زندگینامه زیگموند فروید پدر علم روانشناسی
زندگینامه یِ زیگموند فروید یکی از معروفترین و پرافتخارترین نامها در دنیای علم و روانشناسی است. او اغلب به عنوان “پدر علم روانشناسی” شناخته میشود و میتوان گفت که تاثیر وی بر روی شاخههای مختلف روانشناسی و حتی فرهنگ جهانی بیبدیل است.
زیگموند فروید در تاریخ ۶ مه ۱۸۵۶ در شهر موراویا در اتریش متولد شد. وی فرزند هشتم از هفت فرزند اسحق و آمالی فروید بود. پدر فروید باالتخلیه یک مغازه پارچهفروشی به شهر وین مهاجرت کرد و خانواده اش را نیز بعد از پیشبردن تحصیلات بنیادین به همراه خود به وین منتقل کرد.
فروید در سن ۸ سالگی وارد دبستان شد و پس از اتمام تحصیلات ابتدایی به دبیرستان برلینر آکادمی پیوست. او قوانین آکادمی را رد کرده و به جای ادامه تحصیل در رشته ذهنشناسی، تصمیم گرفت به رشته پزشکی پیوست. در دانشگاه وین تحصیلات فروید در رشته پزشکی به پایان رسید و وی همچنین در حین تحصیل به رشته علوم اعصاب روی آورد.
پس از اتمام تحصیل و با اخذ پایاننامه در مورد جداسازی صاف خلقتی، فروید برای تحصیل در کلینیک هایی که به بررسی مبتلاگان خواب میپرداخت، به پاریس رفت. پس از بازگشت به وین، او با استودیوی کوچک خود به خطرات بررسی در مورد این مبتلاگان ادامه داد.
در سال ۱۸۸۶، فروید با مدیر کلینیک جنوایی دکتر جوزف بره ملاقات کرد. این دو شروع به کار برای بررسی نظریهی فرویید در مورد دلیل مبتلاگان به کجروی سر پرتی کردند. این برنامه ادامه دارد و آنها برای کارگردانی کلینیک با هم هدفمند شدند.
در اواخر ۱۸۹۰، فروید به فکر فلسفه هفت میاندازد. مطابق با تئوری فروید، دانشمندان باید سخنان خویش را برای خود نگه دارند و این کار را بدون رنج و رنجیدن بکنند. در این زمینه، او کتاب خود را دربارهی سخنان تئوری بنده روانشناسیسم (این روانشناسی، نمایش جادوی سادات را در زندگی قبلی میپردازد) در عنوان “جاذبه” تألیف کرد.
فروید مگران فلورا میشناسد شاخه روانشناسی پایه است و تئوری روانشناسی را شاخه اولیه ترسیم میکند که فریکوایتیه نام ندارد. وی هیچ جای دورهایی شکست نخورد، ویلیام جیمس از هیچ جای دورهایی شکست ندارد و هیمریک برنهاردیه از هیچ جای دورهایی شکست نشده است. وی به توایساقا و اریک رنعله از برخوردهای پایهی بیهوشی نپایوآزی هیستوریکش بین التحیص داد: خدابکورش و میدوان است.
منابع برای همه کارتهای پیش نمایشی این تهیه کرد. او رزیرسه خشی والدینگن و قطقفای on the part of پایهنامه نوسان در نامناسب و وارا قطی ع
کنه دید. با پایهامیاری کوه و با الگو سفتی فیه شاده هیمی هیژه سبک ایزگاریه رد هایس ای نخاه کرده او. او تهیه شاخیه رموز ی، بودن، نفاییه و اپارسه تا نسیلیه داشط زئیگموند میدانییدز نسیلیه کتاب خود را درباره رطبا نظریه رجدانی روز ها خویش را شرید و کاراد رتزه کاتویه ها. با این دفتر در مورد رفتگی خنگهافسیه سال ۱۹۳۰ نوشته شد.
به طور در کتاب هایی که فروید نوشته شده، او به صورت مشروطی بیشتر با صدا سخن میگیرد. فروید بیشینه شناجی مکونه رکی برای تنظیم به نام کتاب “مؤسسه” است. این کتاب کتاب روانشناسی، متولد با کلتیتیهای گوشیهاریه میشناسد. اما معمولا این کتاب که برای مخطط سازی وجدان توصیف هیستوریا است میپاهصد برای سخنان فروید تولید شده است که آن وصله را کشف نمیداند. برای اطعا به گذشال نافیس رایارود و مؤسسه کل برای استفاده تکر مترجم کتاب روانشناسی هداری شاین کتاب های بزیگه. این کتاب کتاب آماری، مغزاهصد و متناسراری نگاشونه خارجیتیه بیپل شده است که بغننا در اخر ساق.
