هزینه مشاوره ازدواج چقدر است؟
مراجعه به روانشناس مشاوره ازدواج تضمین آینده زندگی!
شاید برخی از خود این سوال را بپرسید که آیا با این همه هزینه، باز هم مراجعه به روانشناس الزامی است؟
یا این که اگر شما هم به مشاوره مراجعه کردید بقیه به طور مدام رفت و آمد یا هزینه را به رخ شما بکشند، آیا فایده دارد یا نه؟
همه این موارد با توجه به این که مساله مراجعه به روانشناس در جامعه ما رواج پیدا نکرده است مطرح می شود.
بیایید همه در رواج این طرح سهیم باشیم و جامعه ای با افراد مقتدر و سالم درست کنیم.
امروزه اکثرا به زوج های جوان پیشنهاد می شود که حتما قبل از زندگی مشترک به یک مشاور روانشناس برای مشاوره ازدواج مراجعه کنند تا دچار افسردگی قبل از ازدواج نشوند.
یا در خصوص روابط بعد از ازدواجشان هم به مشاوره جهت زوج درمانی اقدام کنند تا زیان های بزرگ در زندگی کار آن ها را به افسردگی بعد از ازدواج، تنهایی و جدایی نکشاند.
خب البته که این کلاس های مشاوره هزینه هایی را هم دربر خوهد داشت. گاها برای برخی با تعداد جلسات بیشتر هزینه بیشتری هم باید پرداخت شود،
اما ارزش نتیجه ای که قرار است در زندگی تان ببینید خیلی بیشتر از هزینه مشاوره ازدواج است.
فواید مشاوره ازدواج چیست؟
- مشاوره در زندگی باعث می شود شما با اختلاف کمتری مسیر خود را ادامه دهید.
- مشاوره تضمین سلامت روح و روان شما است.
- مشکلاتی را که قابل حل باشد ریشه کن و مشکلاتی که غیر قابل حل باشند را با آموزش یک سری توانایی و مهارت قابل قبول و آسان می کند.
هزینه مشاوره ازدواج چقدر است؟
هزینه مشاوره ازدواج بر سه اساس تعیین می شود.
- تعداد جلسات مشاوره
- نوع شرکت در جلسات مشاوره
- میزان تحصیلات روانشناس متخصص
تاثیر تعداد جلسات مشاوره در میزان قیمت
هزینه مشاوره ازدواج عموما برای مشاوره ازدواج بین ۲ تا ۵ جلسه متفاوت است.
اما برخی موارد وجود دارند که زوجین با داشتن تفاهم و اتفاق نظر مشترک نیاز به مراجعه کمتری دارند. بنابراین مسلما هزینه کمتری را هم باید پرداخت کنند.
اما برخی دیگر هستند که نیاز با زمان بیشتری برای دریافت نتیجه مطلوب دارند که قیمت کلاس ها هم افزایش پیدا می کند.
آنچه که باید در نظر گرفت نتیجه کار است و تا زمانی که به نتیجه مطلوب از نظر کارشناس نرسیده اید نباید جلسات را کنسل کنید.
نحوه شرکت در جلسات مشاوره در میزان هزینه ها
نحوه شرکت در جلسات مشاوره ازدواج به سه شکل حضوری، تلفنی و اینترنتی انجام می گیرد. تعیین نوع مشاوره هم بستگی به شرایط شما و هم بسته به نظر مشاور متفاوت است.
۱. شرکت در جلسات به صورت حضوری
یکی از روش های گرفتن مشاوره است. این نوع مشاوره بیشترین تاثیر را در بهبود شرایط و وضعیت تصمیم گیری شما دارد. گرچه شاید هزینه بالاتری هم نسبت به مابقی گزینه های تلفنی و اینترنتی داشته باشد ولی ارزش بالای آن جبران هزینه ها را خواهد کرد.
ساعت حضور در جلسه ۴۵ دقیقه است.
این مدت زمان کمی نیست و شما با خیال راحت به صحبت با مشاور می نشینید. مشاور با ترفند و مهارت خود از شما سوالات هدفمند می پرسد و شما با پاسخ به یک سوال چندین مورد از اطلاعات خود را به مشاور خواهید داد.
