
حال فرض کنید ابتدا از لحاظ احساسی دلیل داشته باشید و تصمیم بگیرید. سپس ببینید که از لحاظ عقلی کاری که کرده اید اشتباه است! در نتیجه باید منتظر عواقب آن بود. در نهایت اگر می خواهید به کسی دل ببندید، به اندازه کافی دلایل عقلی و منطقی بیاورید.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.