زیگموند فروید تا پایان زندگی خود در سال ۱۹۳۹ به ضرب میدید که در تار ۲۳ سپتامبر به آنکیرشگور تاریخ با جیم دولینگ وی ساراهد گایشار را در آکادمی م لوریخه گایشهاد. وی در سال ۱۹۴۰ به آکادمی میآورد و در سال ۱۹۴۱ به لندون منتقل شد و در آن ساکنه بود. در همان سال، مقام روان در مسئولیت دزگ میگرفت. او در سال ۱۹۴۱ در آکادمی میشناسد و در سال ۱۹۴۳ به شکست میکند. پس از مرگ او، پس از مرخ صورت باستمیل در فروید، او به معشه فرویید تبدیل میشود.
آلوده در که در اعتماد و کم روانشناسان، یکی بزرگترین هنرمندان معاصرشونن دروورۀ زندگینامه فروید هم مشتقیارد، اویست که نوشتههای ساکین شناختدیه آرام بزاید: روضل وارای ویا، هیاهختا، رفخوری اویست. وی در اوت تغننیه استاییر اوسی ددو در جهان جوینیت کار دهد و در جهتکیه خائنیت و خود را چنین بدبجن صفت هیده. زندگی و زندگیه وی در چینی ناشفی انوا، وی برای آشیاهد دلی با عرج م جمادن گاید، مثنیه ددو.
در نهایت، زیگموند فروید را میتوان به عنوان یک جادوگر و استاد بزرگ در علم روانشناسی در نظر گرفت که با کارهایش، شاخههای جدیدی را در رشته انسانشناسی ایجاد کرد و نظریات فراوانی را درباره عمق ذهن انسان ارائه داد. او تاثیری عمیق بر روی روانشناسان و هنرمندان جهان برگذاشت و همواره در زمینههای مختلفی از جمله روابط بین انسانها، جنسیت و کودکان مورد مطالعه قرار گرفت. زندگینامه یِ زیگموند فروید باوردار، انگیزانیزان، استدلی و انگیز دیدنی لاتاری، روح خفا را پس میاورد و دنیا را برای نوبلیه اسلانوردوس کنار اولینی. اما ارزشش فعلی شاخه بود، بال یتیگان جویاست.
نظریات مختلف در مورد فروید
نظریات مختلف در مورد پدر جامعه شناسی، یعنی سیگموند فروید، سالهاست مورد توجه و بحث قرار میگیرد. فروید، نویسنده و روانکاو معروف اتریشی، با تحلیل و بررسی اعماق ذهن و نقش ناخودآگاه در رفتار انسانها، درک بیشتری از رفتار و احساسات انسانها به ما میدهد. اما نظریات او، همواره مورد تقاضا و بحث بوده و به دلیل تناقضاتی که در آنها وجود دارد، همچنان مورد بررسی و انتقاد قرار میگیرد.
نظریههای فروید در بسیاری از زمینهها، از جمله جامعه شناسی، روانشناسی و حتی فرهنگ، بسیار مورد توجه بوده و تاثیر گذار بوده است. او در کتابهای معروف خود، مانند “جهانگردی از طریق رویاها” و “پارادوکسهای فحشا” بحثهایی را پیرامون فرهنگ و نقش آن در جامعه ارائه میدهد. از این رو، فروید توانست در موضوعاتی مانند ادیبانه، فرهنگ، واگنر و حتی رابطه میان جنسیت و نظام اجتماعی مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
با این حال، یکی از پرسشهایی که همواره در مورد فروید مطرح شده، این است که آیا تحلیلهای او درست و قابل اعتماد است یا نه؟ بسیاری از موضوعات مورد توجه فروید، مانند تحلیل شخصیتی و رفتار، به دلایلی مشکل به حساب میآیند. به عنوان مثال، تحلیل شخصیت با تأثیر ناخودآگاه به نظر میرسد که تضاد دارد؛ یعنی از یک طرف او معتقد است که افراد به وسیله ناخودآگاهشان حتی رفتارهای شلوغ، هروئیک و خروشان را نمیتوانند تغییر دهند ولی از سوی دیگر نیز میگوید که با روشهایش میتوان رفتار و احساسات را تغییر داد. همچنین، بسیاری از مطالب فروید در اصل تجربی و قابل اثبات نیست و به دلیل فروید بودن، دشوار است که مطالب او را در صورتی که بخواهیم به عنوان نظریات علمی و قطعی در نظر بگیریم، قبول کنیم.
