با یک فرد مغرور چگونه برخورد کنیم؟
برخورد با فردی که درونش اغلب غرور و خودفریبی دیده میشود، میتواند بسیار دشوار و چالشبرانگیز باشد. این افراد معمولاً به تحقیر کردن دیگران، پوسترهای لهجهای، فریب دادن خود و دیگران و مطالبه خودخواهانه و بیاعتنایی به نظرات و دیدگاههای دیگران مشهورند. آنها در واقع از حس خودآگاه ناکاملی رنج میبرند و اغلب تلاش میکنند با این رفتار واهمهجویانه، خودشان را از دیگران برجسته کنند.
بنابراین، برخورد با یک فرد مغرور نیازمند تعامل با هوشمندی است. در این مواقع باید به دقت در رفتار خود به دور از بیاعتنایی و حمله گری به این افراد پرداخت. به جای بحث و برانگیزاندن موضوعاتی که ممکن است آنها را به سمت دفاع و رفتار دفاعی سوق دهد، بهتر است به صورت صریح و بدون احساسات، برای ابراز نظر موضعگرایانه خود، از حقایق و برمبنای مشاهدههای واضح و مثبت صحبت کرد.
همچنین، همواره بهتر است این افراد را از نظرات و نگرشهای خود مطلع کنید ولی همزمان بیان دلایل آنها را بشنوید. این کار میتواند به محیط اطرافیان برای بررسی و بحث مسئله کمک کند و به افراد مغرور کمک کند تا به مسالهای که باعث غرور و خودفریبی آنها شده، نگاهی اشتباه نداشته باشند.
همچنین، از نکات مهم در برخورد با افراد مغرور میتوان به لطف، تحمل و کمرنگی صحبتهای این افراد اشاره کرد. بعلاوه، تغییر مضمون صحبتها و تمرکز بر روی مسائل مشاهدهشده بویژه هنگام کنش و واکنش به موضوع، میتواند به تغییر رفتار این افراد کمک کند.
در کل، برخورد با فردی مغرور نیازمند صبوری، توانایی کنترل احساسات و هوش هیجانی و پذیرش حقایق و واقعیت است. این افراد نیاز به تأکید بر خود و برجستهشدن دارند؛ بنابراین نباید به این نیاز آنها نقطه تأکید بیشتری بخشید. به جای اینکه دنبال واکنش سریع و خشن باشید، بهتر است با صبوری و توسلهای ملایم، با آنها برخورد کنید و به محض ورود به پیرامون، به کنترل هوشمندانه عواطف خود بپردازید. در نهایت باید از این نکات و روشها تا جایی که امکان دارد، استفاده کرده و دوباره این رفتار واهمهجویانه را کاهش دهیم.
فرد مغرور (غرور)
ماهیت انسانهای مغرور:
مغرور به حالت احساسی گفته می شود که در آن شخص برای خود ارزش بسیار زیادی قائل است و در مقابل تواضع و نیستی بکار می رود. فکر اینکه شخص از همه کس و همه چیز خود را بالاتر می داند .پیامدهای مغروریت تمام زندگی انسان را تحت تاثیر خود قرار می دهد و باعث تخریب زندگی خود فرد و دیگران می شود.
غرور نتیجه ترس انسانهای ضعیف است
معمولاً مغروریت نتیجه ترس از خالی بودن و ضعیف بودن افراد می باشد و این ضعف است که باعث می شود تا افراد احساس غرور و خودپسندی برای مخفی نگه داشتن این ضعف را داشته باشند. بنابراین این گونه افراد بیشتر خود را از جمع دور می سازند.
با بیان اینکه یکی از برخورد هایی که باید با اینگونه افراد داشت، بی توجهی نسبت به غرور آنان است، افزود: و همراه با بی توجهی به آنان نشان دهیم که مغروریت و رفتار غرور آمیز شان چه اثر منفی در ما ایجاد می کند.
یادمان باشد که در مجموع انسانها با هم برابرند و هر انسانی دارای برخی ویژگی ها و استعداد هایی است که او را از دیگران متفاوت می سازد ولی این دلیل بر برتری او از دیگر انسانها نیست.
افراد خود شیفته که احساس برتری آنان با حس حق بودن شان همراه است ، معمولاً افرادی هستند که فکر می کنند چیزی دارند که دیگران ندارند.
جرات مندی و شجاعت غرور نیست
جرات مندی و شجاعت را نباید با حس غرور اشتباه گرفت، گفت: آن چیزی که از غرور نیاز است نباید نامش را غرور نامید، بلکه باید جرات و شجاعت نامید.
طبیعتاً هر انسانی لازم است که دارای این دو صفت باشد این دو صفت مهارتی اکتسابی است و والدین باید به آموزش آنان به کودکان خود بپردازند.
شجاعت و جرات مندی یعنی اینکه ما در رابطه با آن چیزی که حق خود می دانیم و در قوانین و عرف و فرهنگ خود حق خود محسوب می شود پافشاری کنیم و خود را در این پافشاری مهم بدانیم، جرات و اینکه آن را در حضور دیگران ابراز کنیم شجاعت است.راههای جذب مردان مغرور چیست؟
بنابراین؛ اگر این دو صفت از حد خود عبور می کند مطمئناً می توان نام آن را غرور نامید.