همین امر باعث صرفه جویی در زمان و در نهایت هزینه مشاوره ازدواج خواهد شد.
۲. شرکت در جلسات به صورت تلفنی
یکی از انواع مشاوره است که سیستم روانشناسی کشور برای راحتی بهتر زوج ها آن را رواج داده است. این مدل مشاوره کم هزینه تر از مراجعه به صورت حضوری است.
بسیاری از مشاوران این دو نمونه را برای زوج ها به صورت تلفیقی استفاده می کنند. که به این صورت هزینه کمتری از سوی زوجین نسبت به حضوری کامل دریافت می شود.
۳. شرکت در جلسات مشاوره به صورت اینترنتی
این نوع مشاوره بیشتر از زمانی که وجود اینترنت و اعتماد مردم به فضای مجازی بیشتر شد شروع و در زمان بیماری کرونا به اوج استفاده مردمی رسید.
این مدل مشاوره برای برخی زوجین که قصد دارند به صورت راحت و بدون هیچ عبایی با مشاور صحبت کنند بسیار مناسب است.
نتیجه گرفتن از این مدل مشاوره خیلی بیشتر و بهتر از مشاوره تلفنی است.
شما در فضایی مجازی همانند جلسات حضوری مقابل روانشناس می نشینید و راحت صحبت می کنید، منتها در دو مکان متفاوت.
هزینه مشاوره ازدواج آنلاین به نسبت از حضوری کمتر و از مشاوره تلفنی بیشتر است. البته در بسیاری از سایت های روانشناسی مثل سایت روانشناسی منتال لند می توانید از تخفیفات، کلاس های اضافه و بسیاری از خدمات دیگر هم استفاده کنید.
میزان تحصیلات روانشناس در تعیین هزینه مشاوره ازدواج
تحصیلات روانشناس و درمانگر ارتباط مستقیمی با میزان هزینه پرداختی شما دارد. حتما برخی از روانشناسان را در کلینیک های دولتی و در مراکز بهداشت دیده اید و تفاوت قیمت را با مراجعه به مطب ها مقایسه کرده اید!
قیمت چنین جلسات مشاوره ای که روانشناس دارای مدرک تحصیلی کارشناسی باشد کمتر از افرادی است که مدرک تحصیلی آنان کارشناسی ارشد یا دکترا است. افرادی که میزان تحصیلات بالایی داشته باشند می توانند به طور مستقل اقدام به تاسیس کلینیک و مطب خصوصی کنند.
روانشناسانی هم که در مقطع کارشناسی باشند می توانند در کلیه مراکز عمومی مثل مدارس، کلینیک های دولتی و بیمارستان ها مشغول به کار شوند. مسلما اگر شما برای مشاوره ازدواج به یکی از آن ها در مراکز دولتی مراجعه کنید هزینه کمتری نسبت به مراکز خصوصی پرداخت خواهید کرد.
هزینه مشاوره ازدواج طبق سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور
تعرفه کارشناسی ارشد برای ۴۵ دقیقه مشاوره ۳۲۱۰۰۰ تومان
تعرفه دکتری برای ۴۵ دقیقه مشاوره ۳۷۸۰۰۰تومان
هزینه جلسات مشاوره در سایت روانشناسی منتال لند
سایت مشاوره روانشناسی آنلاین شیک اندیش کلیه روانشناسان با مدرک و تجربه بالا را در خود جای داده و آماده خدمت به همه هموطنان است.
شما با مراجعه به صفحه اصلی سایت روانشناسی به راحتی می توانید از هزینه هر مشاور در هر جلسه مطلع و مشاور مورد نظر خود را انتخاب کنید.
علاوه بر مشاوره به شما خدماتی هم نظیر تخفیفات و جلسات آموزشی رایگان در این سایت تعلق می گیرد که می توانید از آن ها بهره ببرید.
به یاد داشته باشید اگر قرار است هزینه ای پرداخت کنید که در آینده موفق و در امان باشید حتما این کار را انجام دهید و خود را از شر مشکلات بعد از ازدواج راحت کنید.
همیشه پیش گیری بهتر از درمان است، پس با مراجعه به موقع به روانشناس بدون هیچ استرس و اضطراب به سوی آینده حرکت کنید.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.