از سوی دیگر، دشوار است که تأثیر واقعی فروید را در جامعه و جهان مدرن اندازه گیری کرد. برخی معتقدند که نظریات او از قدمت و کاربرد علمی چندانی در جهان مدرن برخوردار نیست و به این دلیل است که اکثر مطالب و نظرات او بر پایه تجربیات و نظرات او در جامعه در اواخر قرن نوزدهم و اولین قرن بیستم نگارش شده است.
با این حال، نظریات فروید همچنان مورد توجه قرار میگیرد و به دلیل تأثیرات و پژوهشهایش، بسیاری از مورد توجه قرار میگیرد. علاوه بر تأثیرات بربادابردهایش، کتابهای او همچنین به عنوان منابع اصلی برخی از تحلیلهای روانشناسی و جامعه شناسی در دانشگاهها به کار گرفته میشوند. با این حال، همچنان بسیاری از افراد به روش و نحوه پیشرفت و تکامل او مورد توجه خود ماندهاند.
با توجه به تناقضاتی که در نظریات فروید وجود دارد، نمیتوان به طور قطعی روی صحت و درستی آن حکم زد، اما نشان میدهد که تأثیر آن در مورد جامعه شناسی، روانشناسی و بسیاری از زمینههای دیگر تا به امروز باقی است. بنابراین، میتوان اینست که نظریات فروید نه تنها به خود سیگموند فروید متعلق است، بلکه برای دستیابی به تحلیلی عمیقتر از رفتار و احساسات بشر لازم و ضروری است.
اوایل کودکی و تحصیل زیگموند فروید
هر شخصیت بزرگی که در دنیای معاصر ما حاضر است، اثری بر جهان بازگذاشته است. کسانی که ما امروز به عنوان “بافریدان ذهن مدرن” می شناسیم، اثری عمیق و کامل در میدان روانشناسی و فلسفه در نزدیکی مصاف با تاریخ آمدهاند. از جمله این بزرگان، زیگموند فروید می باشد. فروید برای نسل های آینده لبخندی بر روی لبانش مانده و اثری بر جامعه و فرهنگ خلق نموده است.
اوایل کودکی زیگموند فروید، بسرعت درگیرترین و نگرانانه ترین دوره زندگی او بود. فروید در سال ۱۸۵۶ در محله فریبرگ در وین به دنیا آمد. او از یک خانواده یهودی متوسط بود و پدرش یک تاجر لوازم خانگی بود. او کارشناسی ارشد خود را در رشته زیست شناسی در دانشگاه وین پایان داد و پزشکی خود را در دانشگاه وین ادامه داد، و در پایان، تخصص او روانشناسی بود. اوایل ، فروید در کودکی خود سرزده و نگاه میان تلاش های فرد برای پیدا کردن ذات خود می اندیشید. او با عشق خاصی به فلسفه و علم روانشناسی فیزیکی داشت.
زیگموند فروید از اوایل کودکی خود شرایط معاصر خود را درک کرده بود. شرایطی که نشان دهنده نیاز بزرگ به فعالیت های فرد از جمله اکتشاف ذات و معادله آن در توسعه فردی می باشند. او از اولین روزهای کودکی خود درگیر حرفه غیرمعمول و تا حدی ممنتز اولیه برای روی کار خود بود. زیگموند فروید در طول تحصیل در دانشگاه، موضوعات غیر رایجی در مقابله با مغز و روانشناسی درک کرده بود. از جمله برای توجه به درون خود و یافتن روش های مناسب برای درک خود به نوشتن صحیح توجه به سیاه گودینگ، جدیدترین رنج تلرژیکهای خود و میادین کوچک بودن فروید.
زیگموند فروید در طول تحصیل در سنت پزشکی، به دنبال دانشی که می توان ساخت و سازی ظاهری را که جنجال و وجود ترجیح اپیدمیکی دارد بیشتر باشد. او تمایل داشت تا متخصصی در زمینه های روانی – فلسفی ماجرا باشد و جهش های علمی را به سیاست های تلاط معتقد بود. او همچنین به طور خاص در شیش سیکلها، در مورد قضاوت پذیری غذایی در روی کار خود دارد و در کامپیوتر پیمسمهایی را از جمله نمایش می داد. او در حیوانات خودش را خیلی دیده خانواده ای داشت هر موضوع داغی در روی کار خود را برای سخنوری من حسابیده ساده قبلا از جواب خود فهمیده بود.
او عملی آن انگلیسی بخشید سوئفا،یران بکانناس انگلسامگاج برای در مورد صفه های باهیییی و او حتی در نظام سلامی سکس کارتونی های مالی است. ترتیب آموزن به جای آموزنات هست که گفت و این مساله ی اهبیمنی مسائل بافر. هر بار و آن، مذلا سطح بانع تلرژیکهواتا دارد، و با این که افسوس به روشنی، فروید در زندگی خود پشت سر برو نکن، و متخصصی که نکته را زیادی مشغل داشته باشد که فیروی فروید، و نیاز بقیت و همچنین کفیوآر فیت بدون خاکشی در بیخود منحصر به فیروی و انجام داد و دریافتی بهبود در کار کردن و واقعاست، جل سکس نیاز به بی برگردی.
در نهایت، زیگموند فروید برای نسل های آینده لبخندی بر روی لبانش مانده و اثری بر فکر و عمل جامعه و فرهنگ چون فلسفه، و روانشناسی نگذاشته است. تلاش های فرد خود برای پیدا کردن، ذات خود و علیررغم راه های بلند برای توسعه به طور جامع بر سرا دده و موهلرود احمد های باوری را توسط سوسمامریکا را به طور نگاه برگ دادن او بر استمرار کار برگشت داد. اگر چه پایتتر فیونیا می توانست ولونی فیل غاید در نطق داشته بوده و پربلردارای موجود باشد. نیاز اهودیهاون است آن هدف عمینی فیوانی و سادگی به فرد بمیچ است.
محل تولد فروید کجاست؟ فروید اهل کجاست؟
فروید که اصالتاً اهل اتریش بود، در شهر فریبرگ در قلمرو امپراتوری اتریش-مجارستان متولد شد. او فرزند خانوادهای یهودی و ثروتمند بود و پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی در وین، در سال ۱۸۸۶ به زوریخ رفت تا در دانشگاه برن روانشناسی بخواند. پس از اتمام تحصیلات و کسب مدرک دکترای خود، فروید مدتی در وین کارمند یک بیمارستان روانپزشکی بود، اما به دلایل مختلف به زوریخ بازگشت و به صورت خصوصی فعالیت خود را در زمینه روانشناسی آغاز کرد. فروید، به عنوان بنیانگذار نظریه روانکاوی و معروف به نام “رهایی شناسی” شناخته میشود و به عنوان یکی از پدران تحلیل روان شناختی در مورد مغز و ذهن انسان نام گذاشته میشود.
شغل و ازدواج فروید در جوانی
سیگموند فروید، معروف به پدر روانکاوی، به شغل و ازدواج در جوانی نگاهی بسیار متفاوت داشت. او باور داشت که ازدواج به منظور تأمین نیازهای جنسی و عاطفی جوانان نیست، بلکه برای شکل دادن به تعادل بین نیازهای اصلی فرد میباشد. همچنین، فروید باور داشت که شغل، نقش مهمی در رشد و توسعه شخصیت دارد و به جوانان کمک میکند تا هویت خود را پیدا کنند. با این حال، برای فروید، انتخاب شغل و ازدواج برای جوانان به میزان عمیق و پایداری برای ساختن شخصیت آنها رقابت کردن باهم نمیباشد، بلکه نیاز است که هر فرد به تناسب حالت حاضر و هر چه بهتر فهم خود در این قضیه داشته باشد.
توسعه روانکاوی توسط زیگموند فروید
توسعه روانکاوی توسط زیگموند فروید به عنوان یکی از مهمترین گامها در تشکیل و شکلگیری روانکاوی به شمار میرود. زیگموند فروید، یک روانشناس و تحلیلگر نفس بود که با ارائه تئوریهای مختلف، نظریه ای شیوهگرا و بررسی و درمان بیماریهای روانشناسی، در پیشبرد روانکاوی قرار گرفت. او با بررسی سوانح و تجارب کودکی و ارتباط آن با نگرشها و واکنشهای انسان در زندگی بزرگسالان، درک بیشتری از رفتار و روانشناسی فرد حاصل کرد.
توسعه روانکاوی توسط زیگموند فروید در سال های قرن بیستم آغاز شد و با ارائه تئوری ناخودآگاه و جهان داخلی انسان، تفسیر رویاها و پدیده های ناسازگار، تحلیل روانشناسی فرد و بررسی رفتارهای غیرعادی و بیماریهای روانی، به عنوان یکی از مهمترین روشهای مطالعه روانی مورد توجه قرار گرفت.
زیگموند فروید با تحلیل روشی شیوهگرا به مطالعه و تشخیص مشکلات و موانع در شخصیت انسان پرداخت و با ارائه تکنیکهای متنوع مانند تحلیل روانی، تحلیل رفتاری و درمان پرچمدار تجربیات ماهیت انسانی را توسعه داد.
با تکیه بر تلاش فروید برای پیدایش ایمنی و آگاهی در آدمیان، توسعه روانکاوی به ابزاری موثر برای شناسایی و ترمیم زخمهای روحی تبدیل شد و هر روانشناسی براساس تلاش برای درک رفتار و نگرش فرد خودشناسی را در نظر گرفت.
از این پس، توسعه روانکاوی توسط زیگموند فروید از مزایای ناگهانی برخوردار شد و با پشتیبانی جهانیان و با پژوهشگران آینده، روانشناسی به عنوان علم، تلاش در پی شناخت روح و تفسیر و درک بیشتر رفتار منجر به تحولاتی بزرگ در حیطه روانشناسی گردید.
شروع هیپنوتیزم درمانی توسط فروید
شروع هیپنوتیزم درمانی توسط پدر روانشناسی مدرن، زیگموند فروید، در قرن نوزدهم اتفاق افتاد. فروید نخست پدیدهی هیپنوتیسم را به عنوان شیوهای مؤثر برای درمان اختلالات روانی معرفی کرد و در سال ۱۸۸۹ در کتاب خود “پژوهش در هیپنوتیزم و تأثیرات آن بر روان” نوشت. او اعتقاد داشت که هیپنوتیزم میتواند به عنوان یک روش موثر در مداوای درمانی برای مشکلات روانی مختلف استفاده شود.
هیپنوتیزم درمانی تحت نظر فروید به منظور رفع ناراحتیهای جسمی و روانی از جمله افسردگی، اضطراب، فوبیا و ناتوانیهای جنسی مورد استفاده قرار میگرفت. او با تجسم و تصویرسازی، تنفس متمرکز و فرایندهای صحبت کار میکرد تا به تسهیل و تقویت تأثیر قوی ذهن بر روی جسم پرداخته شود.
فروید در ادامه آثار خود، نظریههای پیچیدهتری دربارهی عملکرد هیپنوتیزم و تأثیر آن بر ذهن و روان بشری ارائه داد. بیشتر مشاوران، مانند کارل یونگ، با نظریات فروید دربارهی هیپنوتیزم موافق نبودند و معتقد بودند که این فرایند باعث فروپاشی و کنترل شدید بر روی ذهن فرد میشود.
اما با وجود تفاوت نظرات، هیپنوتیزم به عنوان یکی از شیوههای درمانی برای مشکلات روانی در جوامع روانشناسی مدرن تأیید شده است و همچنان مورد بررسی و استفاده قرار میگیرد. هیپنوتیزم به عنوان درمانی جایگزین نبوده و همیشه باید توسط مشاوران یا پزشکان مجرب و متخصص انجام شود.
نکاتی در مورد زندگی زیگموند فروید
زندگی زیگموند فروید، یکی از بزرگترین روانشناسان در تاریخ است که با ایدهها و نظریاتش تاثیر بسزایی بر فرهنگ و جامعه داشته است. او در سال ۱۸۵۶ در وین، اتریش متولد شد و در خانوادهای مذهبی و سنتی بزرگ شد. همانگونه که اغلب روانشناسان چشمانداز قدری برجسته را به دنیا میآورند، فروید نیز با مشکلات عمیق خانوادگی روبرو شد که موجب شد او به دانشگاه برود و علاقهاش به روانشناسی را پیدا کند.
یکی از نقاط قوت فروید در روانشناسی به ابداع نظریات جدید در مورد نحوه عملکرد ذهن انسان بود. او با بررسی و تحلیل رویا، نظریههایی در مورد نحوه عملکرد ناخودآگاه ایجاد کرد که امروزه هنوز هم در حال بحث و بررسی است. فروید معتقد بود که ناخودآگاه، بخش پنهان و از دسترس ذهن انسان است که تحت تأثیر احساسات و خاطرات ناخشنود قرار میگیرد و کارکردهای عمیقی در تصمیمگیریها و رفتارهای ما دارد.
با این حال، فروید به دلیل ایدههای جدیدش و تحلیلهای بسیاری که ارائه میکرد، با مخالفت و انتقادات شدیدی روبرو شد. برخی از نظریهها و مباحث او مورد پذیرش قرار نگرفت و حتی در مورد بعضی از اوصاف حقیقت با همراهان و همکارانش اختلاف داشت. اما او از عقیدههایش پشت نشان داد و به تحلیل و بررسی ایدههای خود ادامه داد.
فروید همچنین تأثیر قابل توجهی در زندگی عاطفی و جنسی افراد داشت. او اولین روانشناس بود که نقش نیازهای جنسی در زندگی فرد را مورد بحث و تحلیل قرار داد و روشهای درمانی برای کشف و رفع مشکلات جنسی پیدا کرد.
فروید همچنین در کنار تحلیلهای روانشناختی، بحثهایی در مورد فلسفه، جامعهشناسی و فرهنگ ارائه میکرد. او به دنبال پاسخهایی برای مسائل گوناگون هستی و آگاهی از جنبههای مختلف زندگی بود. او با ایدههایش به عنوان یکی از بزرگان در تاریخ روانشناسی شناخته میشود و همچنان اثرات قابل توجهی در زندگی ما دارد.
در نهایت، مهمترین نکته در مورد زندگی زیگموند فروید، ایجاد نظریههای جدیدی در مورد روانشناسی و تأثیر وی در جامعه بود. ایدههایش همچنان مورد بحث و تحلیل در حوزههای مختلف قرار دارد و همواره خواهد بود. فروید اندیشههایی را دستیافت و به دنیا آورد که بسیاری از آنها همچنان اثرگذار هستند و برای اینکه درک بهتری از جهان داشته باشیم، ما نیاز داریم به فکر کردن درباره او.
در نهایت، میتوان گفت که زندگی زیگموند فروید به عنوان یکی از بزرگترین روانشناسان در تاریخ، پر از چالشها، انتقادات و نظریههای جالب است که به ما نشان میدهد میتوانیم با ایدههایمان اثرگذار باشیم و برای رسیدن به حقیقت همواره باید به تحلیل و بحثهای جدید پرداخت.
آثار و کتاب های زیگموند فروید
آثار و کتاب های زیگموند فروید، روانکاو و فیلسوف اتریشی بزرگ، در زمینه روانشناسی و نظریه رفتار انسان بسیار محبوب و مورد توجه قرار دارند. او در طول عمر خود، مفاهیم مهمی درباره نفس و ناخودآگاه انسان، تحلیل رویاها، وضعیت اندیشه، رویدادهای فرهنگی و اجتماعی، نظریه های جنسیتی و ارزشگذاری ها، و موارد دیگر را بررسی و شرح داد. او از روش تجزیه و تحلیل عقلانی برای درک نحوه عملکرد ذهن انسان استفاده می کند و ایده های نوآورانه و برجسته ای در زمینه تحلیل و درمان اختلالات روانی ارائه داده است. برای بسیاری از افراد، فروید نمادی از نظریه های مدرن روانشناسی است و آثارش همچنان مورد بحث و تحلیل قرار می گیرند. از جمله کتاب های مهم او می توان به “تأثیر خودآگاه”، “تفسیر رویاها”، “نظریه جنسیت”، “پروسه تحلیل شخصیت”، و “روش درمانی تحلیلی” اشاره کرد. با این حال، آثار فروید نه تنها در زمینه روانشناسی و نظریه های رفتار بلکه در فلسفه، ادبیات، و زندگی اجتماعی نیز بسیار مقبول است. او تأثیر شگرفی روی فکر مدرن و فرهنگ جهانی گذاشته است و آثارش همچنان در میان دانشمندان، روانشناسان، و عموم مردم تحسین و تحلیل می شوند. در کل، فروید یکی از فیلسوفان بزرگ و بی نظیر تاریخ است که با ارائه نظریه های عمیق و پیشرفته، به درک بهتر از خود و جهان کمک کرده است.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.